Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 356
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Силки, аз си мисля, че ако до тук не ти е харесал, няма много да те грабне и напред.

Мда, зарязах го.
Започнах да гледам Sleepy Hollow.. Не, че той ме грабна кой знае колко, но ми е по- интересен от Стрелата. Blush
И съм се заканила на The leftovers и Outlander, та, ако може някой да сподели мнение за тях..  Simple Smile

# 346
Z nation e ОК, хареса ми.

# 347
  • София
Аз си мисля да пробвам Crossing Lines - някой с мнение за него?
Иначе гледам задават се нови сезони  на много сериалчета вече и нямам търпение да почнат, като гледам есен-зима ще е пълничък за мен, за разлика от лятото.

# 348
  • КиТ
И съм се заканила на The leftovers и Outlander, та, ако може някой да сподели мнение за тях..  Simple Smile

Първия е малко особен,пробвай не знам вкусът ти /бива в общи линии Thinking/,за втория няма да сбъркаш,задължително го почни Peace

# 349
  • София

И двата са страхотни и отлични попадения от тазгодишния летен сезон, но имай предвид, че първия е доста специфичен и не е за всеки така да се каже. Simple Smile

# 350
  • Ямбол
Аз пък се захванах да гледам "Изгубени". За една седмица опатках първите два сезона. Трети нещо ми се опъва обаче, взех да губя интерес.  Rolling Eyes

# 351
И аз на трети го зарязах, но не помня кога.

# 352
  • София
Изгледах първите 2 епизода на Scandal и още не знам дали ще продължа да го гледам.. някак си много прибързани ми идват всички действия. Усещам го забързано и напрегнато, но не по добрия начин.  Grinning

# 353
  • София
Crossing Lines ми харесва, дано не се окаже прекратен  или нещо такова, симпатичен сериал, готини актьори, прилично интересни случаи.

# 354
  • София

И на мен ми беше ОК, динамичен е.

# 355
Сериалите по AXN WHITE -  " Семейството", " Нагоре- надолу по стълбите", " Цялата музика на сърцето" - интересни, динамични, добра актьорска игра!

# 356
През последните дни гледам Under the Dome и Dr.Who (каква изненада, предвид ника ми Simple Smile). А чакам в края на месеца да излязат новите серии на Sleepy Hollow и Castle.
Яд ме е, че свършиха (е, доста отдавна) Warehouse 13 и Eureka. Бяха ми много любими.
И аз се каня на The leftovers, Outlander и Extant, но все не успявам да намеря време. Четох доста добри отзиви за тях.

# 357
  • София
Сериалите по AXN WHITE -  " Семейството", " Нагоре- надолу по стълбите", " Цялата музика на сърцето" - интересни, динамични, добра актьорска игра!

Какви са пък тези сериали?

# 358
  • Ямбол

Какви са пък тези сериали?

Италиански май.  newsm78

# 359
  • в морето до колене
Вторият подозирам, че е Upstairs Downstairs...
За другите нямам предположения.

Общи условия

Активация на акаунт