АВАТАРНИ ИГРИ 5

• 29 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Тадж Махал е невероятен на живо.
Дори само заради него си заслужава пътуването до там.

Иначе това което аз видях от Индия са две противоположности. От едната страна мизерия, хора легнали по тротоарите (но които разполагат с последен модел смартфони), казани с ориз, който се разбърква с мръсни ръце, тънещи до лактите в яденето и ако някоя част падне на земята, те я взимат и я връщат обратно в казана, жени които ходят без бельо и пикаят по улиците прави докато вървят  Laughing и т.н. И изведнъж се отвори една огромна порта и попаднахме в другата Индия. С шадраваните, замъците, цветните светлини, красивите индийки, огромните шведски маси, изрисуваните слонове и т.н. С две думи имам много какво да се види.

Аз почвам да ровя за снимки.

# 76
Ето и моята комбинация за играта.Имам доста комбинации по темата,но реших да направя нова,но нали ми е на сърце,та направих 2-3. Laughing

Скрит текст:

# 77
... жени които ходят без бельо и пикаят по улиците прави докато вървят  Laughing и т.н.

ooooh!

Е поне пък да поспрат малко  Crazy Crazy Crazy

Laughing

# 78
  • Once there was a Hushpuppy...
Точно така за смартфоните, Поли е видяла тях Peace
А, мъжа на приятелката ми каза за телевизорите, при това големи Rolling Eyes в къща от картон....и мизерия ooooh!
Значи с техниката са много на пред, но с пи....нето по улиците и яденето от земята.... Tired ooooh!

Но, красотите в Индия сигурно заличават грозната мизерна картина, убедена съм Peace

# 79
  • Живее на Луната
Момичета, много сте хубави и цветни, ще следя играта, въпреки че няма да мога да се включа.

# 80
Белла,хубаво че следиш,ми включвай се в гласуването Hug

# 81
  • in Wonderland
Бела , завърна ли се вече ?? Добре дошла ! Чакаме снимки и разказ за пътешествието ти  Heart Eyes

# 82
  • Живее на Луната
Още не съм се завърнала, но ще имам повече време да следя и гласувам.

# 83
Още не съм се завърнала, но ще имам повече време да следя и гласувам.

Пътувай и се наслаждавай на пътешествието Hug

Моля,с дрешката за играта съм-отразете ме.
За Индия с любов-това е името и Heart Eyes
Знаете,че предпочитам разни забележителности-ТаджМахал,Ганг,Златния храм,Кама Сутра Wink,а за това не ми стигна мястото в подписа hahaha и т.н. много има да се пише и показва...

# 84
Момичета, имам 3 комбинации и не знам с коя да участвам.
Някой за съвет?

# 85
 Hug ми,аз Flutter

# 86
# 87
 Wink
Другите май   grinning039

# 88
  • София
Поли, аз също съм тук, ако искаш, ми прати и на мен. Аз също сглобих две-три комбинации, но май идеята се повтаря.  newsm78

# 89
Мацки, Сосчето и Сисето са на различни мнения и ми трябва арбитър. Който е желаещ да вдигне ръка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт