Въпрос към модераторите - Защо триете теми без предупреждение?

• 4 418
  • 30
  •   1
Отговори
  • София
По този начин ли се грижите за просперитета на форума?
А, помислихте ли, че темата, която изтрихте след половин час щеше да излезе в индекса на търсачките и да ви доведе още нови потребители?
Помислихте ли за всички тези нови потребители, на които публикацията щеше да е полезна?

Сигурно и тази тема ще изтриете, нали?

# 1
  • София
Защо не триете, а?
Да сте чували за комисия за защита на потребителите?

# 2
Интересно ми е каква касова бележка ще им приложиш Simple Smile

Доста потребители те предупредиха в самата тема, не мисля, че модераторите са длъжни да се обясняват, Правилата са написани.

# 3
  • София
И кое точно наруших?
Къде беше рекламата и какво се рекламираше?
Това, че написах статия и я публикувах тук? Това ли е реклама?

Сега, какво?
Бан по IP ли ще ми сложите?

Както има във всяка тема "Информирай модератор", така има и контакт със собственика на сайта, нали?

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 16:55 от dessy

# 4
  • Ямбол
Я, в коя точка от закона за защита на потребителите се защитават потребителите на форуми? Стана ми интересно и искам да прочета.

# 5
  • София
Темата ти се дублира с "ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2520
Странно ми е, че толкова стар потребител чааак сега разбира за правилата на форума  Thinking

А какво общо има КЗП?

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 18:35 от milenaka

# 6
  • София
Темата ти се дублира с "ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите" - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2520
Странно ми е, че толкова стар потребител чааак сега разбира за правилата на форума  Thinking

А какво общо има КЗП?
Премести темата тогава. Нали си моделатор.
КЗП има много общо, потърси информация.
Между другото това, което говорех вече е факт. Ботовете на  Google вече са индексирали тема,  която води към несъществуваща страница.Може да напищеш в търсачката Как да търсим в нета и виж на кое място е в резултатите - на второ.  Което означава, че реномето на БГ мама ще падне. Защото потребители ще търсят по тези думи и ще намерят Нищо. После защо ви бягат хората и защо западате?
Това ли ви учат на обученията?
Или вие модераторите сте като коне с капаци?
Както и да е! Лошото е направено и то е за сметка на форума. Аз ще си публикувам статиите на други места.
И имай предвид,че рано или късно истината ще излезе от някъде.
Пожелавам ти приятен ден!

# 7
Аз ще си публикувам статиите на други места.
Успех.  Simple Smile
Гледам, че не ти е за пръв път да използваш БГ Мамма като трамплин. Не ме питай какво имам предвид. Сама ще се сетиш.
А и нали не мислиш, че темата за статията излиза на предни позиции заради високото й качество или популярността на мястото, където я публикува първоначално? По-скоро е там, защото каквото и да напишеш в търсачката, БГ Мамма е на челни позиции. В крайна сметка нали точно затова си рекламираш писанията тук.

# 8
  • София
 ooooh! Ти се оля. Защо реши, че съм модератор?

ПП Отн. КЗП. Както ти споменаха, ще ти трябва касова бележка или фактура.

# 9
  • Куциндрел
И за кво е била статията?

# 10
  • Ямбол
....
Премести темата тогава. Нали си моделатор.
....
Ето че темата по желание на клиента е преместена.
Иначе КЗП ще почука на вратата на Миленака  hahaha

И на мен ми стана любопитно какво толкова е публикувала, че чак с КЗП плаши и апокалипсис с форума.

# 11
  • София

И на мен ми стана любопитно какво толкова е публикувала, че чак с КЗП плаши и апокалипсис с форума.
[/quote]

Темата беше със съвети как да търсим в интернет и по-специално как да търсим оферти за почивка. Според вас с подобно заглавие как правя реклама и на какво? Според някои хора тук, рекламата е на самата статия.  Опитах само да бъда полезна и на другите, като пуснах линк към нея. Хванаха се за това, че съм автор на публикацията и от там, че правя реклама.
Е, аз не "рекламирах" продукт, а най-обикновена статия, но явно според хората тук със статия може да се изкарат купища пари и тя да ми докара някакъв небивал трафик. Ако беше така блогърите щяха да са на-богатите хора. Но уви - не са!

# 12
Сайтът, в който беше качена статията, в който ти си администратор и който уж е личният ти блог, предлага платени пакети за реклама и е пълен с препратки към оферти на хотели за почивка на знайни и незнайни места и разни оферти с ваучери от еди-кой-си.
Дали наистина нищо не получаваш в замяна?

# 13
  • София
...
Темата беше със съвети как да търсим в интернет и по-специално как да търсим оферти за почивка. Според вас с подобно заглавие как правя реклама и на какво?
...

Ооооо, това ли било? Селски номерца, значи...  Няма връзка с линка в профила ти към оферти за почивка, ни-как-ва  Laughing

Искаш да си рекламираш сайта, ама ако може да минеш метър и да не плащаш. Че и заплашва с КЗП

# 14
  • Ямбол

.....  Опитах само да бъда полезна и на другите, като пуснах линк към нея. Хванаха се за това, че съм автор на публикацията и от там, че правя реклама.
Е, аз не "рекламирах" продукт, а най-обикновена статия, но явно според хората тук със статия може да се изкарат купища пари и тя да ми докара някакъв небивал трафик. Ако беше така блогърите щяха да са на-богатите хора. Но уви - не са!
А ти нищо не печелиш на твоя сайт и от твоята статия? Написала си я само как най-лесно да стигнат хората до твоите оферти или да си полезна?
Щом статията ти съдържа съвети и щом ти си я написала, защо пускаш линк, а не я копира директно?

Общи условия

Активация на акаунт