Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 923
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Fluffy^^, аз  се боядисвам с Иноа (9.2), а имам коректор на Колестон(0.66) и понеже не мога да го прибавя към боята, ще си направя от него балсам  Mr. Green
Мисля да му сложа малко оксидант и да го смеся с някоя маска или балсам.
След 7 януари ще мога да споделя резултатите и точната рецепта  Peace
Аз в момента се опитвам отново да си изсветля косата до ниво 9 и този път ми се иска косата ми да не е златиста.  Flutter
Доста работа ме чака, но няма да се отказвам! Mr. Green

# 571
Каква искаш да е този път? Студена? Пепелява? Бежова? Имаш ли план за действие? Peace

# 572
Каква искаш да е този път? Студена? Пепелява? Бежова? Имаш ли план за действие? Peace
В никакъв случай не искам да е сиво-зелен!  Mr. Green Laughing
Цветът искам да не е оранжев или жълт. Искам нещо по естествено.  Crazy
За сега мисля да мажа бои с виолетов отенък.
Дори и да стана розово лилава за мен не е проблем. Важното е да не съм зелена  Mr. Green

# 573
В никакъв случай не искам да е сиво-зелен!  Mr. Green Laughing
Цветът искам да не е оранжев или жълт. Искам нещо по естествено.  Crazy
За сега мисля да мажа бои с виолетов отенък.
Дори и да стана розово лилава за мен не е проблем. Важното е да не съм зелена  Mr. Green
Това все едно аз съм го писала. Пиши когато намериш боята за теб Simple Smile Моята още не са я произвели  Laughing

# 574
бубанка, тя и моята най вероятно не е произведена, но ако трябва ще си я забъркам сама.  Simple Smile
Ако видя, че с Иноа не става, ще си купя Majirel и като му сложа от 0,66 няма как да не стане  Mr. Green

# 575
Здравейте момичета имам нужда от съвет .Първо искам да попитам дали има разлика между блондер и редуцир ,защото когато попитах за редуцири ме заведоха при блондерите? От години се боядисвам черна  ,но реших да стана руса ,отидох и си купих безамонячен блондор при първото мазане косата ми стана леко рижава и то на места,при второто стана рижава по4ти на всякъде и сега се намазах трети път и няма почти никаква промяна и незнам какво да правя .Имам още един блондор да пробвам ли редуцир ли да си купя или боя и аз незнам моля дайте съвет Sad

# 576
Да, има разлика между "блондер" и "редуцир". Щом вече си слагала "блондер" не може да сложиш "редуцир". Какъв безамонячен "блондер" си слагала?

# 577
Да, има разлика между "блондер" и "редуцир". Щом вече си слагала "блондер" не може да сложиш "редуцир". Какъв безамонячен "блондер" си слагала?

max blond na blond time

# 578
Ужас!!! Той не е безамонячен!!! (въпреки че твърди че е)

# 579
да наистина има  миризма  на амоняк ,но пише ,че няма пък и не уврежда косата а да ви кажа за сега  косата ми не е толкова изтощена след 3 пъти боядисване за няма и две седмици, но не съм доволна от резултата и се чудя, ако използвам боя дали ще има по -добър ефект как мислите Sad

# 580
да наистина има  миризма  на амоняк ,но пише ,че няма пък и не уврежда косата а да ви кажа за сега  косата ми не е толкова изтощена след 3 пъти боядисване за няма и две седмици, но не съм доволна от резултата и се чудя, ако използвам боя дали ще има по -добър ефект как мислите Sad
аз се съмнявам, че с боя ще стане по-добре   Peace
може би трябва да смениш блондора
това, което аз знам е, че не става от 1 път с блондор, а човек трябва да се намаже няколко пъти.  Rolling Eyes

# 581
аз се съмнявам, че с боя ще стане по-добре   Peace
може би трябва да смениш блондора
това, което аз знам е, че не става от 1 път с блондор, а човек трябва да се намаже няколко пъти.  Rolling Eyes

мерси много имам още един от този и след това ще сменя марката

# 582
да наистина има  миризма  на амоняк ,но пише ,че няма пък и не уврежда косата
Имам наблюдения върху коса правеща се именно с този блондор и не бих казала, че не уврежда. Peace

# 583
Според мен всичко което променя така радикално цвета няма как да не уврежда, въпросът е че като решим от черно да ставаме руси ни е по добре с руса и поизтощена коса отколкото със здрава и тъмна. за мен с боя няма да постигнеш по добър резултат отколото с блондор. Забави последното мазане колкото можеш, ако можеш и ти пожелавам накрая да си доволна от постигнатото.

# 584
Според мен всичко което променя така радикално цвета няма как да не уврежда, въпросът е че като решим от черно да ставаме руси ни е по добре с руса и поизтощена коса отколкото със здрава и тъмна. за мен с боя няма да постигнеш по добър резултат отколото с блондор. Забави последното мазане колкото можеш, ако можеш и ти пожелавам накрая да си доволна от постигнатото.

да наистина мисля да изчакам една две седмици и тогава да се намажа а през това време ще търся някоя хубава маска ако някой има идеи да сподели  Wink

Общи условия

Активация на акаунт