Боя за коса - Вlond 36 - Клуб на блондинките

• 155 893
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Добре милички Благодаря ви!!! а този дали ще успея!? http://www.prikachi.com/images/730/7860730F.jpg

# 631
Добре милички Благодаря ви!!! а този дали ще успея!? http://www.prikachi.com/images/730/7860730F.jpg

Mоже би ще успееш. От теб зависи и от косата ти!  Laughing
Ти какво очакваш от нас? Искаш да ти кажем коя точно боя да си купиш ли?
Една и съща боя на различни коси става различен цвят.
Боята се подбира според желания от теб цвят, но и според цвета и структурата на косата ти.

# 632
  • В мечтите
Момичета,ползвали ли сте Лакме Хрома и доволни ли сте от нея?Харесала съм един цвят 8.64 и ми се иска да пробвам,но не знам дали не е много агресивна боя?Вчера гледах каталог на Кюн и номер 8.34 като цвят много се доближава до заветното "ягодово русо",доса хубав цвят но в корените едва ли ще става същия,а по -дължините на русата основа като знам как се измива бързо  Rolling Eyes.Много ми се иска да я потъмня малко на ниво 8.

# 633
Много ми се иска да я потъмня малко на ниво 8.
А на мен ми се иска да я изсветля  Laughing
След една година боядисване с всевъзможни 8-ци и 7-ци, сега нещо не ми се получава много добре изсветляването  Rolling Eyes

# 634

Mоже би ще успееш. От теб зависи и от косата ти!  Laughing
Боята се подбира според желания от теб цвят, но и според цвета и структурата на косата ти.

В момента съм светло руса какъв е този цвят? мерси.

# 635

Mоже би ще успееш. От теб зависи и от косата ти!  Laughing

Естествен. Иначе мисля, че се води пясъчно русо, но за да успееш пробвай с платинено. Ако корена ти е по-тъмен с друг оксидант процедирай, надолу ако е изрусявана, с щадящ. Бих пробвала с фито.

# 636
Много ми се иска да я потъмня малко на ниво 8.
След една година боядисване с всевъзможни 8-ци и 7-ци, сега нещо не ми се получава много добре изсветляването  Rolling Eyes

А мен ми съсипа цвета фризьорка, дето се прави на много умна. Аман от тъпи провинциални фризьори #Cussing out Толкова съм ядосана, че ми иде да я подстрижа и да я боядисам тъмна!

# 637

Какво означава светло руса?
И това светло русо естественият ти цвят ли е? Aко не е, какъв е естественият ти цвят?
Само с описанието "светло руса", да питаш какъв е цветът на дадена снимка и да очакваш да ти напише как точно да го постигнеш е безсмислено.

Мия, какво се е случило?

# 638
Боядисва ме с оксидант 6 % като твърди, че ми слага 10тка, а косата ми тава едно такова тъмно - русо, нито русо, нито кестеняво, никакво. Не можело с 9 % защото съм имала бели коси, ама белите коси са не повече от 10 % от цялата коса. Аз си знам, че тукашните фризьори не стават, подлъгах се защото реших, че като й кажа кой номер боя, няма как да стане фал.
На това отгоре ми каза, че ако искам по-светло трябва да ми направи кичури и нямало да ми изгори косата. Съвсем ли за тъпа ме взема, не знам.

# 639
Мислила ли си за римувър? Или не искаш подобни препарати? Те не са много изтощаващи мисля.

# 640
Мислила ли си за римувър? Или не искаш подобни препарати? Те не са много изтощаващи мисля.
Все по-често ми се върти тази мисъл в главата  Crazy Laughing
Но все си казвам - само този път и ще стане, а то не става Mr. Green Laughing

Mия, при мен когато белите косми бяха малко, се боядисвах с каквато боя си поискам и 9% оксидант. Когато космите са малко и косата се изруси, те пак си остават бели, но не си личат толкова.
Сега вече трябва да се съобразявам и наистина трябва да ползвам 6%  Rolling Eyes
Но с десятка не може да се покрият бели косми, дори и да се използва 6% оксидант  Rolling Eyes
Това фризьорката би трябвало да го знае  Rolling Eyes
Цялата коса ли ти намаза или само корените?
Ти не се ядосвай! При следващото боядисване цвета ще се оправи!  Hug

# 641
Mоя цвят със светкавица.
Скрит текст:

И без.

Скрит текст:

# 642
Поякога наистина има кадри, за които се чудиш кой им е дал разрешителни ли, не знам как се водят. Много внимателно избирам къде да ида, като се боядисвам едва от миналата година. При първото си боядисване /по-скоро леко изсвестляване/ дадох доста крупна сума, но поне знаех какво правят с мен и си заслужаваше.
Последното ми боядисване беше самостоятелно  Mr. Green Преди няколко седмици се боядисах с Гарниер Олиа, ноанс 9.0. Много ми допадна като ефект. Ето снимка:

Ако ви се чете, има публкация:
http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2015/01/hair-coloring-wit … garnier-olia.html   bouquet

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 21:17 от Holly Pink

# 643
Благодаря момичета! Наистина би трябвало да ги знае тези неща, щом като аз ги знам. И  белите ми коси си личат, много повече даже.
 Проблемът ми е, че пак трябва да се боядисвам сама, а ми е трудно.  Peace

# 644
Мисля че това е много светло златисто русо или перлено русо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт