С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
 Wink  Снимки в сета на Ойкю Челик Peace  другата партньорка във филма на Джансел  Heart Eyes Party
Преди две седмици Darbe Filmi Grinning

smile3555 Или наистина е много красива  thumbsup  или както се казва : "камерата я обича" newsm26  

# 76

Доста лятно настроение създават тези  любими кадри.......  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 77
Себи   Hug 

# 78
 wavey  Добро утро и прекрасен ден   thumbsup yes
 Wink  Кафенце с локум в очакване на новини от  newsm80 на комшиите   newsm78

Нови снимки и вести едва ли днес ще има от Джансел  Heart Eyes най-много отново с тази снимка на Нала да ни "зарадват"   Joy Joy Joy

# 79
Добро утро Hug

Птисъединяваме се към вас Sunglasses Hug Hug Hug

Дайче Heart Eyes

Приятен и спокоен ден Hug Hug Hug

# 80
Добро утро. Hug Hug Hug

Себи, Дайчеbouquet  bouquet

Този път кафе, яхта и пак приятна компания.  Wink  bouquet

Благодаря ви за всичко. Heart Eyes

Приятен ден.  bouquet

# 81
 Wink  От вчера е този колаж за Джансел  Naughty е, ден на размисъл беше  #Crazy  и днес феновете ще го послушат  Thinking  но от утре ...  hahaha hahaha hahaha

Себи  Hug  Снежи   Hug

# 82

Днес сам на работа ,но нямам работа и се разхождам из албумите със снимки на Джансел.

Тази не я бях виждала ,но  и  не го харесвам  нещо. Хем с мустаци ,хем брадясал. Може пък на вас да ви хареса Wink Rolling Eyes

# 83
Дайче Laughing  наи-после открих снимка с бемката на Джансел.

Махнал я е! Сигурно се готви за нови и мниго разголени Wink Embarassed сцени и Пънар го е посъветвала да я отстрани.

# 84
 Shocked  Ах, тази Пънар   Sick   до бемката, която 1 на 100 я видели, я невидели опря  Mr. Green  а загрозяващите го мустаци не и "пречеха" на сватбата  #Cussing out

ooooh!  За оправяне на настроението едно ново клипче за Джансел с  Peace  хубава песен : "Seni İstiyorum"/"Искам те"/ на Ebru Gündeş

http://slide.ly/view/b0f4a7c4109a2593234df988ae36dd24  

Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 17:24 от dai4e

# 85
Дайче Heart Eyes Joy Joy Joy Joy не мога да спра да се смея на поста ти.

Ах, тази Пънар     до бемката, която 1 на 100 я видели, я невидели опря    а загрозяващите го мустаци не и "пречеха" на сватбата  

Горкото момиче  Laughing, без вина виновно заради мен Laughing

Бенката ми пречи на мен  още от СЛ май newsm78
Най- ми отвличаше вниманието в ЛП.

То Пънар надявам се все по бенка да го вижда hahaha hahaha hahaha
Сега ,ако я е махнал е добре по естетични и медицински причини.

Колкото до мустаците и аз мисля като теб Нарушаваха голяма част от визиата и чара му.

Има момичета от темата ,които го харесваха HugАз - не!

# 86
 Себи   Hug  щом казваш, че и по
Цитат
медицински причини
е добре да я махне   newsm78  спирам да мърморя като свекървещица   Stop  
#Crazy  Обаче ми докара угризения сега   ooooh! че в СЛ не съм я видяла тази бенка  newsm78
Wink  Слагам този клип с най-голичката секс-сцена на Ахмет  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ... ама Ясемин така яко е залепнала точно на "онова място" ... с бенката, де  /знам, че граматически не трябва да правя повторения, ама се налага .../  Heart Eyes че как да я видя  newsm78  проблем голям има ... ooooh!   smile3538

https://www.youtube.com/watch?v=xVq93Y9h0g4

Naughty  Ще се наложи СЛ-то да го гледам за   ......найсти път  Heart Eyes  На този сериал от зор репликите на турски може да се каже, че им ги ...  суфлирам   Hug нищо, че само аз си знам  Wink  че дословно не знам какви ги приказвам   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 20:27 от dai4e

# 87
Да!
На онова място с бенката Ясимин се е *лепнала* яко.

Има още една подобна сцена след много години ,но не си прави труда-Моля те !
Няма значение.Вероятно бенката я няма вече.

Благодаря за клипа ,който гледам за 189  Wink път и не ми е омръзнал.Класика в жанра!

# 88

И още една роля на военен в *120*

Ама тук не е хубав както в следващите роли ,независимо ,е е най-млад Wink Laughing

# 89
Айдааааа   doh  до тук сме с гледането на по-голичките секс сцени в турските сериала  Naughty йок вече, йоооок на по-по-най- ....   / и без повторение се разбира/   ooooh!  защото сега прочетох "новината"  Crossing Arms  
Цитат
Ердоган е избран за президент още на първия тур
Сериал не само като ЗП, а и като СЛ няма да видим  #Crazy  но аз си признавам и дано да не съм права  Praynig  и за новия филм на Джансел   ooooh!  

Общи условия

Активация на акаунт