МЪЖЕТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ

• 18 556
  • 324
  •   1
Отговори
# 45
Оофф, ти пак ли пускаш малоумни теми,беее ,мАрзел? На всички им писна ,май само на теб-не.  Rolling Eyes
Моля,помисли за околните и ни освободи от така или иначе безполезното си присъствие.

# 46
Каквото и да си говорим,външната красота е много важна,дори и за работа ако щеш,но просто не мога да понеса
гледката на хубавите и естествено красиви жени,придружавани от антипатични личности.Вярно някой ходят с мъже за пари,
но има и такива който нямат нищо,а жените са луди по тях,може да е 160 см,но жената би си легнала с него,защото се притеснява
да не й изневерят ако е с някой симпатичен млад господин с много обожателки.Неслучайно тинейджърите на 15-16г изглеждат като на 30,разплути,
разляти в дрехите си,Намацани с лак и грим,но повечето са меко казано отвратителни както на външен вид,така и на умсвен.Даже познавам няколко на около
20г.,дебелички,грозновати,но самочувстието им до небесата,мъжете ги свалят и тях,аз не бих припарил до някои такива екземляри,но просто ги използват за секс
и са доволни. smile3501

# 47
Хахаха, жените могат да си лягат с грознички мъже заради други техни достойнства, а не непременно външна хубост  hahaha

# 48
 hahaha hahaha

Имаше една много хубава песен,макар и с друг смисъл ,в нея се пееше : "Ние сме безнадежден случайй...".
 Та и ти така,мАрзи мЪ ! ...

# 49
  • Под липата

Не позволявай да ти развали деня тази леличка.

Не е в състояние да ми развали деня. Провокациите и са доста семпли. Просто е досадно това следване по петите. Ама, явно много я привличам  newsm78 Човещинка...  Mr. Green
 Позволи си в друга тема да квалифицира детето ми, та малко и аз прекалих с квалификации, макар и да не обичам.
 Оставям я да видя докъде ще стигне.

# 50
Аре стига, на нас ни омръзна.

# 51
....Вярно някой ходят с мъже за пари,
но има и такива който нямат нищо,а жените са луди по тях,може да е 160 см,но жената би си легнала с него,защото се притеснява
да не й изневерят ако е с някой симпатичен млад господин с много обожателки........

След като грозноватия е свалил супер мацката, смятай какво ще става с останалите жени.
Ще има още по- голям интерес към него. Like_Smoke правилно го каза.

# 52
  • Sofia
   Ваньо, запомни, че външният вид при мъжете е на едно от последните места в списъка с изисквания на повечето жени. Peace

# 53
  • Ямбол
   Ваньо, запомни, че външният вид при мъжете е на едно от последните места в списъка с изисквания на повечето жени. Peace
На първите места е никът, нали, нали?  Mr. Green

# 54
Много рядко се срещат хубави и отговорни мъже в днешно време.По-улиците е пълно с мъже,но не са достатъчно привлекателни и жените нямат много голям избор.При жените е друго,на всяка крачка може да срещнеш красиви жени,което е жалко.Те могат да избират с кой да ходят,но пак са незадоволени,защото чуждото е по-сладко. Rolling EyesТа въпроса ми е защо жените се задоволяват с ограничени мъже,затворници,грозни при това,а свестните мъже нямат такъв успех,което е парадоксално,колкото по-грозен си,толкова повече жени имаш насреща Heart EyesИ последно,жените плашат ли се от красиви мъже?  bouquet
Офф, пак ли?!       Joy
Колко теми ще пуснеш, преди да се светнеш, че за да има успех един мъж сред жените, изобщо не е нужно да е един Аполон същи?    Mr. Green
На една жена САМО шарен петел не й трябва.

И не, жените не се плашат от красиви мъже.Но държат огледалото да  казва:"Скъпа, ти си най-красива на земята!" на тях, а не на мъжа до тях.    Laughing

# 55
не е въпрос на ник, има мъже които просто са мъжествени, чаровни са и имат подход,  може да тежат 150 кг и да приличат на Квазимодо, но има в тях някакъв необясним сексапил, може би е въпрос на самоувереност и зрелост.
Мадамите им се лепят на рояци, наскоро имах такъв колега - дебел, грозен, дрът, а като заговори всички млъкват и се втренчват в него, сякаш е бог на мъдростта. И красавиците буквално се бяха накамарили върху него, а на красавците наоколо никоя не обръщаше внимание.
Ходи че разбери защо.

# 56
  • Sofia
На първите места е никът, нали, нали?  Mr. Green

Според мен, ако в ника не е заложен някакъв скрит замисъл и директно си си написал името / професията / годините, тогава не е от особено значение самото съчетание на буквите. Но пък, ако си искал да направиш някаква асоциация с ника си, тогава той може да е много показателен за характера / предпочитанията ти. Как мислиш – имам ли черно коти или не? Laughing

# 57
Аз не разбрах какъв е проблема на автора? Освен ,че наднича в чужди панички.

# 58
  • Ямбол
...Как мислиш – имам ли черно коти или не? Laughing
Не знам, питай специалистката по никове.

# 59
Каквото и да си говорим,външната красота е много важна.............
Външната красота е МНОГО важна само за хора, които не могат да предложат НИЩО ДРУГО освен нея.
А умните и интелигентни хора знаят, че само външната красота никога не е достатъчна.   Laughing
Ама ти няма да го разбереш.   

Общи условия

Активация на акаунт