Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №35

• 80 266
  • 795
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И отново за ел.четки - нали не зависимо от марката, четката прави кръгови движения? Или при Брауна са кръгови, а при Филипса - са вертикални движенията? Аз от моя зъболекар зная, че трябва да са кръгови движенията при миенето на зъбите. Не искам да влизам в спорове, просто не съм виждала принципа на Филипса и ми е любопитно.
А аз докато не си изчистих зъбния камък имах проблем с венците. В момента, в който го изчистих на секундата спряха да ми кърват венците. Четката все е била една и съща на Браун.

# 406
  • Варна
Филтри Брита, 6 бр. за 11.99  Grinning

# 407
И отново за ел.четки - нали не зависимо от марката, четката прави кръгови движения? Или при Брауна са кръгови, а при Филипса - са вертикални движенията? Аз от моя зъболекар зная, че трябва да са кръгови движенията при миенето на зъбите. Не искам да влизам в спорове, просто не съм виждала принципа на Филипса и ми е любопитно.
А аз докато не си изчистих зъбния камък имах проблем с венците. В момента, в който го изчистих на секундата спряха да ми кърват венците. Четката все е била една и съща на Браун.

Напротив движението на четкане трябва да е вертикално, а не кръгово или хоризонтално.

На Филипс са вертикални движенията, а на Браун са кръгови. Освен това има разлика в скоростта. При Филипс е много по-голяма отколкото въртеливото движение на Браун. И аз не вярвах колко е огромна разликата докато не смених Браун с Филипс. Махам си зъбния камък на 6 месеца. Имам проблем с венците - много чувствителни. С Браун вечно ми бяха разранени, докато с Филипс се успокоиха. Брауна трудно се справяше с почистване на налепи и храна по задните долни зъби, докато с Филипса всички зъби се полираха идеално.

По късно ще напиша моделите на четките. На мъжа ми е по-стар модел, но принципа е същия и няма разлика с качеството на почистване.

# 408
  • Sofia
Доколкото аз съм запозната, предвид моите сериозни проблеми със зъбите и консултациите със специалист, движенията при миене на зъбите са стандартно кръгови, а не вертикални или хоризонтални.
При проблеми с венците (оголване, кървене) трябва да са вертикални, но в посока откъм венеца към върха на зъба, а не обратното.

# 409
Доколкото аз съм запозната, предвид моите сериозни проблеми със зъбите и консултациите със специалист, движенията при миене на зъбите са стандартно кръгови, а не вертикални или хоризонтални.
При проблеми с венците (оголване, кървене) трябва да са вертикални, но в посока откъм венеца към върха на зъба, а не обратното.

Ами на мен пък винаги стоматолозите са ми казвали четкането да е верикално от към венеца. Заради чувствителните венци и налепите по кътниците дори и схеми от учебниците са ми показвали.

Всеки си намира неговия начин. Факт е че от както ползвам новата четка венците не са ми кървяли, докато с Брауна бяха постоянно разранени. Не знам защо е тази полемима. Само исках да споделя, че от опита ми и с двете маркиза мен Филипса е много по-добър.

Моята е тази: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00D4XM0EY/ref=oh_aui_detailp … ie=UTF8&psc=1, но я взех за 90 паунда.
На детето е тази: http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX6311-07-Rechargeable/ … =Sonicare+for+Kid за 35 евро от Limango
На мъжа ми е тази: http://www.amazon.de/Philips-Sonicare-Handst%C3%BCck-Ladestation … opf/dp/B0017CFT6U, но беше в комплект с това http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-HX8211-02-Rechargeable/ … ABGM3W0STY85A029P

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 22:56 от Анонимен

# 410
  • Sofia
Ами то полемика няма, и двете сме написали едно и също вертикално движение. Laughing
Просто исках да уточня, че вертикалното трябва да е в посока откъм венеца, а не обратно, както си представят повечето хора.
Иначе ако не е станало ясно съм подкрепила изборът ти, защото твоята четка е очевидно с по-щадящите движения, макар че за повечето хора и кръгови биват (без да са по-добри). Hug

# 411
Ами то полемика няма, и двете сме написали едно и също вертикално движение. Laughing
Просто исках да уточня, че вертикалното трябва да е в посока откъм венеца, а не обратно, както си представят повечето хора.
Иначе ако не е станало ясно съм подкрепила изборът ти, защото твоята четка е очевидно с по-щадящите движения, макар че за повечето хора и кръгови биват (без да са по-добри). Hug

Не е само щадящото движение. Всъщност почистването е много по добро и зъбите са абсолютно полирани. Докато при Браун ми се е случвало често отзад да останат налепи.

# 412
  • София

smile3508, хиляди благодарности че сподели, напазарувах си за цяла година tooth

# 413

На Филипс са вертикални движенията, а на Браун са кръгови.

Не всички ел. четки за зъби на Braun са с въртеливи движения. Braun Oral-B Trizone НЕ е с въртеливи движения, а е като Philips Sonicare. Wink

# 414
  • София
Благодаря за разясненията   bouquet.
Ще следя за промоции на Филипс! До тогава ще си мием зъбите с Брауна.
Определено той е по-добър, от колкото механичната, та за сега няма да го изхвърлям!

# 415
  • Димитровград
Moмичета помагайте.В петък направих поръчка ,но явно не са ми стигнали паричките и сега не мога да намеря откъде да платя пак.Преди до колкото си спомням имаше едно активно жълто прозорче и оттам добавях пак картата,но сега няма .Благодаря много предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

# 416
  • София-Лагера

smile3508, хиляди благодарности че сподели, напазарувах си за цяла година tooth
Мерси и аз си взех.  bouquet

# 417
  • Бургас
А на четка Браун с кръгъл накрайник може да се сложи друг накрайник, като за Тризон, вертикално движение.

# 418
  • София
За четките - ние бяхме поръчали тези http://www.amazon.de/Philips-33-HealthyWhite-Schallzahnb%C3%BCrs … are+Healthy+White за 80 Е - 2 четки, 3 накрайника, 2 зарядни, 2 бр кутии за път е комплекта. Околоко сделките за черния петък имаше и по-добри оферти, ако не ви е бърза работа.
За движенията... не знам вече, кое е по-правилно, цял живот слушам от стоматолози, че зъби се мият нагоре-надолу, не с кръгови движения Wink
Преди тези имахмена орал Б, но не някакви мега специални, от тези със сигурност съм в пъти по-доволна, за дечко също сме взели детската, нея от тук обаче, че ни трябваше на момента, а и оферти нямаше.

# 419
  • Пловдив
Ако някой мерне някакви затворени(с връзки или без)обувки,ниски,есенни,за по-широк крак и 38н.,да свирка Peace Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт