За тези, които четат любовни романи №11

• 68 323
  • 744
  •   2
Отговори
# 210
........ 
Тук може да си избереш : http://chitanka.info/serie/buchanan-renard
 също  и "Идеалният мъж" главния е агент ,главната- лекар  Peace
"Идеалният мъж" е също от серията Бюканън-Ренард https://www.goodreads.com/series/40401-buchanan-renard

Хриси, и на мен много ми хареса "Честни илюзии"  Heart Eyes Нора има още една подобна за илюзионисти - http://chitanka.info/book/4238-poslanieto
https://www.goodreads.com/book/show/114180.This_Magic_Moment
А серията за семейство Донован е за вещици и вещери, супер е  Heart Eyes

# 211
  • София
Книгите на  Джули Гаруд са с промоционални цени в "Хермес".

Знаеш ли докога ще са на промоция?

Нямам идея. В сайта не пише.

http://hermesbooks.com/catalogsearch/result/?order=relevance& … D1%80%D1%83%D0%B4

# 212
  • Русе/Germany
Момичета, дайте идеи за книги с агенти на ЦРУ, ФБР и подобни Simple Smile

Тук може да си избереш : http://chitanka.info/serie/buchanan-renard
 също  и "Идеалният мъж" главния е агент ,главната- лекар  Peace

Много хубава поредица.  Peace
Снощи свърших ''Сладки приказки''  и нямам търпение да прочета ''Сензацията''. Simple Smile
Благодаря ви   bouquet
Тези съм ги чела за жалост Sad Много хубава поредица е Simple Smile
"Сладки приказки" не съм я прочела все още, но на четеца не става да се чете и сега ще си я кача на таблета да я прочета и нея.
Ако някой се сети нещо друго да казва Simple Smile

# 213
  • В къщурката на хълма на феите
Тъкмо дочетох "Прегръдката на вълка".
и аз и аз .. понеже нали съм любопитна сврака, не можах да се удържа като я похвали толкоз много, ама верно и на мен ми хареса .. сега се чудя какво да подхвана .. имам една купчина книги обаче нещо не съм на такава вълна, та се чудя и мая ..

# 214
и аз и аз .. понеже нали съм любопитна сврака, не можах да се удържа като я похвали толкоз много, ама верно и на мен ми хареса .. сега се чудя какво да подхвана .. имам една купчина книги обаче нещо не съм на такава вълна, та се чудя и мая ..

Девицата и звяра на Вероника Хол подхващай, ако не си я чела - 200г по-късно е действието, имат много тънка връзка книгите /авторката е една и съща, нищо че различни имена/. Книгата е също тъй добра. Е, аз си имам фаворит, но няма да влияя.

# 215
знаех си! знаех си, че има нещо .. през цялото време докато четях някакво такова объркващо усещане за дежа вю имах .. пък то кво било .. тази книга, която е писана под псевдонима В. Хол съм я чела преди един милион години, ама си я спомням .. брееееей много ме беше яд на пича, ама мнооого, направо бях почнала да ръмжа в някои моменти колко идиотски се държеше Whistling Mr. Green Mr. Green

# 216
.. брееееей много ме беше яд на пича, ама мнооого, направо бях почнала да ръмжа в някои моменти колко идиотски се държеше Whistling Mr. Green Mr. Green
Laughing Laughing Laughing
На каква вълна си - може пък да измисля нещо, но ще е от старите исторета вероятно /ако не си ги чела, де/ Помня книгите, които съм чела преди 20г, новите не ми остават в главата нещо.

# 217
# 218

Девицата и звяра на Вероника Хол подхващай, ако не си я чела - 200г по-късно е действието, имат много тънка връзка книгите /авторката е една и съща, нищо че различни имена/. Книгата е също тъй добра. Е, аз си имам фаворит, но няма да влияя.
Нямаше да се сетя, че Гейл Линк и Вероника Хол са една и съща личност.Аз започнах "Девицата и звярът", още съм в началото, но засега ми харесва.Преди време съм чела "Прегръдката на вълка", този Ролф нямаше ли брат, който си беше харесал една от сестрите- близначки на главната, спомням си , че бях търсила книга за него, но май нямаше  Thinking

# 219

Нямаше да се сетя, че Гейл Линк и Вероника Хол са една и съща личност.Аз започнах "Девицата и звярът", още съм в началото, но засега ми харесва.Преди време съм чела "Прегръдката на вълка", този Ролф нямаше ли брат, който си беше харесал една от сестрите- близначки на главната, спомням си , че бях търсила книга за него, но май нямаше  Thinking

Добри спомени имаш за "Прегръдката"... но не е довършвала така. "Девицата"е 200 години по-късно, сетне доколкото приятелките ровиха има така да се каже в наши дни книга, но всичко е през няколко поколения и с много тънки връзки.

# 220
на историческа .. явно и аз от колежката Хера тия дни се заразих с исторически романи и издирвам такива, които вече не съм чела .. много ще се радвам на отзива ти Hug

този Ролф нямаше ли брат, който си беше харесал една от сестрите- близначки на главната
имаше бе, ама тук от съвременна гледна точка леко педофилска се получи историята, щото въпросната Клер, беше към 14-15 годишна ..

# 221
на историческа .. явно и аз от колежката Хера тия дни се заразих с исторически романи и издирвам такива, които вече не съм чела .. много ще се радвам на отзива ти Hug

този Ролф нямаше ли брат, който си беше харесал една от сестрите- близначки на главната
имаше бе, ама тук от съвременна гледна точка леко педофилска се получи историята, щото въпросната Клер, беше към 14-15 годишна ..
Малееее, ще ни бият, че напълнихме с коментари за тая книга, но тук категорично няма да се съглася. Друго ако не, когато пишат исторически романси, авторките пишат точ в точ за обичаите и нравите по онова време. Та, 14-15 годишните по онова време са били майки, главната е дърта мома - забележи, че мащехата е по-млада от нея. Няма педофилия, слава богу, като са избрали да пишат исторически... поне онова което е документирано в историята е вярно отразено. Сега дали е имало граф на Деран и Килрун не мога да проверя на 100%, ама това да. Абе, общо взето, сериозна проучвателна работа извършват.

И след всичкото си писане да кажа - извинявай. Ти си го казала - от съвременна гледна точка.

Сега да река, за 3 книжлета които помня с много хубаво чувство /ако не си ги чела де/

Хана Хауъл - "красавицата и звярът" - рицарски времена, красавица със здрав разум и голям нежен мечок, когото трябва да удариш с тигана за да разбере, че е обичан /че обича си знаеше/
Айрис Йохансен - Среднощен бродник - нормандското нашествие - той богат, войн, човек на когото можеш да разчиташ, но незаконно роден и затова честолюбив. Тя жена с необикновени способности, примирена със съдбата, същевременно много силна. Малко... меланхолично звучи докато четеш, но се помни.
Катрин Харт - Изкушение - Америка, богат джентълмен /разбира се красив и желан/ и комарджийка, която търси дом - забавноооо.

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 22:18 от plqsak

# 222
да бе аз затова казах от съвременна гледна точка .. щото жена ти да е 15 годишна в наши дни го има само при циганите .. даже в тая връзка се сетих за вица, дето един циганин пита българин колко годишна е баба му, при което след като чува отговора, реагира по следния начин: ква е тая баба на 70 години бе, моята е на 36 .. та тъй Mr. Green Mr. Green Mr. Green млъквам! не ни бийте! Flutter

# 223
  • Euskal Herria
Хич не млъквайте, ами по-добре избройте всички книги, дето са свързани с Килрун и Деран, та да знаем какво да търсим и да четем  Grinning
Книжките си струват и с удоволствие си ги препрочитам.

# 224
Докато си направя поправка на поправката сме отишли на друга страница, та да не отиде зян писането ми

"Сега да река, за 3 книжлета които помня с много хубаво чувство /ако не си ги чела де/

Хана Хауъл - "красавицата и звярът" - рицарски времена, красавица със здрав разум и голям нежен мечок, когото трябва да удариш с тигана за да разбере, че е обичан /че обича си знаеше/
Айрис Йохансен - Среднощен бродник - нормандското нашествие - той богат, войн, човек на когото можеш да разчиташ, но незаконно роден и затова честолюбив. Тя жена с необикновени способности, примирена със съдбата, същевременно много силна. Малко... меланхолично звучи докато четеш, но се помни.
Катрин Харт - Изкушение - Америка, богат джентълмен /разбира се красив и желан/ и комарджийка, която търси дом - забавноооо. "

Общи условия

Активация на акаунт