Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 917
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Да, сигурно, просто ми стана чудно, защото и друг път съм се правила с тази боя и този номер, но не си спомням подобно нещо - по-скоро ми ставаше естествен светъл цвят. А сега даже ми е една идея по-тъмно, отколкото искам. Даже може и да  помогна на отенъка да се поотмие с една маслена маска с леко нагряване.

Moжеш ли да публикуваш снимка с цвета ти. Мисля че е станало така, ако си имала червеникаво за неутрализиране, иначе не би трябвало да зеленее. И за тази марки не знам, но имаше подобни за мат със зелен отенък, и същата без мат, няма зелен отенък.

# 661
Момичета Keune Американска боя ли е? Embarassed Една приятелка ще си идва скоро и все ме пита какво да ми донесе, аз с чуждите сайтове съм скарана, но ако се продава в USA ще ѝ поръчам 2-3 бои 1517.
Това е нали?
http://www.indianproducts.co.nz/keune-pro-tinta-color-no-1517.html

# 662
Момичета Keune Американска боя ли е? Embarassed Една приятелка ще си идва скоро и все ме пита какво да ми донесе, аз с чуждите сайтове съм скарана, но ако се продава в USA ще ѝ поръчам 2-3 бои 1517.
Това е нали?
http://www.indianproducts.co.nz/keune-pro-tinta-color-no-1517.html
това е, да  Peace някъде бях чела, че е холандска.

# 663
Не е американска. Холандска е.

# 664
Благодаря за отговорите. Hug
Защо тогава се намира толкова трудно? Продукти на Keune май има и в Арлен, но боите им не се продават в бг сайтове.

# 665
Специално за боите е фирмена политика. Аз си я купувах от Ибей, до 10 дни я получавах в пощата.
Сега съм с Лакме и съм много доволна. Обмислям Колестон да поръчам...от любопитство и експериментаторски дух. Мислите ли дали е удачно да взема 12.81 с 9%, а не с 12%?
С Кюн съм го правила тоя номер, голяма разлика нямаше  Thinking
Не търся пепел, предпочитам нещо слънчево, за това ползвам перлени и съм доволна.

# 666
Здравейте Simple Smile Преди седмица си изрусих корените и за щастие всичко е наред. Сега както си е нормално корените ми са светли колкото дължините, но са по-жълти. Иска ми се да си освежа цвета на косата и да няма разлика с корените, но не знам какъв цвят да си купя и какъв % оксидант. Сегашния ми цвят беше направен във фризьорски салон и няма как да разбера какви цветове са смесвани, за да се получи. Нямам и възможност да отида. Бихте ли ми помогнали с някакви съвети. За боята се чудя между 10.21 на Алфапарф и 10/22+ на Лакме.

# 667
Аз си освежавам цвета с тониращият шампоан на Лакме. Много ми харесва, не я оцветява, но неутрализира жълти корени.

# 668
Аз използвам същия шампоан и много го харесвам. Последния път стоях около 5 минути с него. Корените ми изглеждаха по-добре, но кичурите надолу станаха лилави. Трябва боя да се сложи поне на корените, но цвета пак няма да е еднакъв с дължините, затова не знам какво да правя и си мисля, че ще е добре цялата коса да се боядиса, за да е еднакъв цвета навсякъде.  newsm78

# 669
Desideschu, аз те съветвам да не си мажеш цялата коса при положение, че само корените са проблем.
Следващият път смени номера на боята. Явно с този номер не може да се неутрализира добре жълтото.
Ти с какво се намаза?
Защо не пробваш с тониращ балсам като от него сложиш само на корените?

# 670
Отидох на фризьор и ми намаза корените със супра. Сега искам да сложа цвят. Не знам какви бои са смесени преди няколко месеца като ми боядисваха дължините. Ако намажа сега само корените мисля, че ще има разлика корен - дължини.

# 671
Desideschu, върху блондирана коса се слага или безамонячна боя или боя с 6% оксидант.
За Lakme и за другата боя нищо не знам - не съм ги ползвала.
Единственото, което мога да те посъветвам е да не си мажеш цялата коса, а само корените.

adelinda, когато има червено за неутрализиране, косата не става зелена!
Точно обратното е - при липса на червен пигмент, като се сложи пепелна боя и резултатът е зеленикава коса. 

# 672
  • В полите на Пирин планина
Desideschu, върху блондирана коса се слага или безамонячна боя или боя с 6% оксидант.
За Lakme и за другата боя нищо не знам - не съм ги ползвала.
Единственото, което мога да те посъветвам е да не си мажеш цялата коса, а само корените.

adelinda, когато има червено за неутрализиране, косата не става зелена!
Точно обратното е - при липса на червен пигмент, като се сложи пепелна боя и резултатът е зеленикава коса. 

Lakme Gloss - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/Bezam … lakme-gloss-60-ml

е тонираща боя, която според мен ще стане върху блондирана коса.

И аз съм съгласна с B&C, че точно зеленото неутрализира червено, а косата ми просто не е имала нужда от матиране, затова стана зеленикава на места.

# 673
Добре, Lady Brinne е ползвала 9.1, което е пепеляво, а не матово. За какво зелено-червено говорите? Дали по-скоро не е станала някаква комбинация между жълт и син пигмент и от там да идва въпросното зеленеене?

# 674
  • В полите на Пирин планина
Добре, Lady Brinne е ползвала 9.1, което е пепеляво, а не матово. За какво зелено-червено говорите? Дали по-скоро не е станала някаква комбинация между жълт и син пигмент и от там да идва въпросното зеленеене?

Ето за този коментар:

Да, сигурно, просто ми стана чудно, защото и друг път съм се правила с тази боя и този номер, но не си спомням подобно нещо - по-скоро ми ставаше естествен светъл цвят. А сега даже ми е една идея по-тъмно, отколкото искам. Даже може и да  помогна на отенъка да се поотмие с една маслена маска с леко нагряване.

Moжеш ли да публикуваш снимка с цвета ти. Мисля че е станало така, ако си имала червеникаво за неутрализиране, иначе не би трябвало да зеленее. И за тази марки не знам, но имаше подобни за мат със зелен отенък, и същата без мат, няма зелен отенък.

Общи условия

Активация на акаунт