Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 363
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Thank you, поздрав:

Гледам и без субтитри, но като заперат на старошотландски и хващам само отделни думи.

The Lottery го гледам, но не ми е много дълбок. Once upon a time - първите два сезона, после го спрях. Mistresses - го гледам, но третия сезон не ми хареса много. За Скандал съм чела все хубави неща, май съм почвала да го гледам, но не помня кога.

# 316
  • София
Аз май съм единствената тук, която си харесва под купола Simple Smile

# 317
В момента гледам Ray Donovan, харесва ми. Размисли ме много, в последните серии става грозна картината...
Аз Homeland го зарязах по средата на втори сезон, много патриотичен ми дойде, гледам, че го хвалите, ще взема да го дръпна пак.
Приготвила съм си и четвъртта порция The Killing, но най-много чакам Синовете на анархията!

# 318
  • КиТ

А и аз  Crazy

# 319
  • София
И аз го харесвам. Simple Smile

# 320
Започнах Лотарията. Харесва ми идеята, но изпълнението не. Ще погледна още няколко епизода преди да реша, ще продължа ли с него.

# 321
  • София
Започнах Лотарията. Харесва ми идеята, но изпълнението не. Ще погледна още няколко епизода преди да реша, ще продължа ли с него.
Кое в изпълнението не ти хареса? Защото и на мен нещо ми дразни окото, но още не мога да открия кое точно е. Иначе идеята и на мен много ми допадна, аз обичам такива истории, но нещо...нещо има... newsm78

# 322
Ами, някак елементарно е поднесено всичко, гледала съм само един епизод, но усещам как ще ни залеят с клишета. Отделно и играта на повечето актьори ме дразни.

# 323
  • София
Дразни ме простата, руса докторка с големите, кравешки очи. Дразни ми черната овца, дето уж знае всичко и се прави на голямата работа. Дразни ме президента - малодушник. И други неща ме дразнят.

# 324
Дразни ме простата, руса докторка с големите, кравешки очи. Дразни ми черната овца, дето уж знае всичко и се прави на голямата работа. Дразни ме президента - малодушник. И други неща ме дразнят.

Мда, аз се изразих по-меко  Laughing.

# 325
Крис, трий, компетентните сериаломаниаци се изказаха. Аз ще си го догледам.

# 326
  • София
Отскоро следя  The Knick, най-вече заради любимия Клайв Оуен, но да си кажа честно, не успява да ме развълнува особено.
Въпреки това, ще го гледам и за напред, но на моменти ми се струва твърде муден и някак вял, без идея и посока...За брутално натуралните хирургически сцени, ще си спестя коментара  Simple Smile

# 327
Аз имам любими и не толкова любими сериали. Първите нямам търпение да ги гледам, а другите като няма какво друго. Под купола продължавам да го гледам, пак си е по- добре от останалата помия, която се излива по телевизията. Ама пък тая Лотария съвсем елементарна. Всички герои са добри с изключение на началника на Humanity Department или нещо подобно, поне малко напластяване на характерите и историята би било добре. Не всичко е бяло и черно. Любовната история също много предвидима. Но може и пак да го гледам ако не започнат да излизат новите сезони на гледани сериали. Гледа ми се Reign,Nashville, The Musketeers, The Originals ... На вас какво ви се гледа?

# 328
  • София
Аз мисля да повам Scandal .. имате ли мнение за него?

# 329
Откъде може да се свали с добро качество и субтитри Broadchurch :

http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=fn_al_tt_1

Общи условия

Активация на акаунт