С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Иф   coolcool 
 smile3555  Невероятно  rotfImao новата информация се потвърждава многократно  thumbsup   rotfImbo rotfImbo rotfImbo
CanselElçin Sevenler @CanselSevenler  ·  9h 9 hours ago
Arkadaşlar sevgili @cansellelcin Aralık ayında atv'de yeni diziye başlıyor.20 Ekim'de 2.film çekimine başlıyor.Yakında DARBE filmi vizyonda!
В превод с  google Скъпи приятели   @cansellelcin  нова серия започва на ATV през декември. Снимки за 2 филм започва на 20 октомври. DARBE филм в най-скоро по кината!

Günay Taş(Canselizm) @gnytas  ·  5h 5 hours ago
En çok twit sıralaması #canselelcinekranlaradonuyor

https://twitter.com/hashtag/canselelcinekranlaradonuyor?src=hash
  sleepuu

# 586
Добро утро. Hug Hug Hug

Иф, Дайче,   bouquet  bouquet

Ехе, как хубаво започва денят ми - "DARBE" тръгва по кината на 20 октомври, а през декември нов сериал по Атв.  Party Супер новини!  Party Party Party Желая на Джансел филмът и сериалът му да пожънат големи успехи.  Praynig

Приятен четвъртък.     bouquet

# 587
Добро утро Hug Hug Hug newsm68 smile3508

Щастлива е тази сутрин за мен от новината ,новините за Джансел Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes Иф Heart Eyes Снеже Heart Eyes,Рими Heart Eyes дочакахме с такова търпение филмите и проекта на Джансел.Дано имаме късмета и той най- вече  да са много успешни.

Снеже   bouquet с огромно удоволствие ще споделя кафето и закуската с всички вас. Hug

Хубав ден и дано има още подробности около новините Hug Hug Hug

# 588
 wavey  Чудесен да е денят на всички  wavey
Снежи  Hug   Себи   Hug

newsm74   Уelda Gürkan изненада и взриви емоционално с уникални новини за Джансел снощи феновете  thumbsup  както се казва "3 в 1"   smile3555
 newsm09  Като гледам календара ами само след 10 дни на 20 октомври Джансел започва НОВ ФИЛМ да снима smile3521 и това е ВТОРИ ФИЛМ след  "DARBE" от лятото на тази 2014 година  smile3501

Günay Taş(Canselizm) ‏@gnytas  11h11 hours ago
En son durum bundan ibaret ve ne yazıkki tt olamadık
https://twitter.com/search?f=realtime&q=%23canselelcinekranl … uyor&src=hash

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 589
Дайче, Себи, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

О, новините били цели три, не две. Wink Значи от 20 октомври започват снимките на нов филм, "DARBE" ще е скоро на екрана, а от декември започва сериалът.  Party Party Party Ехе, браво и отново много успех на Джансел. Praynig Praynig Praynig

# 590

Здравейте мили момичета Hug

Снежи Heart Eyes всички чакаме с нетърпение появата на Джансел , а знаем ,че той  прави нещата така както трябва!

Когато зависи от други понякога   се  очакват и гафове Wink Wink Wink

Дайче Wink wavey

# 591

Докато чакам и се  надявам на  невероятните  изяви на Джансел  се забавлявам с много разтоварващите  за мен снимки от преди и сега Laughing Laughing Laughing

# 592

Едно минало , което ще направи гледаемо и рейтингово бъдеще!

# 593
Себи  Hug
 Wink  Феновете на Джансел Heart Eyes  са в това състояние от вчера  Grinning Joy Joy Joy
CanselElçin Sevenler @CanselSevenler  ·  5h 5 hours ago
"@candan_cansel: @cansellelcin @yeldagurkan Biz dünden beri bu haldeyiz  Crazy  

Rolling Eyes  Едно от хубавите селфита с Cansel Elçin /Hayatı Renklendir 19.3.2014/  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 594

Предлага ви един наистина невероятен клип!

На мен лично ми достави  страхотно удоволствие!

Дайче wavey newsm03

# 595

# 596

И този Джансел обичам.... не традиционния  , бунтаря ,  момчето емигрант търсещо мястото си не къде да е в ПАРИЖ и върнал се в родината си.

# 597

Поздрав от мен за приятна вечер в тази толкова сложна обстановка у нас.
С пожелание за приятна вечер да се потопим за малко в Париж!

# 598
Себи  newsm10  страхотни снимки и клипчета наслага    smile3501 newsm51
 lovekiss  Прибавям и този клип  Two Hearts от феновете за Джансел   lovekiss Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 20:26 от dai4e

# 599
От вчера феновете на Джансел са в еуфория.Той обаче се е скрил и нищо не казва.Хайде да идва 20 ,че да излязат малко нови снимки и новини.То аз на  Джансел не се надявам ама дано има някоя добра душа около него,че да ни захранва с материал. hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт