Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 302
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • София
От това, което съм мяркала от one tree hill последното, с което бих го описала е баскетболен сериал Simple Smile

Догледах си с прискърбие Crossbones още не мога да си обясня как толкова малък рейтинг е имал, че да го прекратят Sad

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 17:10 от Angel_Dust

# 106
  • Ænima/Albuquerque
Толкова много сериали са така. Обяснявам си го с американската публика...

# 107
One Tree Hill и Breaking Bad нямат много общо, казвам го за информация просто, да нямаш някакви подобни очаквания. Wink

Със сигурност нямат общо, просто го дадох като пример, че се бях подлъгала по описанието, а всъщност се оказа много добро попадение Simple Smile

# 108
За Outlander, който го гледа: излезе ли вече втора серия? Развих обсесия по тоя батко...  Embarassed

Скрит текст:

За челите книгата, имам въпрос (понеже съдържа спойлери го слагам в скрит текст).

Скрит текст:
Аз понеже не съм чела книгата, но изчетох няколко ревюта и разбирам, че мацката така и не се връща при мъжа си (този, който остана в бъдещето), защото "решавала, че обича Джейми повече". Обаче се чудех, все пак той разбира ли какво се е случило с жена му и въобще казват ли нещо за него, каква е съдбата му след нейното изчезване и т.н... изобщо нещо?

Скрит текст:
В първата книга (предполагам и първия сезон) няма информация за живота му след нейното изчезване.

# 109
  • КиТ
Загледах се в Crisis,ще има ли 2ри сезон?  newsm78

# 110
  • Разпиляна във въображението
Загледах се в Crisis,ще има ли 2ри сезон?  newsm78

Мисля, че е спрян.

# 111
  • в морето до колене
Спрян е, да - но сезонът си е една завършена история, така че може да се изгледа спокойно. Без опасения, че ще остане нещо недовършено... Няма клифхангъри. Има лееекинка опашчица накрая, за която евентуално би могъл да се залови втори сезон. Но вероятно всеки сценарист-оптимист оставя такава  Mr. Green

# 112
  • КиТ
Аха благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 113
Спрян е, да - но сезонът си е една завършена история, така че може да се изгледа спокойно. Без опасения, че ще остане нещо недовършено... Няма клифхангъри. Има лееекинка опашчица накрая, за която евентуално би могъл да се залови втори сезон. Но вероятно всеки сценарист-оптимист оставя такава  Mr. Green

Значи мога и аз да му хвърля едно око. Като чуя "прекратен" и веднага трия. Така и не пуснах и една серия от новия пиратски. Laughing

# 114
  • КиТ
По нова го даваха вчера и ми хареса,за това започнах да търся инфо  Peace

# 115
  • София
Мирка - те и новият пиратски го затвориха накрая на бърза ръка. не е останал висящ.

# 116
Толкова неща имам да доглеждам, че с лека ръка зачерквам.

# 117
  • София
 hahaha в такъв случай те разбирам Simple Smile

# 118
Да се отчета с първите 2 епизода на скандинавския мост. Много,много добър, като почти всичко от скандинавските филми и серияли които съм гледала. Въведоха доста истории, интересно как ще се срещнат. Полицайката яко я хапе кучето, но е симпатяга.

# 119
  • Ямбол
Да се отчета с първите 2 епизода на скандинавския мост. Много,много добър, като почти всичко от скандинавските филми и серияли които съм гледала. Въведоха доста истории, интересно как ще се срещнат. Полицайката яко я хапе кучето, но е симпатяга.

Мнооого е добър, да.  Heart Eyes Сага е пич!

Ще се срещнат историите, само гледай как ще се изненадаш в края на сезона.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт