Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Моето желание да пробвам Колестон 12/81 се провали. Малката се разболя и не ходих до Бургас.
Утре обаче ще пътувам и това гарние толкова да ме дразни..че отидох при една приятелка, която работи с алфапарф и се боядисах с 11.10. Получи се уникално добре, чак не очаквах такъв резултат.
Нито е сива, нито е жълта, просто много приятно светло бежово русо. Корени, дължини- всичко е еднакво, за пръв път чак толкова много да ми хареса резултата. Смятам да карам с нея, докато пак не ми влезе муха в главата за нещо друго. Mr. Green
Нямам търпение да пробвам и шампоана на Редкен за блондинки.
S&S, ти пробва ли твоя?

# 646
Мики, ти не ползваше ли и преди Алфапарф, но беше казала, че много ти изтощава

# 647
Да, ползвах Алфапарф 11.02 около година и половина. Ставаше много бяло. Подстригах си горния пласт с бръснач, уж за обем. Косата ми е страшно тънка, не само от изрусяването, а по-принцип. Малко след това си купих маша за коса на Ремингтон и имах мерак да я пробвам веднага. Навих се по нощите без термозащита и на най-високите градуси. Косата ми се накъса много скоро след това, та по-скоро си мисля, че причината не е била боята. А и много често си се мажех сама цялата. Сега вече не се боядисвам сама и правя само корените, рядко и  дължините.  Е с гарнието наскоро се намазах само, но определено с алфапарф не смятам да го правя. Сега ползвам и проф. продукти за косата, което също е от значение. Та затова реших да дам още един шанс на боята. Mr. Green

# 648

Как се казва/номер първият цвят? Това е точно което искам. Heart Eyes

В момента съм с това, но естественият ми цвят е тъмен и резултатът е тъмно русо  Sad

# 649
Ами аз споделих, че нямам и идея, защото е от салон, а там никога не питам за номер и т.н.
Но на мен косата ми е известлявана преди да се ползва такава боя, така че предполагам и това има ефект за да се постигне толкова русо. Естественият ми цвят е кестеняв.

# 650
Момичета, знае ли някоя от вас  как се води този кафяв цвят?   http://prikachi.com/images.php?images/767/7867767L.jpg Някоя може ли да ме насочи?     bouquet

# 651
Момичета, знае ли някоя от вас  как се води този кафяв цвят?   http://prikachi.com/images.php?images/767/7867767L.jpg Някоя може ли да ме насочи?     bouquet
На тази снимка на Amanda Seyfried...няма кафяв цвят. На моя монитор изглежда като натурална/леко пепелива 8-ица (русо) в корените и пак руса златиста 10-ка по дължините.

# 652
На тази снимка на Amanda Seyfried...няма кафяв цвят. На моя монитор изглежда като натурална/леко пепелива 8-ица (русо) в корените и пак руса златиста 10-ка по дължините.
Благодаря,Di.    bouquet ще взема  на Syoss 8-05 надявам се да се получи.

# 653
  • София
Здравейте,
Преди време си бях купувала зелен коректор на Сери за 5 лв, ако не се лъжа, но сега някакъв дистрибутор ми каза, че такъв изобщо не се произвежда.
Може ли да ми препоръчате някакъв в тоя ценови диапазон. Боядисвам се с Кюн и мога и от тях да взема зелен коректор, но бях доволна от Сери и затова си издирвам пак такъв Simple Smile

# 654
beliz, не ми се вярва да са спрели производството на коректора, който до сега си използвала. Може дистрибутора да не е наясно  newsm78 Laughing
Ако не успееш да намериш съм сигурна, че и от другите коректори ще останеш доволна, но едва ли ще са на цена 5 лв.

# 655
  • София
Да, на Кюн е 16 лв, на Макадамия и той е толкова, а някои са и по 20.
И на мен ми стана много странно, но си помислих, че грешката все пак може да е в мен.
А ти твоя откъде си го купувала? Аз сега писах на една мацка от форума от Варна, която ми прати моите - лилав и зелен преди време, да видя тя какво ще каже. Simple Smile))

# 656
  • В полите на Пирин планина
Аз се боядисах вчера с Макадамия 9.1, с 6% оксидант, но станах твърде матиран цвят, на места леко зеленикав, а на определена изкуствена светлина цялата коса ми зеленее Mr. Green Явно е трябвало да взема някой натурален или бежов цвят  newsm78 Поне вярвам, че ще се отмие сравнително бързо ...

Аз съм ползвала единствено виолетов коректор на Макадамия, но колкото малко да слагах и двата пъти, в които го ползвах, ставах откровено лилава. Сигурно аз не се справям с подобни добавки и от страх пак да не се "украся" го изхвърлих.

# 657
  • София
Спокойно, ще се отмие след едно-две измивания.
Аз се боядисвам с Кюн 1517 и преди я смесвах с Макадамия /тази която е светлоруо с зелен мат, не знам кой номер се води/  + зелен коректор и ми ставаше супер.
Моята е с много изразен червен пигмент и само това я убива иначе си ставам направо рижа Simple Smile)

# 658
  • В полите на Пирин планина
Да, сигурно, просто ми стана чудно, защото и друг път съм се правила с тази боя и този номер, но не си спомням подобно нещо - по-скоро ми ставаше естествен светъл цвят. А сега даже ми е една идея по-тъмно, отколкото искам. Даже може и да  помогна на отенъка да се поотмие с една маслена маска с леко нагряване.

# 659
Спокойно, ще се отмие след едно-две измивания.
Аз се боядисвам с Кюн 1517 и преди я смесвах с Макадамия /тази която е светлоруо с зелен мат, не знам кой номер се води/  + зелен коректор и ми ставаше супер.
Моята е с много изразен червен пигмент и само това я убива иначе си ставам направо рижа Simple Smile)
Щом имаш подобен проблем по-добре направо си вземи 1519. Тя е матова и е най-силно неутрализиращата им, предвидена за тъмни и упорити коси (азиатци, латиноси, мъжки коси).

Общи условия

Активация на акаунт