Кюретаж и забременяване след това - тема 54

• 37 105
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Хайде на отчет - преди малко бях на ФМ - разгледахме подробно всичко, както си му е реда, обстойно измери, огледа и ми показа всяка една подробност във всички органи на бебка - всичко изглежда наред. Плацентата ми е на задна стена достатъчно високо хваната, а бебка се опита да шутира на няколко пъти накрайника на доки. Доволна съм от прегледа - отдели ми около 30 мин, отговори ми на всички въпроси и ми пожела успех  Mr. Green

Жоцка, съжалявам за Ц  Hug

# 451
  • В градината...
Деси, ами успех и от нас  Peace

Жоцка, дано да не стигнете до инсеминация  Hug

# 452
  • NE
Деси Браво на бебка. Hug Все така да се добре и след раждането. Hug
Перу За кога чакаш? Много късмет ти пожелавам. Много силно съм ти стиснала палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 453
Хайде на отчет - преди малко бях на ФМ - разгледахме подробно всичко, както си му е реда, обстойно измери, огледа и ми показа всяка една подробност във всички органи на бебка - всичко изглежда наред. Плацентата ми е на задна стена достатъчно високо хваната, а бебка се опита да шутира на няколко пъти накрайника на доки. Доволна съм от прегледа - отдели ми около 30 мин, отговори ми на всички въпроси и ми пожела успех  Mr. Green

Жоцка, съжалявам за Ц  Hug

Браво! Все така да е Simple Smile

# 454
Перу, какво става с теб, всеки ден се сещам и гледам че не си писала. Дано да ни зарадваш.

# 455
  • В градината...
Ами чакам си резултата след 2 часа  Peace

# 456
  • NE
Перу До синьо стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 457
  • София
perunika дъха ми спря като прочетох, стискам всичко налично и възможно fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 458
Перу, с теб сме!!!! Днес е много хубав празник, дано ти е на късмет!  Praynig

# 459
Перу , стискаме палци !!

# 460
  • София
dessiss - все такива хубави новини да ти носи бебока  Hug Hug Hug
Перу стискам силно палцииии  Praynig Praynig Praynig

# 461
  • В градината...
Много сте мили   bouquet

# 462