Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 368
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Гледах Extant, това извънземно дете все го гонят и все не могат да го открият и никога не го дават как изглежда. Почва да ме дразни.

Имам да наваксвам 5-6 серии, но се чудя дали да не го зарязвам вече. Нещо да се случва интересно?

# 301
Да. Напъни се  Wink

# 302
Някои има ли идея кога започва Кости? остава ми само финала на сезон 9.

На 25.09, при нас на 26.09. Peace

# 303
  • София
Благодаря!

# 304
Гледах Extant, това извънземно дете все го гонят и все не могат да го открият и никога не го дават как изглежда. Почва да ме дразни.

Имам да наваксвам 5-6 серии

И аз така. Тъкмо днес изтрих сериите от харда. От седмици не мога да се накарам да ги изгледам и днес реших, че няма да го бъде. Те не го ли канселираха вече?

Лате, кажи ми на лични какво става, моля.

За сметка на това, почнах Homeland.

# 305
  • срещу двата комина :)))
аз пък започнах Firefly и много се забавлявам, забавен, остроумен и добре направен сериал. Жалко, че е само сезон  Crossing Arms

# 306
И аз се чудя да продължавам ли с Extant, по-тъп ми е дори и от Under the Dome. Такива бози не съм гледала от тийнейджърските си години, а сега ми се събраха цели две.

# 307
  • Сред лисици
аз пък започнах Firefly и много се забавлявам, забавен, остроумен и добре направен сериал. Жалко, че е само сезон  Crossing Arms
Много е добър, да! Peace И аз едва сега го "открих". Изгледай после и филма Serenity (2005) Hug
А някой знае ли къде може да се намери 10-ти епизод на The Leftovers newsm78? От IMDB казват, че е излъчен на 31.08, но тук май така и не се появи по торентите. Thinking

# 308
Искам да гледам Outlander 5 епизод, но не мога да намеря английски субтитри. Някой по-майстор може ли да ми каже откъде   Wink
Според мен Extant е по-хубав от Under the dome, но не ми харесва като го разтягат и се повтаря едно и също. Хали Бери кога ще си вземе бебето и ще го покажат как изглежда, питам аз?  Simple Smile

# 309
  • София
http://www.addic7ed.com/serie/Outlander/1/5/Rent - most updated.

И тук има някакви - http://www.podnapisi.net/bg/outlander-2014-subtitles-p3515128

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 16:02 от NellyR

# 310
  • София
А някой знае ли къде може да се намери 10-ти епизод на The Leftovers newsm78? От IMDB казват, че е излъчен на 31.08, но тук май така и не се появи по торентите. Thinking

Всъщност последната серия на първия сезон на ''Останалите'' е тази вечер в щатите и утре от 22:00 ч. ще го дават по българското HBO. Simple Smile

# 311
  • София
И аз се чудя да продължавам ли с Extant, по-тъп ми е дори и от Under the Dome. Такива бози не съм гледала от тийнейджърските си години, а сега ми се събраха цели две.

Започна добре, но в момента нивото е много ниско. Така като го гледам, със сигурност няма да има втори сезон. Не знам този как ще го завършат. Много съм разочарован и то при положение, че научната фантастика ми е любимия жанр.  Confused

# 312
  • КиТ
И аз се чудя за Extant,особено сега предната седмица,що бяха 2 последователни епизода,еми гледах ги,ама като фон,според мен няма да има подновяване тоя сериал,не грабва,а ако не го прекратят ще търпя още малко и аз ще трия  Twisted Evil

# 313
  • Разпиляна във въображението
След прочетеното по-горе при мен се осъществи поредната чистка - Extant и Под купола.

Днес се преборих и със Слипи Холоу.  Grinning

# 314
  • София
Гледам "Анатомията на Грей", "Любовни авантюри", "Скандал", "Имало едно време", "Ханибал" и "Лотарията".
Дори току-що изгледах последната серия на "Лотарията" и нямам търпение за следващата. Май не открих тук тема за него, дано някой започне. Ще ми е интересно какво мислят и останалите. Връщам се да чета страниците назад.

Общи условия

Активация на акаунт