Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 273
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Мислех, че американския" Мост" е еднакъв със скандинавския. Днес попаднах на един епизод от 2-ри сезон по FOX и там историята е съвсем различна. В първи сезон пак ли е така? Да знам дали да го гледам.

# 436
  • София
Някой може ли да ми препоръча сериал, който да е смес между фентъзи и period drama или поне нещо подобно?

освен да пробваш демоните на да винчи...

# 437
  • София
И Троновете.

# 438
  • София
Предвид, че троновете са й в подписа...предполагам тях си ги гледа :Р

# 439
  • София
Хаха, ем домързя ме да видя кой пита. Grinning

# 440
Да, Троновете си ги гледам, а сега се зарибих и по Outlander, от който остава само една серия, а ми се гледа нещо в този дух. Замисляла съм се за  Демоните на Давинчи, но ми изглежда прекалено измислено, имайки се предвид, че се позовава на реален човек, но ако го препоръчвате може и да го пробвам Wink

# 441
  • София
Сетих се и за Пени Дредфул, но той е малко по-скери.

# 442
За Камелот се сещам, но той е прекратен след първи сезон.

# 443
  • София
А да, затова пък Мерлин има пет сезона и е готин.

# 444
И трите съм ги гледала(such a geek), но благодаря за предложенията все пак . Камелот имаше голям потенциал, жалко че го спряха още след първия сезон, но пък нямам търпение за втория сезон на Penny Dreadful. А Мерлин, ох, изобщо не очаквах да ми врлезе така под кожата. Толкова рев на последната серия, че чак ме е срам да си го призная  Mr. Green

# 445
  • София
Легенда за търсача ( но само ако не си чел поредицата на Гудкайнд), Имало едно време ( тука действието се развива и в нашето време обаче), Слийпи Холоу донякъде, Сейлъм, имаше един Синбад, ама така и не го догледах аз, и това е май.

# 446
  • София
Е... легенда за търсача си е само фентъзи... но е хъм...тъпичък, аз го изгледах де, но през 2/3 от времето се чудех защо го гледам. Но и за Мерлин и Камелот не мога нещо хубаво да кажа.
Симбад май го спряха... ама то...смешка, дори за сериал прекалено слеб и бозав беше.
Имало едно време и Грим пък както и други подобни попадат само в приказната графа.

За Демоните на Да Винчи... за мен е хубав, добре направен, чудесна игра... (нищо че още не съм изгладала втори сезон Simple Smile)

# 447
Легенда за търсача и аз го опитах един път, но нещо не ми допадна. Имало едно време много ми харесва, въпреки че очаквам новият сезон да го направят доста по - блудкав и мисля, че е време да го спрат преди да са прекалили. Сейлъм също страшно много ми хареса, много по - хубав се оказа от колкото очаквах, защото си мислех, че ще бъде нещо от сорта на Дневниците на вампира. А Слийпи Холоу така и не се реших да гледам, но там действието не се ли развива само в съвремието или има и flashbacks?

# 448
  • София
Хм, Легендата не се развива в наше време, може да мине за онова, което търси. Но може да се гледа основно от хора, които не са чели книгата, много се отдалечават от нея.
При Слийпи-то има и флашбеци да, хубав е, загледай го.

# 449
Някой да каже нещо за From Dusk Till Dawn ако го е гледал? Премиерата е била през март, но не съм търсила старите теми да видя там дали не сте писали нещо за него. Много ми се гледа нещо такова и ако отзивите са добри, ще се навия веднага без да се чудя повече.
http://www.imdb.com/title/tt3337194/

Общи условия

Активация на акаунт