АВАТАРНИ ИГРИ 5

• 29 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз съм отскоро при вас и не зная как е било "преди"  Rolling Eyes
Мислех си, че е все така, както е "сега"  Simple Smile

# 646
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък така ми харесва. Нещата си вървят по същество и всичко е спокойно. Иначе ще вземем да броим кой колко пъти е спечелил или кой кога за кого е гласувал, както вече е било някога преди Laughing.

# 647
  • в огледалото на живота
На мен пък така ми харесва. Нещата си вървят по същество и всичко е спокойно. Иначе ще вземем да броим кой колко пъти е спечелил или кой кога за кого е гласувал, както вече е било някога преди Laughing.
О,далеч нямах предвид това...и на мен ми е спокойно..... Hug

Сакън,не искам предишни стари случки.... hahaha

Всеки е свободен да се включва тогава,когато му е удобно.
Обаче,как изведнъж 'виждам'хора,които  участваха тук,а после спряха ..случайност или друго ще да е....

# 648
Моето терзание е по-различно Laughing. Нещо не ми се иска вече да сменям аватари. Май ще си се закотвя с този, който си ми е най-любим, и ще пускам комбинациите само в темата. Онзи ден се преобличах и изтраях с новите дрешки точно два часа Rolling Eyes.

# 649
И аз като Мижка си мисля, че така си е било в темата, без много приказки, по същество, макар че в началото като че ли повече неща се споделяха. Аз го отдавах на лятното време и отпуските Simple Smile Между другото се сетих за Бела и все да питам - нали тя щеше да ходи на екскурзия в Америка? Ама нищо пък да не сподели значи  Crossing Arms  Laughing Така ми се гледат снимки от онзи каньон, който беше казала, че има планове да посети Simple Smile
Pagan poetry, и аз не се преобличам напоследък и все си мислех дали не съм в разрез с правилата  newsm78 Но ако се преоблека в петък обикновено в събота и неделя не  влизам във форума и е малко безсмислено  Confused

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 14:08 от Djina

# 650
  • в огледалото на живота
Джина,стига с тези правила бе момиче...традицията не е това което беше.... Laughing

И аз понякога забравям да се преоблека,само пускам комбинацията..
Хайде,никой няма да ни накаже нали... Hug

Днес ми е приказливо,бърбориво... Laughing

# 651
Ухх, правила, та правила... ще ги спазваме стриктно, като започнем да получаваме пари за победа Laughing

# 652
  • в огледалото на живота
Ухх, правила, та правила... ще ги спазваме стриктно, като започнем да получаваме пари за победа Laughing
О,не....

# 653
На мен да ви кажа честно даже ми тежи като спечеля Simple Smile Защото после все нямам време да събирам комбинации, компютъра ми е много бавен и пак се притеснявам да не закъснея и да не спазя сроковете  Laughing Не, че не е готино да те харесат Simple Smile

# 654
Играчка си е правенето на общ пост, така е.

Последно по темата правила, понеже усещам притеснение, най-вероятно заради репликите, разменени в другата тема преди време. За момента тук нещата вървят лежерно и поне според мен така е най-добре. Аз лично не желая да се натискаме една друга със срокове, задължения да се носи комбинацията ен на брой дни, точен ден, в който да се преобличаме и т.н. Отделно не е приятно и се надявам да няма състезание кой колко печели, да се заформят агитки, да се мазним една на друга с цел да получим повече точки на гласуване и т.н. Не е хубаво и да се разнася какво става в тази тема по други теми, както беше за съжаление практика в стария формат (всичко гореописано се е случвало вече, уточнявам за момичетата, които казват, че не знаят как е било). С оглед всичко горе казано, се надявам никой вече да не се притеснява "дали е по правилата"- имаме тема, правим комбинация по темата, в понеделник гласуваме и това е. Това са правилата Hug

# 655
  • София
Хъм... че то "преди" е било доста тегаво ... поне така ми звучи  Rolling Eyes

# 656
Не беше изначално така. Стана постепенно, с правила и настояване за правила. И недобре прикривани амбиции. Затова аз лично смятам, че не трябва да се движим по тези утъпкани пътеки и ако стане така, ще се сбогувам с играта.

# 657
Това пък да се бориш за точки и за победа много ми е чуждо  Confused Че какво печелиш от това???  
Аз като усещане, като комбинации определено имам повече симпатии към 2-3 момичета, просто явно виждаме нещата по един начин. Също съм забелязвала, че някой има такива симпатии към някоя друга от нас. И какво от това. То е напълно естествено всеки да си има свой стил и другите с подобно усещане за нещата да го харесва. Не съм обаче си поставяла за цел да видя за кого съм гласувала  повече и дали този някой е печелил в игрите  Laughing

# 658
  • София
Всичко е точно,момичета!
Особено в последно време ми прави впечатление,че има много интересни теми и уникални комбинации.
Сега с този Дзен ще ми бъде адски интересно да видя общия пост.Признавам че се затормозих.
Джой,с всички подписи ми харесваш.
Не мога да те забравя с една уникална комбинация,правена върху цитат от книга.Чувствена,еротична и провокативна.Дори си спомням,че не искаше да я обличаш,защото беше късно и не можеш да се разходиш из Клюто с нея Grinning
Помниш ли?

# 659
О, да, помня я Grinning. Подарих я на Сосчето и тя като по-смела я носи известно време. Аз пиша много в Клюкарника, не ми се иска да давам оповод на вечно кисели съфорумки да недоволстват Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт