С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
# 31
 HugДобро утро Hug

Дайче Heart Eyesрадвам се на все повече появяващите кадри от филма.
Между другото с риск да се изложа да попитам ,как  е точно превода на заглавието на филма?
Снеже Heart Eyesблагодаря за кафенцето  bouquet

Това май са нови герои newsm78

# 32
А... не са  Embarassed
Само ,че двамата са свалили слънчевите си очила. Laughingра другия си е сложил за да прочетат нещо явно важно.

Сега сравних снимките и са поредни кадри от една и съща сцена-

# 33
Себи  Hug
Цитат
как  е точно превода на заглавието на филма?

Wink  От руския форум заглавието на филма "Darbe" в превод е "Удар"
Цитат
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
July 3, 2014 at 5:28 pm
#diziturkhaber

Новый проект Джанселя Эльчина!

Актер, который давно не мелькал на экранах телевизоров, возвращается с фильмом "Удар".Джансель будет играть известного актера Хакана Фидана. 7 февраля 2012 года заместитель Национальной разведывательной организации вызвал на сомнительный допрос известного актера Хакана Фидана. Это дело получило название "кризис НРО". Этот факт положен в основу фильма. Сценаристом является журналист Авни Озгурель, режиссером - Ясин Услу.

Hug Hug Hug

# 34
 Wink  Като всички фенове на Джансел  Heart Eyes сега съм в очакване Praynig  ще ни зарадва ли и със сериал в идващия сезон  newsm78
Deren şahintürk @Derensahintrk  ·  11h
#canselelçin bir dizi çeker misin artık
 newsm78  Преди време се появиха колажи на Джансел и Mine Tugay с въпроси към Yelda Gurkan за този нов проект  #Crazy  но отговор и досега няма ...   ooooh!
CanselElçin Sevenler ‏@CanselSevenler  Jul 17
@birolguven @cansellelcin'i romantik komedi de @Minetugay ile birlikte izlemek istiyoruzSimple Smile @yeldagurkan #AşkHırsızı

http://www.son.tv/haber-274858
 Naughty  И вчера в руския форум е сложена информация  Peace че Мине
Цитат
първа отива на снимачната площадка за новия сериал
и сценария е в ръцете й  ...   #Crazy newsm78
http://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_250850

Thinking  Но за участие на Джансел  #Crazy  нито да,...  нито не   newsm78
По пътя на логиката  Wink  като няма отговор ...   newsm25  може и да е ...  newsm26  Joy Joy Joy

# 35
 smile3555  До този момент има един неоспорим факт  thumbsup с този филм Джансел в професионален план направи завидна военна кариера  Kissing Heart
От очарователния капитан   Heart Eyes  Peace

Naughty  до най-очарователния шеф на турското разузнаване MIT   bowuu

Hug Hug Hug

# 36
Дайче така е !
 Ролята на военен много добре приляга на Джансел/то какво ли не му/
И в "120" също е в такъв образ,макар ,че самият филм май е недолюбван от широката публика.

Продължават  колажите с него.

# 37

И като последна информация при мен излиза ,че наред със снимки , почивка  , Джансел не забравя  и животните.

: Cansel Elçin doğum günü etkinliği

Нямам време да преведа макар и чрез Гугал за какво точно става дума. smihesorry

# 38
# 39
# 40
Много новости прочетох и хубави снимки видях.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ви, момичета.  bouquet

Себи, Иф, Дайчеbouquet  bouquet  bouquet

# 41
Здравейте Hug

Иф, този наш Джансел не се отказал  от футбола в тези горещини Wink Laughing

С тази къса коса изглежда направо хлапе.

Измъчи ни последните месеци ,но сега наваксва. Hug

Снеже Hug

# 42

А , точно този колаж не го бях виждала и ми харесва страхотно!

И интересен и леко смачкан, и чаровен по джанселовски Grinning

# 43

И като последна информация при мен излиза ,че наред със снимки , почивка  , Джансел не забравя  и животните.

: Cansel Elçin doğum günü etkinliği

Себи  Hug  Джансел е направил дарение за приют за животни  Peace за което му изказват специални благодарности  Hug
Wink  Този приятел на Джансел ми заприлича на треньор и си помислих  newsm78  че е нещо свързано със снимките за филма  Grinning  Треньор е наистина и то именит Samet Aybaba, но във футбола Peace и определено е много радостен от приятелството си с Джансел   Hug  

Снежи  Hug

# 44
 Grinning  И това е също един чудесен колаж за Джансел  Peace  страхотнo добре изглежда с тази подстрижка и във военна униформа   Heart Eyes Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт