МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 554
  • 324
  •   1
Отговори
# 285
herkules, ти колко пари изкара миналата година?

# 286
Тапията на британският ти учен е удачна, изглежда, да  се ползва само в двете нули.

Защото ако мъжете имаха мозък, щяха да раждат и да са нагърбени с отглеждането и възпитанието на децата, а не да маат с ловните си оръжия из корпоративните полета.

А настоящото положение е такова, че жените могат да се справят и с едното и с другото, без да изискват утежняващото, вече ненужно присъствие на маса мускули, която може да предложи само удоволствието между чаршафите. АКО изобщо е способна там, защото историята познава немалко тъжни случаи....

# 287
Цитат
Но според Раштън разликата е свързана с размера на мозъка - редица изследвания свидетелстват, че мозъкът на мъжете е малко по-голям от този на жените.
От този аргумент, сами си направете изводите. Аз нямам какво повече да кажа.
 Shocked По тази логика слонът и китът трябва да са най-умните.
 Я колко мозАк чисто количествено в повече имат.  Mr. Green

# 288

Защото ако мъжете имаха мозък, щяха да раждат и да са нагърбени с отглеждането и възпитанието на децата, а не да маат с ловните си оръжия из корпоративните полета.
за раждането какъв мозък се иска  newsm78 по тази логика всичките ромки трябва да са с най-високо IQ.  Laughing
а ако на мъжете им се даде възможност да отглеждат и възпитават не биха се справили по-зле от женската част.  да не би да си мислиш ,че жените се справят ???  просто така си мислят  Laughing
а ако на жените не им допада отглеждането и възпитание  просто да обърнат внимание на опазване на сливите.  Laughing

# 289
Пробвай пак. И чети по-бавно. Аз по-бавно не мога да пиша.

# 290
Хa, не знам какви изследвания са правени, но като сметнем, че във висшите учебни заведения критериите за мъжете са доста занижени, направете си извод за по-умната мъжка част. Или може да е била по-умна, ама доста сдава багажа в последно време. Момчета приемат с успех по-нисък с 1 до 2 единици от този на момичетата. Момичета приемат само с много висок успех на изпита. Значи тенденцията се мени в последно време. Или мъжкият пол си лежи на лаврите и не се старае много-много.  Laughing
За пример ще кажа, че сестра ми е с IQ 160. Моят е по-нисък 148, но на фона на повечето мъже дето едвам стигат до 120, нема какво да говорим.  Sunglasses

П.П. Мъжете обикновено нямат нерви да се занимават с деца. То и жените изтрещяват от това.  tooth За мен гледането на дете е много по-трудно от всяка друга умствена дейност, най-вече, защото изисква определени качества, които са трудно намируеми и постижими.  Tired Абе, това също не е за всеки, но ако минавахме през изпити за родители преди да станем такива, сигурно повечето щяхме да бъдем скъсани.  Joy

П.П.2 Да се пазиш, да се пазиш, колко да се пазиш? То в един момент почват прякорите, подигравките, ще каже човек, че единствената функция е да се размножаваш.  Tired Колко жени са плюти именно заради това, че не желаят да отглеждат или имат деца.  Tired Или пък не желаят да имат семейство?! Мен и във форума ме подемат често-често заради това, въпреки че вече съм в кюпа, колкото и да не ми е било на дневен ред...  Tired

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 20:53 от EXIT_HUMANITY

# 291
Хa, не знам какви изследвания са правени, но като сметнем, че във висшите учебни заведения критериите за мъжете са доста занижени, направете си извод за по-умната мъжка част.
критериите са по-занижени защото мъжете са по-малко (процентно) от жените. а в същото време се търсят все повече мъже с вишУ. а защо е така ? според мен е защото няма нужда от повече жени висшистки. нека да са учени ... кой им пречи  newsm78

# 292
На жената й е дадено и нещо повече, превъзхождаща и най-силната логическа мисъл - интуицията.
Това не може да се научи в никое учебно заведение.

# 293
Мъжете са на изчезване-съгласна!
Всички мъже си мислят, че са такива, защото носят мъжки полови белези, но...един мъж е поведение, това че има нещо между краката си не го прави такъв.
Факторите за изчезването на този вид са много, но основният сме самите ние, жените.
Много от вас няма да се съгласят с мен, но и не е необходимо.
Еманципация-няма лошо, бяха нужни десетилетия за да докажем, че сме равни с мъжете, но дали не избодохме очите, вместо да изпишем вежди. Научихме ги, че можем да се справим с всичко, да вземаме решения, да отглеждаме сами децата, да работим и в много случаи да изкарваме повече пари от тях... Хайде сега застанете на тяхно място, до вас има човек който се грижи за всичко, е... няма ли да се излежавате и търкате дамаската на дивана, да се въртите от кълка на кълка и от време на време да попръдвате в очакване на вечерята?!
Не съм против еманципацията, но някак самата идея се изроди.
Силният пол сме ние и силата се крие в слабостите ни!

# 294
На жената й е дадено и нещо повече, превъзхождаща и най-силната логическа мисъл - интуицията.
Това не може да се научи в никое учебно заведение.

[/color]
откъде тръгнахме , докъде стигнахме ....  Laughing
интуиция, интуиция .... не можеш ли да я използваш ... да ти пикая на итгуицията  hahaha

# 295
Срещу теб освен RAID, не мога да се сетя какво друго мога да използвам.

# 296
Хa, не знам какви изследвания са правени, но като сметнем, че във висшите учебни заведения критериите за мъжете са доста занижени, направете си извод за по-умната мъжка част.
критериите са по-занижени защото мъжете са по-малко (процентно) от жените. а в същото време се търсят все повече мъже с вишУ. а защо е така ? според мен е защото няма нужда от повече жени висшистки. нека да са учени ... кой им пречи  newsm78
Много "силен" довод.  Laughing И логиката е железна, информацията също.  ooooh! Какви ли още извинения могат да се намерят, когато човек просто не го бива в нещо?!  Sunglasses На крива ракета, Космоса й пречи, пак ще кажа.  Simple Smile

Хайде сега застанете на тяхно място, до вас има човек който се грижи за всичко, е... няма ли да се излежавате и търкате дамаската на дивана, да се въртите от кълка на кълка и от време на време да попръдвате в очакване на вечерята?!
НЕ! В момента съм точно в това положение, но нуждата от развитие тласка нещата напред. Ако си напредничав човек, нищо не може да те накара да си стоиш от кълка на кълка - имаш нужда от растеж. А и жените са били в това положение дълго време. Както виждаш, не им е било много добре, щом са направили всичко възможно, за да се развият в друга посока.  Simple Smile Ако мъжете са добре така, значи са по-мързеливият пол. Макар че мъжете, които познавам, не са такива. Ще направят всичко възможно, за да надминат жената, точно в това е развитието - не да си седиш от кълка на кълка, а да се развиваш към по-добро.  Sunglasses Има и такива мъже, не търсят вина у жените и не спират развитието си заради тях.  bowuu

Женички, не се връзвайте на евтини провокации! Изгледайте си някое хубаво филмче и си пуснете любима песен. Наздраве от мен и спокойна вечер!  cheers

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 21:28 от EXIT_HUMANITY

# 297
оня отгоре знае какво е необходимо и за това е създал и мъжко , и женско.
ако мислите ,че отглеждането на дете е трудна работа просто се чудя защо ги раждате  newsm78 за да се мъчите ли ??? като гледам повечето майки захвърлят децата си да ги гледат бабите им. и после се бият в гърдите.
 не , не е трудно да се отгледа дете. по-лесно е от мъжката работа.

# 298
Бонго, седни гледай дете и тогава говори. Аз и мъжка работа не ща да работя де, по принцип физическа не работя и не обичам.  Laughing
Иначе съм съгласна, че затова има мъжки и женски пол- жената може да върши по-фината работа, мъжът - по-грубата, а децата трябва и двамата да ги гледат.  Sunglasses Моят мъж ми е казвал хиляди пъти как едва чака да отиде на работа, за да не му се налага да се занимава с детето.  Laughing Дори нарочно не си взе отпуск сега, за да не му се налага сам да се занимава с детето и предпочете аз да не работя, за да не се налага той да се занимава с него. Остави си отпуска за след като детето тръгне на градина. Прави си изводите. Само мъж, който не е гледал дете, може да каже, че е лесна работа. Добре че моят не е пощаден, та знае за какво става въпрос.  Laughing

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 21:36 от EXIT_HUMANITY

# 299
оня отгоре знае какво е необходимо и за това е създал и мъжко , и женско.
ако мислите ,че отглеждането на дете е трудна работа просто се чудя защо ги раждате  newsm78 за да се мъчите ли ??? като гледам повечето майки захвърлят децата си да ги гледат бабите им. и после се бият в гърдите.
 не , не е трудно да се отгледа дете. по-лесно е от мъжката работа.

Къде сме писали, че е трудно и не искаме да я вършим? 

Общи условия

Активация на акаунт