Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 399
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, много благодаря за предложенията за виолетките Hug  bouquet

Днес съм си го определила като ден за пазар, чинно си записах всички предложения и започвам да обикалям и да пробвам. После ще споделя на какво съм се спряла. Hug

# 616
  • София
Какъв парфюм бихте препоръчали за подарък на жена която е ползвала/харесва следните парфюми доколкото разбрах.
Angel - Thierry Mugler
Alien - Thierry Mugler
Samsara на Guerlain
Chanel №5 на Chanel
Armani Mania на Giorgio Armani
Gucci Rush
http://www.fragrantica.ru/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html  Heart Eyes

# 617
Дези, а кой е любимият ти сладолед от детството, че не разбрах? Май пак си на път да ми палнеш фитилите ти.... Hug Heart Eyes

Продаваха го пред входа на плажа в Равда, става дума за 1980-86 година. Май се казваше млечен сладолед. Другият вид беше сметанов. Явно е бил с някаква ванилийка, нали съм по тази част, оставил е трайно впечатление.  Grinning
Шакира С пробвах в един супермаркет в Испания и го мислих откакто се прибрах. Наскоро намерих тестер и си го взех да мирясам и си правя самостоятелни сесии на кушетката връщайки се в в детските си години.  Joy Ето го:
http://www.fragrantica.com/perfume/Shakira/S-9526.html
Мекичка дървесна ванилийка със сантал и жасмин. Две години ми трябваха да си купя парфюм който се предлага в супермаркет. Голям съм сноб.  Blush

Sympathy, My Queen Light Mist си го взех от сайта който ползвам редовно. Напускали са тестери за по без пари, и нали има чай с виолетки реших да се пробвам. За моя радост много сполучих. Сигурно се намира из нета, едва ли само тук го има.  Peace

Вчера за първи път ог години насам срещнах Ейнджъл в метрото. Много и отиваше на носителката, умерено го беше апликирала и в морето от Ла Ви е Бел ме зарадва и изненада.
Половината град носи разновидностите на Ла Ви е Бел, а другата половина носи Пантер. Такава масова любов не съм срещала от времето на Клои 2008. Все още и него го срещам по ескалатори и къде ли не.

От време на време срещам и други- Идън Heart Eyes, Слънчогледите (бяха на отстрещния тротоар  Joy), а вчера сутринта съблекалнята във фитнеса беше цялата в Амор Амор.

# 618
  • София
Благодаря, Deziderata   bouquet  Май го намерих вече  smile3508

# 619
Половината град носи разновидностите на Ла Ви е Бел, а другата половина носи Пантер. Такава масова любов не съм срещала от времето на Клои 2008. Все още и него го срещам по ескалатори и къде ли не.

От време на време срещам и други- Идън Heart Eyes, Слънчогледите (бяха на отстрещния тротоар  Joy), а вчера сутринта съблекалнята във фитнеса беше цялата в Амор Амор.

При нас, в метрото и по Витошка все още изобилства от Womanity и Coco Mademoiselle. LVB едва сега взе превес, следван от новите варианти на Хипнотичната отрова и The One D&G (този не е нов, но попадам страшно много на него, явно продажбите му са във възход  Joy).

На работа пък има минимум по три почитателки на Premier Jour NR и Chance Eau Tendre. Навсякъде са, почти като ароматизатори за помещение.

# 620
  • София
The One D&G (този не е нов, но попадам страшно много на него, явно продажбите му са във възход  Joy).
Според мен причината по-скоро е масовото му разпространение под формата на реплики от знайни и незнайни производители.

# 621
Врабчо, днес не става за плаж, ама не се и ядосвам, и без това едва сега влизам вкъщи. Е**си работата, имам перфектен wi-fi и комп. в стаята, а трети ден дори не ми остава време да го включа. ooooh!

И не се оплаквайте за масовостта на ЛВБ, Коко мадмоазел, Уоманити... И на Ейнджъл бих се зарадвала да ми миришат в службата, а знаете колко ми е любим  Laughing, ама не. Rolling Eyes

Ей, това също е интересна и свежа виолетка, леко зелена, леко мускусна, дискретна. Заслужава си тест.

# 622
Вие сте добре,моята съседка по кабинет купува освежители за въздух във вид на спрей от незнайни бараки.Пръска обилно кабинета ,после себе си.Е такова нещо сигурна съм не сте помирисвали.Няма с какво да го сравня.Невероятна смрад.Другата купува парфюми уж скъпи,но адски задушливи. Секретарката на шефката е  с твърдо мъжки парфюми ,а самата щефка е винаги с Енджъл на Т..М(ами то на некъпан човек удря).Аз като се парфюмирам,се кефя сама на себе си.Моите обикновено не могат да пробият сред това море .

# 623
  • Belgium
Момичета, някой да е успял да тества вече този нов Опиум?

# 624
Търся нещо, което да мирише на бонбоните виолетка от едно време, дано ме разбираш какво имам предвид Embarassed В едни пакетчета са и обикновено се залепват една за друга и трябва да налапаш 5 бонбона едновременно  Grinning

Това е точно като едновремешните бонбонки:
http://www.fragrantica.com/perfume/Anna-Sui/La-Vie-de-Boheme-17100.html

# 625
Вие сте добре,моята съседка по кабинет купува освежители за въздух във вид на спрей от незнайни бараки.Пръска обилно кабинета ,после себе си.Е такова нещо сигурна съм не сте помирисвали.Няма с какво да го сравня.Невероятна смрад.Другата купува парфюми уж скъпи,но адски задушливи. Секретарката на шефката е  с твърдо мъжки парфюми ,а самата щефка е винаги с Енджъл на Т..М(ами то на некъпан човек удря).Аз като се парфюмирам,се кефя сама на себе си.Моите обикновено не могат да пробият сред това море .
Joy hahaha
A моето мнение за Ейнджъл е още по-брутално, ама няма да го споделям пак, че да не обидя някой Mr. Green
Нямам нищо против мъжки парфюм върху жена, понякога и аз нося, последната ми такава любов е мъжкото Гучи Ръш, странно е, че го открих, едва след като го спряха от производство Cry, вероятно защото не можах никога да харесам дамското. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 21:06 от goddess

# 626
  • София

И аз с това запитване.
Днес се загледах по пирамидатата му и ми се иска да го пробвам.

# 627
  • София

И аз с това запитване.
Днес се загледах по пирамидатата му и ми се иска да го пробвам.

Пробвах го бегло на блотер миналата седмица на летището.
Едно голямо нищо.. Изобщо не ме напъна на го тествам на кожа дори.
За разлика от Далия дивин, която започна обещаващо (та я пръснах и на кожа), но след няма и час се разпадна до същото нещо като нищо.

За сметка на това пък Knot на Ботега венета още ме е яд защо не го сложих да отлежи и на кожа. Вероятно защото и то започна не особено интересно, та просто мушнах блотера в задния джоб на дънкитеи се насочих към по-интересни неща (частната колекция на Zegna).. това хубаво, но в един момент вечерта като се събличах да си припадам в собственото легло вече и като ме лъхнаха едни прекрасни нежни бели цветя, направо  фантазия.. Мда, следващият път тестът определено ще е на кожа  Flutter А блотерът след една седмица все още мирише осезаемо, но вече е завил в свежа/зелена посока.. нещо като Нилските градини + жасмин  Heart Eyes

# 628
Днес нося Далията нова, наистина започва добре, обаче след два часа няма почти никой.

# 629
  • Пловдив
Момичета (и момчета, ако има), препоръчайте ми хубав, много траен мъжки парфюм. Исках да взема на мъжа ми преди известно време и бях набелязала едно сетче на Rituals, но се отказах и сега отново сме в процес на търсене.Онзи ден пробвахме няколко, но повечето ми миришат на крем за бръснене, а аз търся нещо по-луксозно.
По спомен някой беше похвалил Eros Versace, но ще съм благодарна и за други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт