За тези, които четат любовни романи №11

• 67 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Заинтригувахте ме,дайте линк фъм филма ако може или книгата Blush Моята ученическа любов беше Атос  Mr. Green

Книгата я има в Читанката!
 Като стана въпрос за филми, вчера гледах "Becoming Jane" по романа на jon Spence "Becoming Jane Austin", за живота на писателката преди да стане Джейн Остин. Много ми хареса !Ще потърся и книгата в ел.вариант да я прочета Heart Eyes!

# 511

orex78 Гледай  Земята на Джейн Остин, Austenland - на мен мн ми хареса Simple Smile

Знам, че може би не четете такива.
Но след това бедствие ми се иска пак да прочета някакво такова тийнейджърско.  Crazy Предложения?

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 15:48 от wantmenow

# 512
  • Русе/Germany
Но след това бедствие ми се иска пак да прочета някакво такова тийнейджърско.  Crazy Предложения?

"Ще те чакам" на Джей Лин ако не си я чела Simple Smile

# 513
  • София
Скрит текст:

Тази книжка, съвсем неочаквано за мен, ми се видя симпатична. По принцип не обичам колежански, но тя  ме изненада приятно. Точно започнах втората, но съм съвсем в началото.

# 514
  • Варна

пробвай и "Красиво бедствие", на мен тя ми хареса много повече, както и "Без Хоуп"

# 515
  • Русе/Germany
Скрит текст:

Тази книжка, съвсем неочаквано за мен, ми се видя симпатична. По принцип не обичам колежански, но тя  ме изненада приятно. Точно започнах втората, но съм съвсем в началото.
"Бъди с мен" ли си започнала? Имаш ли я имаш в ел. вариант  Blush

# 516
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Имам я, но е на англ., ако те устройва?

# 517
Много ми харесва книгата Simply Irresistible на Jill Shalvis  Heart Eyes Много приятна и забавна с много готин Jax  Crazy Фри, от поредицата има ли книга за сестрите на главната героиня? Не съм им чела още описанието..

Аз също много си падам по тийнейджърски и колежански  Laughing  Bully е такава http://www.goodreads.com/book/show/20803953-bully?from_search=true И двете части ми харесаха. За Hopeless няма пак да се повтарям   Flutter
Crush http://www.goodreads.com/book/show/16045855-crush също не беше лоша и сега видях, че в момента е безплатна в амазон. Но не съм чела продължението. Малко в коментарите на книгата се оплакват от снимката на корицата,ама се преживява  Laughing
Няма да споменавам и аз за различните бедствия, понеже ги коментирахте вече  Simple Smile
Абе доста такива прочетох по едно време,че чак не им помня на всички имената..

# 518
сетих се и за Perfect Chemistry на Симоне Елкелесhttp://www.goodreads.com/book/show/4268157-perfect-chemistry Тийн история с bad boy  Simple Smile

Интересно би ми било да прочета Три метра над небето на Федерико Моча, въпреки че винаги е по-добре първо да се прочете книгата и след това да се гледа филм. Whistling

# 519
Ина - радвам се, че ти е харесала, наистина е много забавна и интересна. Следващите книги са за сестрите и са в същия дух Party А след това има и книги за техни приятели и други личности от градчето. Серията е десетина книги - https://www.goodreads.com/series/50414-lucky-harbor когато имам нужда от по-добро настроение прочитам следващата и винаги ми действа добре  Flutter

# 520
Заредила съм се с няколко книги. Ще те чакам е в списъка. А бедствието вече го прочетох. Благодаря и на тези с предложението на английски, но ми е малко трудно четенето, просто след 3тата страница губя някакви детайли и ми става безинтересно.
Сега съм започнала "Заплетени" и ме грабна много  Embarassed. Интересно е, че е разказана от 1во лице на мъжа и е с малко по-груб изказ. Иначе същият познат сюжет на богатият разглезен плейбой, който си намира майстора.   bouquet

# 521
  • Русе/Germany
Скрит текст:
Скрит текст:

Имам я, но е на англ., ако те устройва?
Благодаря ти, но ми е трудно да чета на английски.

Аз започнах "Скрита камера" но от вчера съм прочела супер малко. Нещо не ме грабна от първите страници Tired

# 522

orex78 Гледай  Земята на Джейн Остин, Austenland - на мен мн ми хареса Simple Smile

O.. веднага ще потърся , Hug благодаря!

# 523
Днес, понеже имам баба на разположение да гледа детето.....аз цял ден мързелувам! И реших докато се на мързелувам да започна да чета " Заплетени" ......като цяло не лоша книжка, за убиване на време.....леко ми прилича на " Красив негодник" , това ,което ми хареса е ,че се разказва от гледна точка на мъжа, това което ме дразни е как постоянно се обръща към читателя , това " Видяхте ли? Видяхте ли? " направо ме побърква, много е дразнещо! Ние четем, не гледаме! Тази вечер ще я дочета и сигурно ще започна следващата ( след Вал и Табита) поред наНощните ловци Simple Smile,

# 524
  • ВАРНА
Аз пък започнах Библиотекарката и засега героинята ми е симпатична,поувлякох се,героят ме дразни нещо,но да видим какъв му е проблема...Засега имам чувството,че не са му давали да си играе с кукли в детството и има мания да облича жени в избрани от него дрехи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт