С Джансел Елчин в очакване на новите му проекти - 32

• 35 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро. Hug Hug Hug

Иф, Дайче, благодаря за новостите.    bouquet

Себи, Wink Hug

Е, пак сме с "нашия" режисьор.  Grinning Party Успех на екипа,  Praynig а ние продължаваме да чакаме премиерата на другия филм и подробности около сериала.  Wink Браво на отбора на Джансел и на самия него.  Party Party

Отплеснах се вчера и забравих да пожелая успех на Туба, но и самата номинацията си е признание.  Praynig   bouquet Поздравления за нея, а и за целия екип на "20 минути".   bouquet

Приятен ден.   bouquet

# 661
 wavey  Приятен ден   wavey
Снежи Hug
 Wink  Има вече по-точна информация за фестивала в Танжер Мароко на късометражни филми  Peace че вече е започнал от 12.10. и ще продължи до 19.10.  Алпер вече е там, но за Джансел нищо не е написано  newsm78
http://www.haberler.com/fas-ta-12-akdeniz-kisa-film-festivali-65 … gn=twitter_paylas

Hug Hug Hug

# 662
  Rolling Eyes Rolling Eyes  За още една актриса Бурджу   Wink  просто съвпадение на собственото име   Naughty  само че  Burcu Kara  Simple Smile  а не  Burcu Kıratlı има публикация днес свързваща я с Джансел   #Crazy  и като че ли за вероятна партньорка в очаквания от нас нов сериал през декември   bouquet  но доколкото ми преведе  google  тя ... отрича да е вярно ...  hahaha hahaha hahaha
http://televizyongazetesi.com/burcu-kara-ile-cansel-elcin-ayni-d … 3063#.VD_vQLCsVQg
BURCU KARA İLE CANSEL ELÇİN AYNI DİZİDE BULUŞACAK MI?
16 Ekim 2014 Perşembe 06:27:36

Hug Hug Hug

# 663
Добро утро. Hug Hug Hug

Дайче,   bouquet Успех на "Руя" на фестивала. Praynig

На мен Бурджу Кара ми харесва, добра двойка биха били с Джансел, но е отрекла. Peace ooooh!

Хубав ден.  bouquet

# 664
Снежи   bouquet
 Grinning  На селфи ми прилича тази нова снимка на Джансел със Зеин Соилу / Zeyn Soylu /   newsm78  не я познавам и засега само това прочетох в гугъл за нея   Peace
Цитат
Съосновател на F King Mag //Stillmen //Styles For Men Fashion

http://instagram.com/zeynsoylu

#Silly  Голяма познавачка вече съм   Blush  селфи било наистина   Crazy 
CanselPinar @nurcanelcin  ·  10h 10 hours ago
@cansellelcin Dün olmasa da bugün muhteşem bir selfie geldi  Laughing

Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 11:33 от dai4e

# 665
 Grinning От новите снимки на 15 октомври с хубавия мач на Ayazma_CK   Peace

Също но "3 в 1"   Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 666
 HugЗдравейте Hug

Четири дни бях без интернет и едва не откачих.

Има раздвижване около Джансел и това е нормално.

Дайче HugСнеже EmbarassedИф Hug

# 667

Е , ако някой може да ми каже ,коя е дамата newsm78

# 668
Себи   Hug
HugЗдравейте Hug

Четири дни бях без интернет и едва не откачих.

Има раздвижване около Джансел и това е нормално.

Дайче HugСнеже EmbarassedИф Hug
Скрит текст:
Grinning  Съчувствам ти и напълно те разбирам  Wink  но слава богу  Praynig че това е била причината   Peace  Hug
Rolling Eyes  На тази снимка мъжът в средата не ми е познат  Embarassed но е с тениска на Mercedes-Benz Fashion Week в седмицата на модата в Истанбул  Peace  
 thumbsup А в тази публикация на  Hurriyet не са пропуснали интересната подробност  newsm26 че и Джансел е бил на това дефиле Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Hug Hug Hug

# 669

# 670
# 671
Добро утро. Hug Hug Hug

СебиHug това е мъж - корейският актьор Ли Хонг Ки.  Mr. Green Не ми е познат изобщо, но направих кратко "разследване" с гугъл.  Joy hahaha

http://doramatv.ru/list/actor/lee_hong_ki

Приятен ден.  bouquet

# 672
Здравейте  Hug

Снеже Heart Eyes hahaha hahaha hahaha започнах да бъркам вече мъже с жени  Embarassed Embarassed Embarassed
ама какво общо може да има с Джансел newsm78 newsm78 newsm78В Туитър е снимката Rolling Eyes

За да не сбъркам нещо ще постна 100% мъж Laughing

# 673
Нова от инстаграма на Джансел. Wink  Grinning

# 674

Снеже  Heart Eyes , гледам Нала и се чудя  ,защо си е запушила ушите и оставя събитията зад себе си Laughing Laughing Laughing  И аз искам да съм там Laughing Rolling Eyes

Нова от инстаграма на Джансел. Wink  Grinning

Майтапче , здравейте момечета Hug

Общи условия

Активация на акаунт