За тези, които четат любовни романи №11

• 68 323
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • В къщурката на хълма на феите
Значи само третата книга не съм чела .. Ще поправя този пропуск Mr. Green Иначе Айрис Йохансен съм й изръшкала цялата библиография и ми е много любима авторка .. Оооооособено поредицата й за викингите Flutter

# 226
Значи само третата книга не съм чела .. Ще поправя този пропуск Mr. Green Иначе Айрис Йохансен съм й изръшкала цялата библиография и ми е много любима авторка .. Оооооособено поредицата й за викингите Flutter

Коя поредица за викинги? На български или на английски е? Че аз съм МОНОговоряща.

Цитат
Хич не млъквайте, ами по-добре избройте всички книги, дето са свързани с Килрун и Деран, та да знаем какво да търсим и да четем  Very Happy
Книжките си струват и с удоволствие си ги препрочитам.
Яне, душко, моя "ровяч" на дълбоко за инфо го няма нещо - беше преди година време като проверява Джулс, помня че я карах да чете анотациите на всички книги на авторката за имената на главните герои, че оттам да се ориентираме. Мъчих и Гери и Гането...

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 22:59 от plqsak

# 227
  • В къщурката на хълма на феите
май съм се объркала .. щото сега си погледнах библиотеката и гледам, че нямам такава папка .. ама за коя поредица да съм мислела .. вероятно за тази на Джоана Линдзи, щото МакОлиф на Хедър Греъм няма как да ги сбъркам .. обаче що си мисля, че и Айрис-ката има някаква книга за викинги newsm78 newsm78

# 228
  • Стара Загора
Охооо за моите любимци говорите...викингите Joy
Мецани  Hug Айрис Йохансен на мен също ми харесва...обаче...Мургавият едач направо си спах и четох...спах и четох.
Подкарах сега на Кони Мейсън Пиратът принц...за сега върви доста добре.

# 229
Здравейте и от мен Simple Smile
Имам огрооомна молба  Blush
Прочела съм :
Нюансите, Кросфайър, Красавците, Книгите за Гейбриъл, Красиво и ходещо бедствие, Ще те чакам
Та молбата ми е ако може да ми препоръчате други книги ,подобни на тези, много ще съм ви благодарна! Simple Smile

# 230
Прочела съм :
Нюансите, Кросфайър, Красавците, Книгите за Гейбриъл, Красиво и ходещо бедствие, Ще те чакам
Та молбата ми е ако може да ми препоръчате други книги ,подобни на тези, много ще съм ви благодарна! Simple Smile

Пробвай "Зад затворени врати" и "Мъж в сянка" на Шанън Макена, "Да поемеш риска" (Лори Фостър), и има една поредица от 4 книги на Кристина Дод- "Съблазън","Бедствие на високи токчета",Внимавай в картинката" и "Опасност в червена рокля"(не точно в този ред)  Peace

# 231
Прочела съм :

Пробвай "Зад затворени врати" и "Мъж в сянка" на Шанън Макена, "Да поемеш риска" (Лори Фостър), и има една поредица от 4 книги на Кристина Дод- "Съблазън","Бедствие на високи токчета",Внимавай в картинката" и "Опасност в червена рокля"(не точно в този ред)  Peace
Много благодаря Simple Smile А да попитам срещнах, че се препоръчва книгата Есенен парфюм тя дали е подобна и доколкото разбрах е втора книга, следователно някой може ли да каже първата ?

# 232
Прочела съм :

Много благодаря Simple Smile А да попитам срещнах, че се препоръчва книгата Есенен парфюм тя дали е подобна и доколкото разбрах е втора книга, следователно някой може ли да каже първата ?

Първата е "Тайните на една лятна нощ" на Лайза Ккейпас! Може и да ти харесат,но няма  еротика в тях, по скоро романтика и не са съвременни истории!  Peace

# 233
Само да каже, поредицата на Кристина Дод, няма общо с търсения тип литература. По-скоро си намери "Историята на О" и горе-долу си приключила с тези книги.Simple Smile

# 234
  • Варна
Да попитам на  Лайза Клейпас поредицата, за която стана дума има ли я на руски и ако да как се казва?
Нямам възможност да си купувам книги, а както гледам са скоро издадени.

# 235
Яко зациклих след книгата за Ревендж от Братството на Черния кинжал.....не знам какво ми се чете.....сещате ли как се казва книгата дето главната пада от няква лодка ли беше и си губи паметта и като се събужда някакъв мъж се представя за нейн годеник, но тя не го харесва изобщо ,а се влюбва в някакъв друг. Историческа беше книгата!

# 236
Да попитам на  Лайза Клейпас поредицата, за която стана дума има ли я на руски и ако да как се казва?
Нямам възможност да си купувам книги, а както гледам са скоро издадени.
Ето я на руски
Скрит текст:

# 237
  • Варна
валия, благодаря   bouquet

# 238
Яко зациклих след книгата за Ревендж от Братството на Черния кинжал.....не знам какво ми се чете.....сещате ли как се казва книгата дето главната пада от няква лодка ли беше и си губи паметта и като се събужда някакъв мъж се представя за нейн годеник, но тя не го харесва изобщо ,а се влюбва в някакъв друг. Историческа беше книгата!
Сещам се само за тази http://chitanka.info/book/3393-ljubimijat-nepoznat
Аз днес сутринта в 5 приключих с Бъч, 2-2 дни я влачих тази книга и май ще си дам почивка.

# 239
  • София
Момичета,

преди време ми бяхте препоръчали книга на Д. Палмър. Срещата м/у главните беше на някакъв остров. Той беше много богат. Тя беше май дъщеря на свещеник /това не е много сигурно/. Някой да се сеща заглавието?

Тук писахте за Коледна поредица на Арлекин. Там зачетох една от историите за брак като бизнес сделка м/у двама, но с неочакван край. Хареса ми. Искаше ми се да прочета нещо подобно в съвременен роман, а не в исторически. Там такива истории бол.  Wink
Дано ми предложите нещо.

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 00:42 от missence

Общи условия

Активация на акаунт