Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №35

• 80 262
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Колко тежи тази кана, че чак 80 лв. пощенски?!

# 601
  • Варна
2 килограма е ЛЪВИЦА.Да не би да не гледам където трябва в сайта на БГ пощи?
сега като гледам пак има 35 лева варианта..е благодаря , че ме посъветвахте да потърся пак
хубав ден!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 10:15 от smurf

# 602
  • София

Зависи до къде? до Германия/Англия- 2кг с препоръка 31,50/22лв, едното е с предимство.

# 603

Явно не Simple Smile До 2 кг ако е,22 лв с препоръката ще ти струва.

# 604
Момичета, умря ми Киндъла, купуван от англ. Амазон. Предполагам, че дъщеря ми го е настъпала, ама тя отрича Mr. Green. Поддържат ли сервиз в БГ и изобщо как се процедира? Киндълът няма година.

# 605
  • София
Шушулче като чета в някаква тема за гаранции как тук се отнасят към подобни повреди, за киндъли купени от тук... по-добре направо на амазон си пиши, че нещо е  умрял, не знаеш какво му е в бг си и как да процедирате по въпроса Simple Smile

# 606
  • София
Момичета, умря ми Киндъла, купуван от англ. Амазон. Предполагам, че дъщеря ми го е настъпала, ама тя отрича Mr. Green. Поддържат ли сервиз в БГ и изобщо как се процедира? Киндълът няма година.

Пиши на Амазон, още е в гаранция  Peace

# 607
Пиши на Амазон-а какво се е случило, че не работи, снимка и те ще ти кажат. Нали има гаранция

# 608
Аз имах такъв случай, просто спря да зарежда батерията и да работи. Писах им, поискаха да опитам всички съвети за оправянето му, написани на сайта и след това ми изпратиха нов, а аз трябваше да върна стария.

# 609
Още вечерта ще пиша. Благодаря ви. Четецът е на 7 месеца почти, т. е. в гаранция.

# 610
Ако е пукнат дисплея няма да го покрие гаранцията, но все пак не пречи да пробваш да си поговориш с Амазон директно!

На моят се случи така, но беше изтекла гаранцията и ми предложиха нов със значителна отстъпка от цената в дадения момент.  Peace

# 611
  • София
На мен ми подмениха Киндъл с пукнат дисплей в гаранция, без никакъв проблем!

# 612
ММ пита дали ще се съгласят да го подменят с Пейпъруайт ако си доплатим.

# 613
  • София
ММ пита дали ще се съгласят да го подменят с Пейпъруайт ако си доплатим.
Влизай в чата и започвай преговорите! Тук никой не може да ти каже, как ще се договорите.

# 614
  • София
http://de.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=AJFK8V9TH13N2 … ef=qd_all_eb_1_36
Какво мислите за тези обици? Дали не са някви тенекета? Никога не съм взимала такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт