С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро Дайче  Heart Eyes, Иф Heart Eyes

Май Джансел прекарва последните си дни  на лятото  в почивка и спорт.

[/quote]

И да ви кажа ,започнах да чета "Лош път" и няма нищо общо със сериала.
Твърде рано ми е още да  имам категорично мнение , но ако се бяха движили по романа можеше да се получи по- хубав филм.
Не зная още коя роля би подхождала на Джансел .

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 11:38 от sebilMM

# 271
Добър ден. Hug Hug Hug

Себи, Дайче, Ифbouquet  bouquet  bouquet

Образът на Джансел май го нямаше в книгата.  Peace Приятно четене, СебиHeart Eyes  bouquet С интерес ще прочета мнението ти. Hug

Приятна събота.   bouquet

# 272
Снеже Heart Eyes и второто кафе ми е малко днес Sad
Легнах си в 4ч. Party Party Party

Там е проблема я на  сериала.
Измислил са много допълнителни герои  недоизградени докрай. Излиза ,че и Кенан е измислен. newsm78
Съдя само по резюмето за книгата.

# 273

Един кадър ,който не съм срещала до сега между двама много красиви актьори.

И там нещо не достигна  сценария....

# 274
Снежи  Hug
Себи    Hug  Във връзка с кадъра и коментара ти за ЛП  Peace  сигурно сте чели от какво е бил привлечен Джансел за ролята си на Селим/Азиз в този сериал  Wink  и сега ще сложа точно той какво казва в едно интервю по време на снимките на сериала  Grinning
Цитат
Скоро започва новият сериал "Лъжовна пролет". Какъв е сюжета му?
В основата на историята е една жена, която в миналото, заедно с любимия си извършва измама, но по-късно избира да живее друг живот. В ролята на жената е Фахрие Евджен, а в ролята на неин съпруг - Серкан Ерджан. Аз играя бившият й любим, измамника Селим. Не искам да "дешифрирам" историята, но Селим влиза в затвора и иска да си отмъсти. Подготвя много добър план за отмъщение. И именно така започва сериала.
И ето по-интересното от отговора на Джансел за ЛП  Peace
Цитат
Нещо доста по-различно от предишните Ви роли?
Да, точно така. Оставаше малко до приключването на "Огнено сърце", Фарук Тургут ми изпати проекта. Прочетох го и много харесах историята - динамична и интересна. Диалогът също е добре написан. "Лъжовна пролет" е написан много умно, сериал, който с финала на всяка серия ще събужда любопитство. Самият аз съм толкова заинтригуван, че питам "Какво ще се случи след това?", но не ми отговарят. След "Огнено сърце" можех да изчакам няколко месеца, но историята ми се видя доста интересна. Това, което говоря изглежда малко преувеличено, но първата серия е като американски филм.
Не може да се отрече  Peace  че действието беше доста динамично  #Crazy  Shocked

# 275

Дайче благодаря ти ,че ми припомни изказванията на Джансе

Да , може би това  е причината много   от любитиле на турски сериали да не проявят интерес към този сериал ЛП .
Да първа серия започна като американски филм , а ние бяхме приспособили сетивата си към турските мелодраматично-романтични  сериали и го оплюхме още в първите минути когато претрепа  адвоката Азиз.

Сигурно можеше да се развие по друг начин ,но щеше да е един от многото сериали , но Джансел не е по ординерното.

https://www.facebook.com/video.php?v=175688632502560&set=vb.209302175781106&type=3&video_source=pages_video_set

# 276
 Сетих се за този сериал и не мога да се отърва от спомена за него.

# 277

Фенките на Джансел естествено обичат и Пънър толкова силно и не пропускат да се снимат с нея.

# 278

И нещо , което е от скоро с актриса ,която е отрицателна героиня в романа който чета в момента Wink Wink Wink- Шукран.

# 279
 rotfImao Имаме още два преведени епизода с руски субтитри на "Спомни си любима"  rotfImao  6-ти и 7-ми rotfImao  Направо си примрях от радост като ги видях  rotfImbo  Каква ти радост ... Crazy  направо съм щастлива  rotfImbo  
Оставям всичко и веднага започвам да ги гледам rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Може случайно и някой от гостите в темата да полюбопитства защо съм и не само аз  Wink  толкова радостна и щастлива  Grinning Laughing Joy Joy Joy
http://turkcinema.tv/turkey-serials/zapomni-lyubimyy-hatrla-sevgili.html

smile3555  Страхотен ! Великолепен е руския преводачески екип и не само стриктно си спазва графика  thumbsup  по 2 епизода в края на седмицата  lovekiss а дори предсрочно го изпълнява !!! Kissing Heart Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 19:14 от dai4e

# 280

Не е отсега ,но не е поствана според мен.

# 281

И преди да ви кажа лека нощ ,нещо хубаво и мъдро написано от фен на Джансел и публикувал тази снимка.
Предизвикателствата са това, което прави живота интересен Решаването им е това, което прави живота смислен

# 282
# 283
Себи    bouquet
 Wink  Днес има малка подсказка и за театралния проект на Джансел   Peace  
CanselElçin #yeni #tiyatro#Sessiz Ortak  

newsm78  И това е пиесата "Silent Partner"/ Тих партньор/ на съвременния австралийски драматург  Даниел Кийн.

# 284
Добро утро Hug

Дайче  bouquet много е приятно да знаем ,че Джансел и в театрална постановка ще участва.

Нея едва  ли ще я видим но със сигурност ще чуем отзиви .

Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт