Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 395
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Изгледах първите две серии на The leftovers - харесаха ми, въпреки че още е доста мистериозно и не разбирам много много какво точно се случва..
И до края почти е така. Peace

# 256
  • Сред лисици
То това му е чарът на The leftovers - обвеяната с тъга мистериозност Wink. Все пак 9-ти епизод хвърли известна светлина върху миналото на героите. Поне показаха живота им точно преди Изчезването. Много ми харесва сериалът!
С ММ загледахме от няколко дни насам Firefly. От 2002г. е и се чудя как сме го пропуснали до сега. Абсолютен шедьовър! И изключително своеобразен Grinning! Много жалко, че е спрян след едва 14 епизода.

Последна редакция: нд, 31 авг 2014, 21:34 от Авлига

# 257
  • София
Firefly ми е много любим, а Нейтън...  Heart Eyes
Да знаеш след 14-те серии има филм Serenity, с който завършват историята съвсем приллично.

# 258
  • Сред лисици
Ах, Нейтън, Нейтън... newsm76 Blush
И да, прочетох, че има  филм Serenity, с удоволствие ще го изгледаме накрая.
Всъщност точно от теб, Amidala ,разбрах за този сериал.
Сърдечно ти благодаря за което! Hug
Беше го похвалила в някоя от темите тук и аз го свалих, но някак си все не му идваше времето. А сега настъпи моментът да се се прехласна по Мал и екипажът му Laughing. Че и ММ завербувах да ми ми прави компания в удоволствието.

# 259
  • София
То това му е чарът на The leftovers - обвеяната с тъга мистериозност Wink. Все пак 9-ти епизод хвърли известна светлина върху миналото на героите. Поне показаха живота им точно преди Изчезването. Много ми харесва сериалът!

Още не съм стигнала до 9ти епизод, но засега ми харесва и ще продължа да го гледам.  Peace
Аз започнах Анатомията на Грей. Гледаше ми се такъв жанр филм, а не се сетих за друг.. този не съм го гледала преди, та реших сега да го видя.

# 260
А Finding Carter къде го има до 9 серия? В Замунда има само първа и втора....

# 261
  • UK
Аз го гледам в watchseries.lt

# 262
Момичета, помогнете ми с инфо откъде сваляте Wentworth. Никъде не го намирам, а много искам да го гледам! Hug

# 263
Момичета, помогнете ми с инфо откъде сваляте Wentworth. Никъде не го намирам, а много искам да го гледам! Hug

1-ви сезон

2-ри сезон

# 264

1-ви сезон

2-ри сезон

bouquetБлагодаря много, предполагам субтитри няма!-:)

# 265
Май има английски, потърси ги, австралийският акцент е доста особен и определено са в помощ

# 266
Outlander много ми харесва, все едно някой ми разказва книга. За съжаление е пълен с думи които са остарели и са с шотландски корен и понякога ми е трудно да разбирам (винаги гледам с английски субтитри).
Под купола наистина е много зле напоследък. Чак не мога да го гледам, а началото на първи сезон беше обещаващо. Също и не можах да догледам докрая последния епизод на Mistresses, бях много уморена и исках да гледам каквото и да е, но такава сапунка не съм очаквала. Могат да получат златна малинка, ако имаше такава за сериали.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 21:53 от yani_cat

# 267
  • в морето до колене
Могат да получат златна малинка, ако имаше такава за сериали.
Нищо не ни пречи да направим. За филмите беше забавна темата в началото на годината. Нищо не ми пречи и за сериали да направя... И понеже ще е първа по рода си, може да не я ограничаваме до 2014 само.  Thinking
Я кажете, как ви се струва идеята?

# 268
Като сравнявам Resurrection с  Les revenants, френския е направо зловещ. От първи епизод ме побиха тръпки, нататък ще видим как ще е.

# 269
  • Разпиляна във въображението
Това с Малинките няма да е лошо. Важното е да се забавляваме. А имаме ли наши си ЕМИ?

Аз ударно довършвам Имало едно време.

Общи условия

Активация на акаунт