С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
 wavey  Добро утро  kaffeetrmker_2    typeuu

Себи  Hug като разгледах по-обстойно снимката имам странно предчувствие   #Crazy  че ще видим Джансел във филма ... сам да пилотира самолет / вертолет  newsm78  те носят такива ... "медальони"   Heart Eyes Peace Hug

Това вече ми изглежда яко!

Скрит текст:
На тази снимка от „Top Gun” имаше и втори пилот и затова ... "медальона" е по-различен  Crazy

Обаче  Naughty не се вижда точно какъв "медальон" има Джансел и на тази снимка  #Crazy пак от Ясин за АV-то ...  newsm78  пък и за Екин в момента не прочитам да снима филм или сериал  Thinking

Wink Много ми се иска да не греша  Crazy аз съм като ... "гладна кокошка просо сънува"   Heart Eyes Laughing Joy Joy Joy

# 106
 #Crazy  Ето и "отговора" на менажерката Whistling за фрагмана на новия сериал "Yeşil Deniz"...  Crossing Arms
yeldagürkan @yeldagurkan  ·  7h
Sevgili cansel elçin sevenler  Wink Wink Trt de eylül ayında  yayınlanacak olan dizi "Yeşil Deniz" tanıtımını Cansel Elçin seslendirmiştir..
В превод на  google  бил "изпят" от Джансел ... за насърчаване   Sick
Скрит текст:
Уважаеми cansel elçin sevenler  Wink Wink  Trt ще бъде издаден през септември серия "Green Sea" е изпята от Cansel Elçin промоция ..
#Crazy  И пак не разбрах Джансел като "пее" във фрагмана ... точно кого "насърчава" newsm78  зрителите на канал Trt да гледат новия сериал  Rolling Eyes  или нас феновете, който сме в очакване час по-скоро да го видим в нов проект на синия екран ...  ooooh!  направо ми идва за този отговор тази Йелда ханъм да я   box   bash   #2gunfire
Peace Да пожелаем на Джансел  подобно "пеене"   Praynig Hug

smihesorry Много е трудно винаги да приемем и повярваме Cry но светът се събуди днес с тази скръбна новина   ooooh!   загуби невероятно талантливия си актьор Роби Уйлямс   Flowers Rose

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 11:37 от dai4e

# 107
 smile3555  За последно и вече сериозно Rolling Eyes  но сега видях и един коментар в малките часове на деня към тези две снимки на Джансел  thumbsup  
CanselElçin Sevenler @CanselSevenler  ·  7h
@cansellelcin İyi geceler Simple Smile İki fotoğraf arasında olağanüstü bir değişim var,süper  

В превод с  google  : Между тези две снимки има промяна извънредно, надзор

# 108
Дайче newsm78 това не означава ,че ще има строга цензура на филма с Джансел  надявам се!:shock:

Това би било ужасно за него и за нас.

smile3555  За последно и вече сериозно Rolling Eyes  но сега видях и един коментар в малките часове на деня към тези две снимки на Джансел  thumbsup  
CanselElçin Sevenler @CanselSevenler  ·  7h
@cansellelcin İyi geceler Simple Smile İki fotoğraf arasında olağanüstü bir değişim var,süper  

В превод с  google  : Между тези две снимки има промяна извънредно, надзор

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 22:06 от sebilMM

# 109
Себи  Hug аз си мисля и мечтая  Wink  че може би Ясин ще довърши филма АV   Praynig
Naughty И преди малко видях тези две снимки в инстаграма на Ясин  #Crazy  с водолазни костюми и камера ... подводно гмуркане ...   newsm78
http://instagram.com/p/rmy8WQyRI9/
http://instagram.com/p/rmbEazyRB0/

# 110
 thumbsup  Но най-хубавата новина е  smile3555 че Джансел ще бъде в ролята на кмет в новия сериал "Yeşil Deniz"   bowuu

I Love Cansel Elcin
2 часа · Редактирано  
CanselElçin #Yeşil Deniz
ظهر صوت جانسل التشين في 1اعلان من مسلسل (البحر الأخضر) كان في دور رئيس البلدية

Ето и превода с  google  :  Появилият се с гласа си Джансел Елчин в едно обявяване на серията (Sea Green) е в ролята на кмет  bowuu

Joy Joy Joy

# 111
 Wink  Феновете от вчера бяха готови с нов колаж за Джансел  Peace  за роля в комедиен сериал  Party и вече се потвърждава  Grinning  че сериала е "Yeşil Deniz" и засега на 30 септември 2014г. /вторник/ще бъде излъчен 1 епизод по канал TRT 1  
Скрит текст:

# 112
Добро утро. Hug Hug Hug

Дайче,   bouquet  Не разбрах - Джансел ли ще участва, или само гласа му? Thinking

Хубав ден ви желая.  bouquet

# 113
 wavey  Добро утро и успешен ден  wavey wavey wavey
Снежи  Hug  Това написаха феновете му във фейса  I Love Cansel Elcin   Heart Eyes   Джансел ще участва в ролята на кмет в новия сериал "Yeşil Deniz"   Peace

Wink  А към този фрагман е написано :  "Dinleyin, gönlünüz açılsın..."

http://videos-c-15.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10613692_833 … _1385153087_n.mp4

Превод с  google :"Слушайте, вие искате да отворите сърцата си ..."
 #Crazy  Сигурно кмета казва това  ...   newsm78  Grinning    Laughing
Ето и една снимка от заснемането на фрагмана   Peace

# 114

Здравейте,Снеже , Дайче Hug Hug

Според мен във фрагмана Джансел в ролята на кмет прави важно съобщение  на жителите .,защото всички обръщат погледи към високоговорителити.

И не е маловажно Wink WinkПоявилият се с гласа си Джансел Елчин в едно обявяване на серията (Sea Green) е в ролята на кмет  bowuu
Дайче  bouquet

# 115
Е Джансел най -после в комедия.Не мисля че ролята ще е главно но комедията му е слабост и Джансел участва май само в каквото му харесва  и без да е комерсиално.

# 116
Иф   Hug   има ли по-Главен от Кмета в една Община    Peace   Joy Joy Joy
 Wink  Кмет за чудо и приказ ще си имаме във всяко едно отношение  Heart Eyes  не по-лош от Ахмет в Къбръсчък   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 117
 Wink  Като си помислих за Ахмет    и си дойдох на приказката за сериала СЛ  Laughing  който беше излъчен по арабския канал MBC1 от 3 ноември 2014 до 29 май 2014г и заемаше завидното 1 и 2 място в рейтинга  Peace
 smile3555   Едва минали два месеца от излъчването на СЛ  хубавата новина във фейса от днес е   thumbsup  че отново ще бъде излъчен по същия канал   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart  
I Love Cansel Elcin
преди 13 часа
مسلسل ياسمين
الصفحة الرسمية لمسلسل تذكري يا عزيزي ابتاءآ من الاحد على MBC1 الساعه 4

В превод с  google  :  От официална страница сериала "Спомни си любима" започва в неделя в четири часа по MBC1

Party   Слагам и този чудесен нов клип за Джансел и Берен със снимки от сериала и хубави колажи на Saja AL obedie от  7 август   Peace  Heart Eyes  Grinning

https://www.facebook.com/photo.php?v=311486309027881

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 14:10 от dai4e

# 118
# 119
Иф Heart Eyes щом и до Хари Потър  се приближи Джансел , значи за него пречки няма!

Общи условия

Активация на акаунт