С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 225

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 20:52 от sebilMM

# 226
Себи   bouquet
Здравейте момичета Hug

Дайче  Heart EyesГъркините са си гъркини , но аз днес попаднах в друга тема, в която пишеш и видях, че Дъгичка Heart Eyes е постнала линк от където могат да се гледат на руски и 5 серия включително СЛ.

Аз лично ще изчакам и започвам да гледам за Н...ти път СЛ на руски.

С риск да ми се разсърдите поствам линка Embarassed Embarassed Embarassed

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3R1cmtjaW5lbWEudHYvdH … jbXNnMjg4NzI4OTE=

Peace  Господ сякаш чу молитвите на феновете на Джансел и Берен за този толкова хубав сериал СЛ с любимите Ахмет и Ясемин   Heart Eyes  Моля се горещо  Praynig  руския преводачески екип да успее и ще е   newsm74  най-после да имаме щастието да изгледаме на по-разбираем за нас език всичките 68 епизода  Grinning  Определено са много амбицирани и дори имат график за превода :
Цитат
Серии добавляются по 2 шт. в неделю.
и понеже все още не мога да повярвам проверих и  google написаното : Сериите/епизодите/ ще се добавят по 2 бр. седмица.
От нас най-сърдечни благодарности  newsm51  и пожелания за успех  newsm17  newsm10  smile3501  

# 227
# 228
 Peace  Хубав колаж   Wink Grinning Hug
I Love Cansel Elcin
56 мин.  

مساء مليئ بالامل والمحبه والتفاؤل على كل عشاق الملك
Вечер, пълна с надежда, любов и оптимизъм на всички любители на Царя

# 229
Добро утро Hug Hug Hug

# 230
Добро утро.  Hug Hug Hug

Себи, Дайче,    bouquet  bouquet

Не знам дали изразих радостта си от превода на СЛ, но сега го правя.  Wink Много се радвам, че ще мога да го изгледам целия на руски.  Party Party Party Хиляди благодарности на непознатите преводачки.   bouquet  bouquet  Да са живи и здрави. Hug

Хубав ден.    bouquet

# 231
 wavey  Добро утро     wavey Flowers Four Leaf Clover  
Себи   Hug  Снежи    Hug
Grinning  Имаме хубава вест за представянето на късометражния филм "Roya" на Алпер, Джансел и Сема  Peace  на  9-ти Европейски филмов фестивал в Шчечин Полша / Германия от 29 септември до 6 октомври, 2014  Kissing Heart  Flowers Bouquet
Cansel Elcin Fans Passionated сподели връзка.
преди 7 часа
Roya; 9th Szczecin European Film Festival'inde Polonya/Almanya.

http://europeanfilmfestival.szczecin.pl/
Цитат
Ние приемаме документални филми във форматите, посочени в заявлението за участие. Ние приемаме само европейски продукции не по-дълъг от 90 минути и завършва след 1 януари, 2013. Приоритет ще се дава на филмови премиери. Филмът трябва да бъде със субтитри на английски език.
Цитат
Разговори с създателите на филма са в непосредствена близост до прожекции, съществена част от нашия празник; По този начин, организаторът очаква най-малко един член на всеки филм отбор да присъстват на фестивала.
Wink Освен Алпер може би и Джансел ще е на фестивала в Шчечин Полша  Heart Eyes
 Hug Hug Hug

# 232
 newsm78  Няма ли най-после да се появи фрагман за филма "Darbe"  #Crazy  

В очакване съм на "висш пилотаж" за заснетите сцени от Ясин  Peace  най-вече след като изгледах и този негов клип  Shocked   #Crazy   Hug  
Ali İsmet Öztürk'ün muhteşem performansı camera: Yasin Usludur

# 233
# 234
Иф   newsm74   публикация от днес си открила   newsm51
newsm09  Турският Джеймс Бонд !  newsm10    newsm17   newsm53

# 235

Браво момичета Иф  Heart Eyes, Дайче Heart Eyes прекрасни новини smile3508

Джансел отново на фестивал на късометражни филми и с актуалността на събитието което отразява "Руя" ,нищо чудно да получи отличие.

А това ,че най-после Wink е обявен за -Türk işi James Bond Cansel Elçin! е пропуск на наблюдателите  Wink Wink Wink, а не на него , който тренира вече месеци наред- тенис, гмуркане , летене, бокс.....идва момента до ги приложи и въведе в действие във филмите си.

Като казах филми , си мисля  ,че отново Джансел усети ситуацията и е готов да се качи на гребена на вълната ,т.е сериалите се демодириха   малко напоследък .
Иде ред на стойностните  филми,  както е в Европа и по света.

# 236
  Няма две мнения по въпроса-Джансел може да играе всичко  .

От супер романтика СЛ , до политически трилър.

Ами и затова сме точно в тази тема Laughing-имаме един перфектен актьор , ителектуалец и морален човекр когото обичаме и следим творческия и понякога житейски път Laughing

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 14:58 от sebilMM

# 237
Себи  Hug  Джансел определено притежава такъв стил  Grinning   Peace   нашият агент 007   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts
Cansel Еlçin  yani bu tarz  Grinning

https://www.youtube.com/watch?v=p4zluA60hjs&list=PL1j7brXL_s … 2uUptPqwwIDMqmd88

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 15:53 от dai4e

# 238
Поклон пред паметта на Велри Петров.  bouquet

И стихове за любовта от него.

# 239

2 Bond arasındaki farkı bulun desem. 😜.cvp: Bizim CanselBond daha yakışıklı pic.twitter.com/fr68aYADEY😊
  Намерете разликата мужду двамата Бонд newsm78 Не питам  аз , а този който е постнал снимката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт