Кюретаж и забременяване след това - тема 54

• 37 100
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
браво маре лека и спокойна до термин

# 91
  • София
Браво Мареск, много се радвам! Ти в коя клиника се следиш?

# 92
  • София
maresr  Hug Hug Hug Много се радвам.....знам как след всеки преглед ти олеква лека по лека и колко добре се чувства човек след като е отишъл и видял малката буба Simple Smile

Аз вчера бях пак на тонове и преглед, но моя младеж бая високо си стой, а иначе плацентата е зряла. Сега взех да му се моля да излиза вече Simple Smile Надявам се да не изкарам до следващия ми час за преглед на 18, ама знае ли човек, като още не е слязъл надолу. Аз го броях сигурен Лъв ама той може и друго да мисли човека. Сега трябва да наблегна на разходките Simple Smile Хем ме е страх какво ще го правя като се роди и дали ще се оправям, хем искам вече да си го гушкам Simple Smile

# 93
  • Варна
Астиии, разбира се че ще се справиш   Hug

Маре, браво, супер, все така да си до финала  Hug

# 94
Маре, много се радвам че всичко е наред! Все така с хубави новини до края  Hug
Асти, на бебо му се стои на топло явно  Heart Eyes Дано разходките да помогнат и да се гушкате скоро с мъника  Hug

Аз днес съм на ФМ и за сега съм спокойна, снощи нямах и кошмари като пред предния преглед Simple Smile Довечера ще пиша как е минало, да ми стискате палци  Hug

# 95
  • NE
Маре Много се радвам, че всичко е наред. Лека и спокойна до термин. Hug
Светле Палци за прегледа. Всичко ще е наред. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Асти Леко раждане. Вече нищо не е сигурно, макар младежа да е високо. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover А когато се роди сам ще покаже как да се грижиш за него, няма страшно.

# 96
  • София
Маре - браво на малкото човече, само хубави новини да имаш  Hug Hug Hug
Асти - важното е че бебока е добре, ще излезне и ще се гушкате скоро  Heart Eyes
Светле  Praynig Praynig Praynig

# 97
  • София
Светле стискам палци и чакам с нетърпение новини от прегледа  Hug Hug Hug Hug Hug

Ми бая си походих тази сутрин.....ще видим Simple Smile Не ми се чака много ама то както си реши детето Simple Smile

# 98
  • NE
Асти Аз не ходих, а дори само седях и лежах от безсилие последният месец и пак детето си избра датата. Когато ми се пукнаха водите дори не разбрах как стана, въобще не се усеща. После половин час се опитвах да взема решение дали раждам или не. Joy

# 99
Всичко е наред, олекна ми   ooooh!  Много са забавни мъниците  Laughing  Иначе са по 7 см и 1.8мм НТ, което е добре, сега проверих, че малко се панирах от тази цифра, ама сега ми е по-спокойно Simple Smile

# 100
  • София
Светле супер ти е НТ, то ако е зле веднага ще ти кажат. Те и двамата ли заковават на една цифра. Най-важното е тя, както и наличие на носна костица и кръвотоци там се гледат. Разделени ли са полукълбата на мозъка и въобще ако има нещо нередно няма да ти го спестят, че все пак не е шега работа. Така че спокойно, нещата вървят добре Simple Smile За пол нещо казаха ли ти Simple Smile

# 101
Написаха ги и двете с по 1.8, но едното беше по-малко. Иначе са си в отделни сакчета, което май вече е плацента и отделни кръвотока ми казаха Simple Smile

# 102
Бравооо Светле растяът мъниците  Heart Eyes хайде вече по-спокойно ще я караш  Hug

# 103
Да, сега ми е доста по-спокойно Simple Smile

# 104
Момичета, браво и на двете за прекрасните новини! Дищайте дълбоко и спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт