Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 386
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
И аз изживях същото с Not a perfume. Помислих, че моят нос нещо не е наред.

# 451
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой дали има опит с този парфюм  http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Jeu-d-Amour-25866.html ?

Фен съм на Kenzo, в този аромат има нещо нетипично и особено - нар и чай ли усещам, не мога на нищо конкретно, което ми е познато да го оприлича - не е тубероза  Thinking

# 452
Да аз го пробвах Аленка онзи ден, но тъй като въобще не ми хареса, не му обърнах почти никакво внимание. Супер цветен със сладки плодове за подложка.

# 453
  • София
Момичета, някой дали има опит с този парфюм  http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Jeu-d-Amour-25866.html ?

Фен съм на Kenzo, в този аромат има нещо нетипично и особено - нар и чай ли усещам, не мога на нищо конкретно, което ми е познато да го оприлича - не е тубероза  Thinking

Аз съм го тествала два пъти и ми харесва.Усещам доста отчетливо сочен нар,но аз обичам цветно-плодови аромати.За разлика от други Кензо не е натъпкан с рози,от които да ме боли главата и е доста траен на моята кожа.

# 454
  • на терасата
Минавам да споделя, че открих магазин в Белгия, който може да изпрати до бг всички герленски и шанелски ексклузиви Simple Smile Не е упоменато на сайта им, уговорката става по мейл, шипинга е 15 евро. Безкрайно радостна съм, че го открих, друго е да знам, че ако приритам за някой ексклузив, има от къде да го поръчам веднага Grinning Френската целувка вече пътува към мен Crazy
Ето това е сайта: placevendome.be

Благодаря, това е страхотна информация   bouquet

Взех този цитат от темата за размените
Цитат
все едно животът ми е събран в едно шишенце парфюм
Замислих се дали мога да кажа и аз същото за някой парфюм? А вие?

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 09:00 от рак-щрак

# 455
Аз не мога и не желая. Peace

# 456
  • Belgium
Дори и аз не мога да се отъждествя с цитата, а съм съвсем скромна в броя на притежаваните парфюмни бутилки  Laughing

Момичета, имам върпос. Някъде в България дали има парфюмен фонтан, от който мога да си напълня повторно рефила на Womanity? В Дъглас освен безумните надценки, имат само Alien и Angel  Tired

# 457
Лу, щом няма в Дъглас няма да намериш ми се струва. Продават се обаче рефили на парфюма в нета и са доста по-евтини.

# 458
  • Belgium
Мерси, Дени, и аз си помислих, че няма, но все пак си струваше да попитам  Laughing

Със сигурност ще взема рефил или ще го пълня в чужбина, то се е видяло.

# 459
Според вас в Сефора и Дъглас има ли вероятност да продават фалшификати? Запознати сте много добре с ароматите и сте взимали отвън. Намирате ли разлика в парфюмите тук и навън?
Питам, защото от сутринта бях с Armani acqua di gio(купен е от Италия),  а на обяд пробвах на ръката си Coco Mademoiselle(който мисля да си го взема отвън) в Сефората. 
И вечерта моя мъж ми казва Арманито ти се усеща по-силно от Шанела. А знам, че Шанела е много по-силен невъзможно е според мен, едно Армани да го бие по трайност. Shocked

Съжалявам, ако съм зачекнала пак до болка познатата тема за ментета/фалшификати, но исках да чуя мнение на специалистки Simple Smile

# 460
Понеже напоследък чета за съмнения някакви за ментета в официалните магазини в България, мога да ти кажа, че това е възможно само ако продавачките в тези магазини са сложили менте в шкафа лично. Иначе от вносител парфюмите са абсолютен оригинал и други твърдения са инсинуации. Каккво обаче може да ти даде персонала е друг въпрос. Можеш обаче при недоверие да проявиш претенции за личен избор на бутилка от шкафа /и дано късметлийска ръка не изтегли примерно, едното заложено менте-бомба от наличните примерно 6 бутилки в запечатани кутии/ Laughing

Парфюмите траят различно на различни кожи и различно в различните дни от месеца, сезони и години. Peace

# 461
densi, и това е невъзможен вариант, защото все пак продуктът се маркира на касата и системата отчита продажбата на точно определен артикул от заредените в магазина. Поне така мисля.
Могат да се подменят мострените парфюми. То като се замисля не съм виждала никакви защити по тестерите, нищо не пречи и "клиент" да прояви сръчност. Все пак дълбоко се съмнявам.  Wink

# 462
То като се замисля не съм виждала никакви защити по тестерите, нищо не пречи и "клиент" да прояви сръчност.
Има пластмасови лепки с алуминиева лента вътре, които пищят при преминаване през входа. На някои тестери са залепени по три-четири такива, но без проблем се отлепват.

# 463
  • Варна
Здравейте !
Имам въпрос дали тези двата парфюма могат да се намерят на летище София или Варна?!  Rolling Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

# 464
  • някъде под слънцето...
Дами, моля за малко помощ, изправена съм пред много труден казус.Трябва да избера  парфюм на Аmouage.след дълги ровене сведох  претендентите до 3 ма претенденти
Memoir
Jubilation
Opus VII
няма къде да ги пробвам.кой да бъде избраникът?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт