Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №35

• 80 260
  • 795
  •   1
Отговори
# 705
Aко ти харесва цената в Ибей, вземай я.
Ако нещо там се обърка, остава ти като алтернатива тазгодишният черен петък.
Хлебопекарната си заслужава напълно парите.

# 706
Поръчах я, дано всичко е наред  и няма дефекти - по принцип заради това ми се искаше да е от Амазон, ама те взеха даже да я качват цената в последните седмици, вместо да я свалят.
81 паунда излиза с доставката до английски адрес (даже ми излезе 78, понеже имах 3 паунда в Пейпал баланса Simple Smile)

# 707
Това е стандартна търговска практика. Плавно увеличение на цените преди големи намаления. Или другата е промоция и след нея се повишава цената отпреди промоцията. Неусетно, всеки вика е то беше на промоция, сега е на нормалната цена.

По принцип не е хубаво да се пазарува техника от средата на септември до края на ноември, защото търговците вдигат лекичко цените, защото се приготвят за черния петък и коледните намаления.

# 708
А дали има някакви проблеми на митницата с доставки на електроника и дрехи?

# 709
Това е стандартна търговска практика. Плавно увеличение на цените преди големи намаления. Или другата е промоция и след нея се повишава цената отпреди промоцията. Неусетно, всеки вика е то беше на промоция, сега е на нормалната цена.

По принцип не е хубаво да се пазарува техника от средата на септември до края на ноември, защото търговците вдигат лекичко цените, защото се приготвят за черния петък и коледните намаления.

Знам, затова попитах тук дали и колко са я намалявали. И да има намаление, едва ли ще е по-голямо от миналогодишното, а цената в Ибей в момента е същата. Единственото, което ме притеснява е, че с Амазон се общува лесно и проблемите при възникнали дефекти се решават бързо, докато тук едва ли би било така, въпреки че търговецът не е някакъв съмнителен, а е Аргос.

# 710
А дали има някакви проблеми на митницата с доставки на електроника и дрехи?

Коя митница?  newsm78
Великобритания, Германия, Франция и България са в Европейския съюз. Митници няма. Дали ще го поръчате от Пловдив или от Лондон е все тая законодателно.

Ако поръчвате от САЩ - в зависимост от стойността на стоката се плаща ДДС или ДДС+мито. Проблеми не правят, просто трябва да си платите.

# 711

Знам, затова попитах тук дали и колко са я намалявали. И да има намаление, едва ли ще е по-голямо от миналогодишното, а цената в Ибей в момента е същата. Единственото, което ме притеснява е, че с Амазон се общува лесно и проблемите при възникнали дефекти се решават бързо, докато тук едва ли би било така, въпреки че търговецът не е някакъв съмнителен, а е Аргос.

Нямаш никакъв проблем като е Аргос, много са коректни. Още повече, че ти пазаруваш от Ибей и съответно се ползваш с протекцията и на Ибей.

# 712
Има код за новорегистрирани във Фемили BABYFAM15

При покупка на бебешка стока от търговец Амазон на стойност 60 лири, получавате отстъпка 15лири с горния код. Не съм пробвала на моя акаунт дали ще хване, при положение, че съм стар член  Mr. Green но сега ще се пробвам.

http://www.amazon.co.uk/b?&node=5274069031  това са участващите продукти в офертата

Не фана  Mr. Green

# 713
  • София
Да се похваля Simple Smile Трябваше на 6-ти да дойдат ботушките, но още вчера получих бележка, че са в пощата.
http://de.buyvip.com/#page=d&sale=AL9089HZ3368H&asin=B00 … 0BCJVP7U&fc=1 много съм доволна, прекрасни са, удобни, прибранички, идеални за тесни крачета. Имах притеснения, че пише, че са с половин номер умалени, но ми паснаха идеално, даже и дебел чорап спокойно ще мога да сложа Simple Smile Много, много съм доволна Simple Smile Остава наистина да са и сухи и топли, но това зимата ще се види.

# 714
Здравейте! Имам нужда от помощ за немският амазон.
На 30.09. трябваше да получа пратка на адрес на доставчик. Нямам потвърждение от amazon.de, нито от превозвачът.
По указанията от първият пост не се ориентирам къде е формата за контакт с амазонците за недоставена пратка с doh

# 715
  • Sofia
На 30.09. трябваше да получа пратка на адрес на доставчик. Нямам потвърждение от amazon.de, нито от превозвачът.
По указанията от първият пост не се ориентирам къде е формата за контакт с амазонците за недоставена пратка с doh

В акаунта ти не пише ли дали и кога е доставена?

# 716
  • София

Цъкни на Lieferung verfolgen да видиш къде е.

# 717
http://www.amazon.co.uk/Bosch-TAS2002GB-Tassimo-Beverage-Machine … 257544&sr=1-1

Тази машина само с нейните дискове ли може да се ползва или мога да я ползвам с филтри за шварц.
Търся си нещо, с което мога да правя и чай и кафе и се зачудих дали да си купя машина за шварц, ако мога да правя и с нея чай или френска преса  newsm78

# 718
За съжаление нищо не пише, освен изпратено на 26.09 и очаквана доставка на 30.09. Няма номер за проследяване.
Едната пратка, която беше с по-дълъг срок от външен доставчик е получена и имам потвърждение, но от амазона - нищо.

# 719
  • София
За съжаление нищо не пише, освен изпратено на 26.09 и очаквана доставка на 30.09. Няма номер за проследяване.
Едната пратка, която беше с по-дълъг срок от външен доставчик е получена и имам потвърждение, но от амазона - нищо.

Пиши им. От тук
http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=hp_gt_wms?nodeId=505016
избери Kontaktieren Sie uns вдясно и после съответната поръчка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт