София - кв. Надежда (2)

• 19 069
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
Предполагам че до 18ч. ще сме там.За всеки случай оставям gsm 0887 60 57 84 - Ивета

# 166
  • София
Пфу, Бодливке докат ти нашипа ЛС и изчезна. Ама ти пратих 2 смс-а  hahaha

Имаме ли мами от Свобода?
Цитат
Следното съобщение се отнася до абониралите се за следните райони:
Надежда
Съобщението на кирилица:

Уважаеми клиенти,

На 29 май 2006 (понеделник)във връзка с подмяната на спирателен кран с диаметър 250 мм., от  09.00 до 20.00 часа няма да има вода в ж.к. “Свобода”.
При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска пред  XXIV  Диагностично- консултативен център в ж.к. “Свобода” и на ул. “Търговска” ъгъла с ул. “Генерал Никола Жеков”.
 Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства. Живущите в споменатите райони  могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

# 167
А само един ден ли ще е?

# 168
Мaми,и утре съм на същото място,но към 11:30ч. Peace Не мога много да обикалям,че днес паднах в нас и много ме боли кракъ. Tired

# 169
аз се разписах в нета за това пропуснах северния
но може да се разходим утре до парка ако няма какво да правя

# 170
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички бебовци!

Да са ни живи и здрави, много щастливи и умни!!! Grinning Grinning Grinning

Приятно изкарване на празника!
Ако някой знае за нещо организирано в Надежда да свирка.

# 171
мици и синчето е в 61 ясла Simple Smile
в коя група сте? той е в първа,ама аз го вземам след 17.30

Ние сме в І-ва група. От колко време сте там и доволни ли сте?

# 172
Някой знае ли кое ОДЗ е Nr 90 ? Ще бъде дежурна градина през лятото. А дали условията там са добри? Мойте дечица ще ходят на градина и през ваканцията  Cry

# 173
здравейте!
да се присъединя към колектива.
казвам се Мариета, от 2-ра част съм. скоро чакам беб4е, педиатър най - вероятно ще ни е др. Борисова.

# 174
мици и синчето е в 61 ясла Simple Smile
в коя група сте? той е в първа,ама аз го вземам след 17.30

Ние сме в І-ва група. От колко време сте там и доволни ли сте?

от декември,доволна съм,като го знам какъв е дивчо-само снякоя синина и драскотина се е прибирал Mr. Green
а и всеки ден я стихче,я песничка учат-само дето той нищо не иска да казва Mr. Green

# 175
Някой знае ли кое ОДЗ е Nr 90 ? Ще бъде дежурна градина през лятото. А дали условията там са добри? Мойте дечица ще ходят на градина и през ваканцията  Cry

това не е ли градината зад сладкарницата? аз питах там и ми казаха,че там ще бъдат само техните си дечица,а от другите ясли к'во да правим? newsm78

# 176
  • София
Точно така, 90та градина е зад сладкарницата.
И аз не знам какво ще правим, подали сме молба и служебни бележки в нашата градина.

# 177
  • София
Малее, темата ни избягала много назад...

Я малко да я попридвижа Simple Smile

# 178
здравейте всички мамита от Надежда.
и аз съм вече горда мама на Лора. нямам търпение да почнем с разходките и да се присъединя към вас.

# 179
ети честито!!!! newsm07 newsm30 smile3504
да сте живи и здрави и двечките!  bouquet
и да ви върви по вода Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт