Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №35

• 80 259
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
A какво кожено се очаква да има в тези сандали, при условие, че подметката им - най-важното, е пластмаса и то си и пише, че не е кожа? Каишките, дори и да са кожени наистина, както е в описанието, се вижда на снимките, че са подплатени с нещо като неопрен...

И да попитам - има ли нещо по-особено откъм такси при внос на кафе? Иска ми се да поръчам 6 кг Лаваца чрез посредник, която е на по-изгодна цена от тук, и то доста, но ме притеснява дали няма някакво мито/акциз... Ще съм благодарна, ако споделите опит  bouquet
Ами какво кожено? каишките. Имам скъпи сандали, които са отстрани с мрежичка да са по-меки, а стелката е гума и точно затова ги взех тези, за да мога да ги четкам и да не трябва да чакам да съхне и после да ми се втвърдява кожата на стелката. Аз момчешки сандали без подплата на кожените каишки НЕ съм купувала никога. Не виждам смисъл от тази забележка, факт е че сандалите нямат кожа, а са описани като такива. Tired

# 76
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Да, за всичките е една и съща регистрацията, другото не го разбрах много.
Angel_Dust, мерси за отговора. Другото ще опитам отново да го обясня, дано стане по-ясно: имам е-четец Киндъл Амазон и трябваше заради него да си създам регистрация, което направих чрез самия четец. Оттам нататък обаче с мейла и паролата, които посочих не мога да вляза в акаунта си никъде в Амазон - дава ми, че не ги познава. А когато опитам отново да се регистрирам, въобще не предлага опция "Регистрация".  Искам да си купя калъф от Амазон, но не мога да вляза в акаунта си, нито пък да създам нов. Какво да направя?

# 77
Да, за всичките е една и съща регистрацията, другото не го разбрах много.
Angel_Dust, мерси за отговора. Другото ще опитам отново да го обясня, дано стане по-ясно: имам е-четец Киндъл Амазон и трябваше заради него да си създам регистрация, което направих чрез самия четец. Оттам нататък обаче с мейла и паролата, които посочих не мога да вляза в акаунта си никъде в Амазон - дава ми, че не ги познава. А когато опитам отново да се регистрирам, въобще не предлага опция "Регистрация".  Искам да си купя калъф от Амазон, но не мога да вляза в акаунта си, нито пък да създам нов. Какво да направя?

Ми дай му забравена парола и виж дали 6те ти разпознае ник-а. Или си виж пиосмото за регистрация и пак си натисни линка за потвърждение

# 78
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Дадох забравена парола, не ме познава. Нямам и писмо за регистрация, регистрирах се през четеца и не получих никакъв линк. Странно.

# 79
Пробвай да се регистрираш с друг имейл

Една съфорумка в друга тема се похвали с такова калъфче от китайци

Скрит текст:
Цитат
Калъфче за Kindle тъмно-синьо . Доволен съм.
http://www.aliexpress.com/item/Slim-magnet-closure-leather-cover … s/1603841800.html

# 80
Вчера видях в Метро таблетки Финиш 120бр за 29,90лв, а тези 3в1 бяха 100 таблетки за същата сума. Сетих се да пиша понеже нали няколко момичета казаха, че амазонските с този код -30% и СиС опцията излизали изгодно. Не съм смятала те колко излизат, но предполагам ще са на кантар.

Може ли да ми кажете за немската номерация, че се обърках. Харесах едни сандали, които трябва да са детски, но ми ги дава номер 38 1/3  newsm78

# 81
  • София

Може ли да ми кажете за немската номерация, че се обърках. Харесах едни сандали, които трябва да са детски, но ми ги дава номер 38 1/3  newsm78
За първи път чувам за такава. Според мен това си е европейска номерация, 38 си е 38,вече конкретния модел и марка може да имат половинки.

# 82
1/3 е третинка, не половинка. Няма логика. Пък не е като да пазарувам всеки ден и да съм запозната, та затова реших вас да питам. Обувките, които харесах са детски, не знам да имат толкова голяма номерация от тях.

# 83
  • София
Дай линк да ги видим.Ако са от немския амазон, 38 си е 38. Половинки или третинки няма значение, това е за конкретния модел или марка. Аз нося 37, на всичките ми Пуми по етикет пише 37,5, а са поръчвани като 37.

# 84
  • София
За пръв път ще поръчвам от Амазон, и искам да питам - харесах си неща от нормалния Амазон и от Warehouse deals. Добавих ги в кошницата. Четох, че трябвало минимална сума от 10 лири, за да можеш да пуснеш поръчка от тези складови сделки... Не разбрах, само от там ли трябва да са ти тези 10 лири, или може общо с другите неща (на мен с другите неща са ми над 10 лири). И освен това, като поръчам, една сума за доставка ли ще ми сметне, или ще сметне 2 - една за нещата от складовите сделки, и една от нормалния Амазон? Навсякъде нещата са Dispatched from and sold by Amazon. И последно - ако имам нещо, което е от друг търговец, а не от Амазон, за него как се процедира? В общата поръчка ли ще излезе, или трябва отделно да го пусна, тъй като си има отделна цена за доставка?

# 85
http://www.amazon.de/adidas-Performance-Q22613-Unisex-Kinder-Gym … 12072&sr=1-17

Това са. Ако са 39ти номер направо да си ги поръчам за мене  Joy

# 86
  • Sofia
1/3 е третинка, не половинка. Няма логика. Пък не е като да пазарувам всеки ден и да съм запозната, та затова реших вас да питам. Обувките, които харесах са детски, не знам да имат толкова голяма номерация от тях.

Нищо ненормално няма в тази 1/3. От както се помня си купувам 37 1/3 на Адидас. Немската номерация е като българската, европейска Simple Smile
А детската е според зависи , скоро купувах 39 номер за 13 годишна девойка ...

# 87
  • Бг
За пръв път ще поръчвам от Амазон, и искам да питам - харесах си неща от нормалния Амазон и от Warehouse deals. Добавих ги в кошницата. Четох, че трябвало минимална сума от 10 лири, за да можеш да пуснеш поръчка от тези складови сделки... Не разбрах, само от там ли трябва да са ти тези 10 лири, или може общо с другите неща (на мен с другите неща са ми над 10 лири). И освен това, като поръчам, една сума за доставка ли ще ми сметне, или ще сметне 2 - една за нещата от складовите сделки, и една от нормалния Амазон? Навсякъде нещата са Dispatched from and sold by Amazon. И последно - ако имам нещо, което е от друг търговец, а не от Амазон, за него как се процедира? В общата поръчка ли ще излезе, или трябва отделно да го пусна, тъй като си има отделна цена за доставка?

Привет, за английския Амазон минималната сума за БД, с продавач Амазон е 10 лири, без значение дали е от складовите сделки или не. При немците БД е над 20 евро.
Щом всичките артикули са ти с продавач Амазон и са над 10 лири няма да имаш сума за доставка.
Ако имаш неща от друг продавач те си излизат в общата поръчка, но по всяка вероятност поръчката ще ти е разделена на части. Относно продажбите от друг продавач има такива, предлагащи БД, има и такива, които нямат. В повечето случаи си пише срещу цената на продукта и цената на доставката.
Накрая преди да финализираш ще ти излезе сумата на продуктите и сумата на доставката.
Успех в пазаруването  Peace.

# 88
  • София
Ferda Mravkata  - ти преди киндъла изобщо ли си нямала регистрация в амазон?
Пробва ли да си потърсиш регистрационния мейл, нещо да не бъркаш или да не си активирала регистрацията? Нещо да си  била на кирилица, капс лок или нещо такова, че сега да не ти приема паролата?
Пробва ли да влезеш през друг от амазоните или друг браузър поне(или да се регистрираш наново)?
Когато не си в акаунта си в тясно от сърч бара пише Hello. Sign in  Your Account - от там излиза падащо меню, най-горе имаш излиза голям жълт бутон за регистрация и под него - линк за регистрация...

Ако ти излиза Hello,  и името ти, значи си си в акаунта....

Но дори и да си направиш нова регистрация, надали ще можеш да преместиш киндъла там...всъщност защо въобще го регистрира ще си купуваш книги ли? Но ако успееш да си пуснеш нова регистрация евентулно през нея да пишеш за хелп  на амазонците.

Аз някак все още не мога да си  представя точно проблема ти. (Може би да пуснеш някой скриншот, въпреки, че предполагам, че да не те пуска нещо бъркаш по мейл и парола, или като си се регистрирала си сбъркала някоя буква(правила съм го), но това не би следвало да ти пречи на нова регистрация)

# 89
  • София
http://www.amazon.de/adidas-Performance-Q22613-Unisex-Kinder-Gym … 12072&sr=1-17

Това са. Ако са 39ти номер направо да си ги поръчам за мене  Joy
Направо си ги взимай за теб  Peace Отстрани като натиснеш Größentabelle ти показва размерите,отваря се направо детската секция/ явно са детски модел/ и има номера до 39.

Общи условия

Активация на акаунт