Йоркширски териер- тема 7

• 78 016
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Момичета от къде поръчвате Тейста?Храня Оди с Вирбак ,но ми се ще малко да я сменя.

# 721
Нормално ли е да има слуз по акото на животинките ви? На моето има, ние сме на медицинска храна в момента, но вет-а ме пита дали не са лигави или слузести забравих коя дума използва тогава не бяха, но днес сутринта забелязах, че са и се притеснявам малко.

# 722
  • София
Момичета от къде поръчвате Тейста?Храня Оди с Вирбак ,но ми се ще малко да я сменя.

От Zoofast.

# 723
Змия,благодаря👍

# 724
Честит рожден ден на Один! Да продължава да ви радва!  bouquet
Змия, пиши като пристигне храната. Simple Smile

# 725
  • София
Честит рожден ден на Один! Да продължава да ви радва!  bouquet

В София е храната, ще я доставят скоро.

Моята рошла продължава да не яде, а беше най-лакомото куче, което съм виждала. Май трябва да я заведа на лекар.

# 726
  • София
Не си яде гранулките, но ако и предложиш месо ще го изяде, нали? Не е за доктор, глези се. И аз като дам от нашата храна после прави инати и не си иска гранулите. Но след няколко дни , като види, че не се предлага друго, прояжда.

# 727
  • София
Не си яде гранулките, но ако и предложиш месо ще го изяде, нали? Не е за доктор, глези се. И аз като дам от нашата храна после прави инати и не си иска гранулите. Но след няколко дни , като види, че не се предлага друго, прояжда.

Не съм пробвала да й давам друго освен гранули. А и много рядко й давам друго - понякога, когато режа салата, й давам зеленчук. Даваме й и риба, когато я ядем печена. Но като цяло не давам друга храна.
Но пък получи кучешки пастет със сьомга. Може заради него да е. Rolling Eyes
Тази сутрин пак си изяде гранулките, ще я видим как ще е.

# 728
  • София
Моето е по принцип много капризно и затова давам гранулите с малко пастет, но като яде два-три пъти от този вкус, и после отказва. Тогава сменям с друг пастет и пак започва да яде или пък слагам малко пилешко месце или настърган кашкавал. Само гранули без нищо не яде, каквото и да става. Ябълка, краставица и морков яде. Банана не го отразява изобщо. А и трохички пълнозърнест хляб обича, голям деликатес са за нея. Глупаче, аз толкова скъпи гранули и давам - не ги ще, за хляб прави пируети да дам.

# 729
  • София
Дойде храната, ако искаш един пакет, казвай.

# 730
Дойде храната, ако искаш един пакет, казвай.
Искам, сега ще те намеря във фейсбук, за да се разберем по-лесно кога е удобно и за двете.

# 731
Здравейте, исках да влезна и да се похваля с най-сладкото бебе, което си взехме в събота Tired Но от вчера е в болница с Паровироза Cry Направо сме в шок, не сме спали Confused Взехме я от легитимен развъдник, но не знам защо само с една ваксина, на 2 месеца. Не мога да осъзная какво ни се случва Cry Cry

# 732
  • София
Здравейте, исках да влезна и да се похваля с най-сладкото бебе, което си взехме в събота Tired Но от вчера е в болница с Паровироза Cry Направо сме в шок, не сме спали Confused Взехме я от легитимен развъдник, но не знам защо само с една ваксина, на 2 месеца. Не мога да осъзная какво ни се случва Cry Cry

Дано оцелее и да няма последствия.
От кой развъдник взехте бебето?

# 733
bugito, а сигнализирахте ли във въпросния развъдник, че кучето е с такава диагноза?
Заболяването е много коварно и в такава крехка възраст........дано мъничето е попаднало на ветеринар и успеят да му помогнат  Praynig.

# 734
Желая Ви успех в борбата с болестта и да няма последствия за мъничето. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт