София - кв. Надежда (2)

• 19 073
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
има ли ентусиасти за парка утре? Ще съм там към 11-12ч и мисля там да обядва бебка и да поостанем. Не сме се виждали с никоя от вас, но много ще се радвам да се запознаем. Тел. ми е 0887 62 93 61. Може и да си уговорим среща, например в 11.30ч при езерото до караванта-стрелбище. Има ли желаещи? 

# 151
Аз всеки ден съм в този район на парка,имаме си там "наши" пейки с Mirinda,ma_nda_rinka и още наколко мами,но напоследък си трамбовам сама нещо.. Ако е хубаво времето ще ти звънна и ще се разходим. Wink
GSM-ма ми е 0887605784  Peace

# 152
много ще се радвам, сега видях прогнозата на бтв за утре -дъжд и градушки! затова сигурно ще се откажа, да го отложим за неделя на същото време и място !

# 153
То май и в неделя няма да ни огрее!  umbrella Ако се оправи-за неделя. Peace

# 154
  • София
Днес с Дияна се моткахме по парка. 1во обиколка с колелото, после с едно нейно приятелче си играха горе на хълмчето с ракетите.
То малко инцидентно го решихме това с парка Simple Smile

# 155
Мацки и тук да свирна Whistling
Утре (събота) с Irina_m_k ще сме цял ден (от 10ч до към 19ч) в градинката при Силви и ще събираме парички за памперси за сираците.
Не е задължително да се дарят много, според ситуацията е, може лев-два, кой  колкото има възможност, знам че желание да дадем много имаме всички Wink
Та който иска да дари а няма възможност да отиде на акцията в Южния парк може да разчита че ще ме намери в градинката.
Приготвила съм плакат на движението и обява за акцията, така че ще си личи коя съм. Ако пък дъжда ми скапе плакатите, возя Маг Ингланд- червено и тъмно синьо. С Иринката имаме снимки на първа страница.
Ще занеса събраните парички в неделя на акцията в Южния! Имената на дарителите ще бъдат публикувани в сайта на движението!
Заповядайте да се видим и да пием по кафе! Hug

Последна редакция: сб, 20 май 2006, 00:46 от Мери

# 156
ще ходим на разходка, до парка, BODLIVATA ще ти се обадя като съм на езерото, надявам се към 11.30ч някъде  Peace

# 157
  • София
Мерка късно те прочетох. С Дияна бяхме в Южния. Утре пак ще ходим към 10.

# 158
Ами аз и късно писах Blush
Утре съм на линия в южния за отчета и ще се видим Танче. Евала на мамите- дарителки, представиха добре Надежда, събрахме 65лв. Бог да благослови всички състрадателни сърца! Hug

# 159
  • София
Браво на мамите   bouquet
Днес се видях с Мери и Ирката в Южния Simple Smile Уредих Мери с тениска... перспективата беше да пера моята и да я дам другата седмица, или да си ходя по сутиен от Южния до Надежда. Ще направим нови. Аз ще подсетя Магнолията.

# 160
Прекрасна разходка и чудесна работа свършихме, много съм доволна! Heart Eyes Благодаря за тениската Таничка! Hug  И си мисля... има хубави тениски на "Фор ю", тънки, летни, отворени и евтени, дай да си направим а? Нали каза че имаш матрицата?

# 161
  • София
Логото го имам, надписа е лесен.
Само трябва да се провери цена на тениски, и цена на печат. Може и  сами. Преди правех на всички девойки от клаас, ама са се не навивам. Има текстилни бои.

# 162
Момичета, видяхте ли темата за протеста http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101038.460
Мисля евентуално в събота или неделя в парка да събирам подписи, ще пиша като решим нещо по въпроса, някоя от вас ако е запозната как можем да направим електронна подписка да каже моля Praynig

# 163
Момичета,пиша от името на kleo,утре ще събираме подписи в северния парк от 16ч.!Място-пейките(под дърветата) след могилата,в близост до стрелбището и въртележката!

# 164
А до колко часа ще сте там? Щото ние с Ирина сигурно ще дойдем, обаче децата ни спят до към 17ч, после поне половин час до парка и така...

Общи условия

Активация на акаунт