Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 950
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Aз съм се правила с графит цвят боя, стана зелена, когато имаше червени отенъци. После със същата нямах този проблем. Също на една и съща марка един и същи цвят имаше със зленикаво да матира, другата не. Правила съм се само с матиращата и не мога да съпоставя.

# 676
  • Varna
Добра вечер, красавички!  Hug
Включвам се да ви споделя за моя последен експеримент. Напоследък имам доста свободно време и съвсем ненадейно видях тази боя (,на която още преди години бях хвърлила око, но все не намирах):
Скрит текст:
ММ Бюти - безамонячна боя - S02 седефено русо.

Ето няколко снимки преди:
Скрит текст:

И ето една след: (снимката е следобедна и вече е взело да се здрачава, та утре ще редактирам поста и ще добавя на дневна светлина)
Скрит текст:

Не знам дали защото косата ми е много слетла или пък боята е по-тъмна, но резултата, който виждате постигнах само за 10 минути (може и по-малко). Видях как главата ми започна да става сиво-лилава и реших веднага да се измия.  Laughing Аз по принцип не освежавам дължините, когато боядисвам корени. Това боядисване ми се отрази доста добре, може би трябва по-често да минавам дължините, било то и с безамонячна боя.  Thinking Аз уж за хубаво избягвам да я третирам, но сега стана много хубава, косъмът се усеща "жилав" и някак си сякаш се "напои" по-добре с продуктите без отмиване.
Цвета се получи неравномерен  Laughing (но поносимо). Дали заради липсата ми на опит в самостоятелното мазане - по принцип винаги намирам някой доброволец да ме боядиса, дали боята не беше достатъчно...  Не знам. Сега остава да видим за колко време ще се отмие. Това е от мен засега!  Peace

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 23:32 от Fluffy^^

# 677
Аз също не боядисвам дължини, когато боядисвам корени, днес ще се мажа с Иноа, дали да не намажа малко и дължините, 10 минути да постоят, какво мислите?

# 678
  • В мечтите
Аз също не боядисвам дължини, когато боядисвам корени, днес ще се мажа с Иноа, дали да не намажа малко и дължините, 10 минути да постоят, какво мислите?
С кой номер ще се боядисваш?

# 679
# 680
Здравейте,  русокоски!
Обръщам се към вас за помощ. Реших да пробвам боята Макадамия , чудя се обаче какъв да е цвета, защото каквато и боя да сложа все ставам рижава. Дори ходих във фризьорски салон да ме боядисат и пак след 3-4 измивания се показа рижавото. Коректорите за това ли се използват и ако да кой цвят неутрализира този пигмент. Ще ви бъда много благодарна, ако някой е имал такъв проблем да помага.

# 681

И ето една след: (снимката е следобедна и вече е взело да се здрачава, та утре ще редактирам поста и ще добавя на дневна светлина)
Скрит текст:

На мен ми харесва как ти се е получило. Мисля че ти е неравномерна, защото си седяла 10 минути само. Там където си намазала първо е хванало, там където си намазала последно не е имало време да стане. Ползвам същата от известно време, и косата живна и цвета ми харесва. Моята не е безамонячна. Бързо ще ти се измие, но ако повтаряш с  времето ще стане по-траен цвета.

# 682
Здравейте момичета!  Simple Smile Днес мисля да отида до Златна рибка и да си купя  Wella Koleston Perfect. http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/%D0%B1%D0%BE%D1%8F-%D0%B … -koleston-perfect До сега винаги са ме боядисвали с 12 като боя и оксидант-за да стана светло руса,защото косата ми е тъмно кестенява,но ми се иска вече да не съм чааак толкова светла та се чудех ако взема 10 или 11 като нюанс дали ще ме изсветли достатъчно? newsm78 И за да стане равномерно-за корените мисля да взема 12% оксидант,но за дължините да взема ли 6%?  Thinking Страх ме е да взема за корените 9 %,защото може да не ме изсветли-дайте съвет!  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 683
Лично аз не вземам различен оксидант, а добавям вода за да го разредя, иначе и аз ползвам 12, 9 не ми изсветлява достатъчно, с тъмно руса, кестенява коса съм.

# 684
Момичета, нахлувам в темата, за да попитам какъв според вас е този цвят:
. Има и кичури, но основния много ми харесва.  Някакво предположение за номер?

# 685
# 686
Аз бих казала 8 е по тъмното

# 687
И аз този цвят много го харесвам и искам това да постигна ,но аз се правя с 9.1 и определено е много по-светла моята коса..
този цвят дали е пепелна 8 или някаква друга осмица е

ако има момичета ,които се превят с осмици ще покажете ли какво се получава при вас  Praynig

или пък си мисля на моята светла коса да си направя няколко тъмни кичури (7-8 толкова тъмни не черни Grinning) със шапка вкъщи.... общо взето ми се иска нещо да се човъркам с косата си  Crazy

# 688
И аз много исках кафяви кичури преди, ама много ги исках. Обаче ме притеснява как ще става боядисването след това.  ThinkingКорени си правя на 15-20 дни. Сега ходя на фризьор, но лятото съм много заета и мм ме боядисва. И тъкмо ми е хубава косата и сега ти с тия кичури ме накара да се замисля, и то много. Laughing 
Сега лесно, през 2-3 боядисвания освежавам дължини, ама ако има кичури как ще стане номера?

# 689
Момичета, нахлувам в темата, за да попитам какъв според вас е този цвят:
. Има и кичури, но основния много ми харесва.  Някакво предположение за номер?

Аз мисля, че върху русо е минато, в корена е по-тъмно, с една боя ен може да стане това. Бежавенее ми. Има в ента нюански на русо, може да се избере цвета. На тъмно русо прилича : http://www.extend-bg.com/gallery/4/tsvetove-peruki-izkustven-kos … monofilament.html

Общи условия

Активация на акаунт