За тези, които четат любовни романи №11

• 66 730
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Euskal Herria
Прочетох "Ще те чакам" на Джей Лин. Не знам, просто я асоциирах с "Красиво бедствие" и "Дъблин Стрийт". За мен имаше нещо сходно между тези три книги. Не е лоша книжката, леко се четеше, а и завърши щастливо.  Grinning  Да видим следващата от тази авторка - "Бъди с мен"  за кого ще е.

П.П. С една приятелка спорехме за серията "Нощни ловци" на Шерилин Кениън. За нея било много нереалистично и неприемливо така да изопачавала историческата истина и затова не четяла книгите й.  За мен е допустимо това - все пак говорим за фентъзи, а не за документалистика.

# 46
  • Плевен / София
Прочетох "Ще те чакам" на Джей Лин. Не знам, просто я асоциирах с "Красиво бедствие" и "Дъблин Стрийт". За мен имаше нещо сходно между тези три книги. Не е лоша книжката, леко се четеше, а и завърши щастливо.  Grinning  Да видим следващата от тази авторка - "Бъди с мен"  за кого ще е.

Скрит текст:
П.П. С една приятелка спорехме за серията "Нощни ловци" на Шерилин Кениън. За нея било много нереалистично и неприемливо така да изопачавала историческата истина и затова не четяла книгите й.  За мен е допустимо това - все пак говорим за фентъзи, а не за документалистика.
newsm10  Аз останах със същите впечатления....Надявам се бързо да издадат следващата....това поредица ли ще е  Thinking

# 47
  • Euskal Herria
Разрових се в сайта на авторката. "Бъди с мен" ще е за сестрата на Кам - Тереса и за неговия най-добър приятел Джейс. От Егмонт са обявили дата на издаване - 30 август. Има и трета книга (поне така подразбрах от сайта на писателката), която предстои да бъде издадена през септември 2014. Ако бъркам, който знае, нека ме поправи.

# 48
  • Разпиляна във въображението
Miriel тя тази книга - Мечтая за теб е част от поредицата и Комарджии нали....Първата е И тогава ти дойде.....а третата май не е издадена на бг. Харесва ли ти? Не съм ги чела точно тези двете.

Първата ми хареса. Втората...  Thinking оставих я почти след началото. Е, малко по-нататък, но образът на главната героиня не ми е така колоритен като Лили от първата част.

# 49
Не мисля че при Шерилин Кениън има каквато и да е , дори минимална историческа достоверност. Тя и няма такива претенции де. Романите й са или паранормални, или исторически- ама класически си любовни, с клишетата и всичко Simple Smile
Но пък се чете увлекателно и ме разчуства (в  повечето случаи)

# 50
  • Varna
Някой да е срещал книга на Пати Дейвис?

# 51
  • Плевен / София
Разрових се в сайта на авторката. "Бъди с мен" ще е за сестрата на Кам - Тереса и за неговия най-добър приятел Джейс. От Егмонт са обявили дата на издаване - 30 август. Има и трета книга (поне така подразбрах от сайта на писателката), която предстои да бъде издадена през септември 2014. Ако бъркам, който знае, нека ме поправи.
Благодаря за информацията....30 август не е далече.... Party newsm44 newsm68

# 52
Довърших си "Да поемеш риска" и останах с впечатление, че ще има продължение?
Пепър и Логан така и не ми станаха големи любимци, но ме заинтригува какво ще стане с партньорът на Логан , Рийз и тайнствената му съседка Алис?  newsm78
А и братър на Пепър нали си беше харесал една червенокоса сервитьорка Ейвъри, но имаше само една целувчица и после нищо за тях...Той искаше да спаси сестра си и чак след това щял да мисли за момичето... Peace
Ще има ли втора книга и кога?  Thinking Мерси

# 53
http://www.goodreads.com/series/77209-love-undercover книгите са общо 4  Hug Hug което е чудесно , 2 книга излиза на 30 август , а другите не знам още 

# 54
http://www.goodreads.com/series/77209-love-undercover книгите са общо 4  Hug Hug което е чудесно , 2 книга излиза на 30 август , а другите не знам още 

Ха,страхотно е че ще има 2 отделни книги за тези двойки та даже и за брата на Логан!  Peace ''Да поемеш риска'' не ми хареса чак толкова, но със сигурност ще дочета поредицата! Смятам че историята на Алис ще е по-интересна!  Simple Smile

# 55

Ха,страхотно е че ще има 2 отделни книги за тези двойки та даже и за брата на Логан!  Peace ''Да поемеш риска'' не ми хареса чак толкова, но със сигурност ще дочета поредицата! Смятам че историята на Алис ще е по-интересна!  Simple Smile

Налиии и аз имам такова предчувствие за Алис , а и за червенокосата сервитьорка ... дано не мине много време за да пуснат и др две книжки 

# 56

Налиии и аз имам такова предчувствие за Алис , а и за червенокосата сервитьорка ... дано не мине много време за да пуснат и др две книжки 

Ами явно на 30 август, което е съвсем скоро!  Peace Само ме изненадва, че ще има и книга за Даш и  лейтенант Питърсън! (която е жена да отбележа)  Joy

# 57
Добро утро !
Geia,благодаря за новата тема  bouquet!Тя вече,  доста напреднала  Shocked

Някой прочете ли вече "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър" ?

# 58
  • Euskal Herria
Купих я, когато си бяхме в отпуск, но все още не съм я почвала. Докато се наканя, със сигурност някой вече ще я е прочел и ще сподели впечатленията си  Grinning

# 59
  • Плевен / София
Добро утро !
Geia,благодаря за новата тема  bouquet!Тя вече,  доста напреднала  Shocked

Някой прочете ли вече "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър" ?

Да, аз я купих и ми хареса. Не съжалявам и бих я чела отново, ако мога и на четец....

Общи условия

Активация на акаунт