С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро. Hug Hug Hug

Дайче, Себи,   bouquet  bouquet

Приятен ден.    bouquet

# 646
 wavey  Добро утро   wavey
Себи   Hug   Снежи  Hug
 Wink   А дано днес имаме повече новини за Джансел  Praynig  Heart Eyes   Flowers Four Leaf Clover
 Naughty  Като например за заснетият филм "Darbe"  newsm78  фрагманче да речем или дата на галата ...  ooooh!

Naughty До 20 октомври броени дни остават и нещо като резюменце ... няма ли да има  #Crazy  преди започване на снимките за новия филм на Джансел    newsm78
Цитат

smile3555  Ами и за новия сериал ... само знаем "през декември"   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Hug Hug Hug

# 647
 Grinning Да поздравим Туба /нашата Хасрет/ за номинацията и със сериала "20 минути" за Международните Eмми награди за постижения в телевизионни програми в категорията за най-добра актриса   Peace  

Скрит текст:
#Crazy Нещо пише и за Бергюзал К. в тази публикация, но какво ...  newsm78
newsm78  На мен са ми съвсем непознати другите 3-те конкурентки Embarassed и българска номинация ... няма  ooooh!  
 Grinning  Така, че  успех на Туба в спечелването на наградата  Flowers Four Leaf Clover   bouquet
Скрит текст:
Hug Hug Hug

# 648
 Wink  И ние си имаме "номинация" за Джансел и Алпер  Peace  
Късометражния филм "Roya" е сред финалистите на международния  Art By Chance Film Festival в Мароко през ноември     Flowers Four Leaf Clover

Hug Hug Hug

# 649
Дайче Heart Eyes права си .

Трябва да поздравим Туба и аз го провя-Туба   newsm51 , защото тя е причината да гледам ПС и открия Джансел.
Grinning Да поздравим Туба /нашата Хасрет/ за номинацията и със сериала "20 минути" за Международните Eмми награди за постижения в телевизионни програми в категорията за най-добра актриса   Peace  

Скрит текст:
#Crazy Нещо пише и за Бергюзал К. в тази публикация, но какво ...  newsm78
newsm78  На мен са ми съвсем непознати другите 3-те конкурентки Embarassed и българска номинация ... няма  ooooh!  
 Grinning  Така, че  успех на Туба в спечелването на наградата

Flowers Four Leaf Clover   bouquet
Скрит текст:
Hug Hug Hug

А , аз оставам с мечтата Джансел гледайки това бръснене да седне и той на стола в скоро време Laughing Laughing Laughing

Стискам палци "Роя" да вземе някаква награда.
Казвам някаква съвсем съзнателно.Конкуренцията и страхотна!

# 650
Себи   Hug
А , аз оставам с мечтата Джансел гледайки това бръснене да седне и той на стола в скоро време Laughing Laughing Laughing

newsm78  И аз се хвърлям в едни догадки за новия филм с брадясалия Джансел   #Crazy  хич не искам да го играе ... престъпник и едва ли  Stop  ще се получи втори ... Селим   Stop Thinking ooooh!

www.youtube.com/watch?v=LmLHgNAEDXk

# 651
Дайче , не му вървят на Джансел роли на човек извън закона.
Не ,че няма да изиграе такава роля както  трябва , но направи достатъчно роли различни от очакваното от него и не би.....Драгия зрител не го прие и наказа с рейтинг.

Мечтая си Джансел да бъде в съвременно - романтичен  сериал.

# 652
Себи  Hug  съгласна съм с теб   Peace  след това видео-сюрприз за РД ... очаквам страхотна изненада отново  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

newsm78  Защо ли този клип е озаглавен  Film 0001   #Crazy  
newsm78  А  ... Film 0002  Rolling Eyes  дали няма да е като харесваната от Джансел поредица   Outta Joint
www.youtube.com/watch?v=ZRPpCqXYoos
Скрит текст:
В "True Detective" всеки сезон /а с Джансел може би всеки филм/ е с участието на различни герои и история.  Нали вече го кръстиха "турския Джеймс Бонд"   Sunglasses Joy Joy Joy
Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 21:19 от dai4e

# 653
 Grinning  Две нови от старите снимки на Джансел   Heart Eyes  от сета на ПК се появиха  Peace Grinning
CanselPinar ‏@nurcanelcin  Oct 12
@cansellelcin Kırık Kanatlar set

smile3555 Ето това се казва читави фенки  thumbsup гладен не са го оставили  Rolling Eyes

Hug Hug Hug

# 654
Добро утро. Hug Hug Hug

Мечтая си Джансел да бъде в съвременно - романтичен  сериал.

newsm10

То сега почти всички мъже в сериалите са брадясали, или най-малкото имат мустаци.  Peace Явно Ердоан не дава иначе. ooooh!

Хубав ден.    bouquet

# 655

Снеже Heart Eyes , то Ердуган да вземе да си пусне дълга брада и мустаци  и тогава ще гледа Европа през крив макарон Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оставам с надеждата ,че Джавсел скоро ще "светне"  Crossing Arms с прекрасното и изразително лице. Hug

# 656

Това явно е екипа на новия филм
Снимката е качена от Наз Елмаз.
А виждам и един познат режисьор. Joy

# 657
Снежи   Hug   Себи    Hug   Иф    Hug   

Това явно е екипа на новия филм
Снимката е качена от Наз Елмаз.
А виждам и един познат режисьор. Joy
smile3555  Много приятна изненада "2 в 1"   thumbsup  нова снимка и режисьора да е отново Ясин   Joy Joy Joy
 Naughty  Макар, че Ясин почна да губи по точки  Crossing Arms   откога чакаме фрагман за  "Darbe" ...  newsm78    Rage
Скрит текст:
smihesorry  за днес ... нощта не ми стигна и още "тръстика" имам ...  ooooh!

# 658
 Peace  Още една нова и много хубава снимка на Джансел   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Beylerbeyi Stad   Grinning

# 659
 Wink  Тази вечер е имало мач и резултата за отбора на Джансел е 5 : 1 thumbsup  football 
Efendilerin Ligi @efendilig  ·  3h 3 hours ago  
Bu akşamın ilk maçında @Ayazma_CK , @AtletikBirboga yı 5-1 mağlup etmeyi başardı.

newsm78   Доколкото разбирам  newsm78  втория гол е от Джансел   coolcool
Ve @Ayazma_CK nın ikinci golü @hakkibaris 'in asistinde @cansellelcin  den geldi. Skor 2-0...
@Ayazma_CK Korner atışında @cansellelcin 'den kafa golü geldi   Grinning

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт