За тези, които четат любовни романи №11

• 67 099
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • ВАРНА
Вчера прочетох на Джоджо Мойс Момичето,което бях - невероятна книга.Така те увлича,съпреживяваш всичко с героините - преплитат се 2 истории от Първата световна война и от наши дни - около една картина се върти сюжета,до последната страница ме държа в напрежение.За мен това е книга за човешките ценности,моралната същност на хората и за любовта.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Сега ще си оставя няколко дни пауза да се насладя на приятното усещане от книгата,даже може временно да сменя жанра,че едва ли скоро ще попадна на нещо толкова хубаво  Blush

# 571
Бях предубедена  за този " Принц на нощта" още преди месеци. Simple Smile Самата мисъл за нов "преразказ" на Дракула ме отврати, НО й дадох шанс след коментарите тук. Стана така, че две вечери будувам до  3-4   Grinning Grinning Grinning  ОТдавна не бях чела вампирско и  ми хареса, сега  остава да изчакам трета книга. Първа и втора ги изядох с кориците.

Започнала съм нещо с извънземни и ако ми допадне ще препоръчам.  Peace

Коя е първата книга?Гледам,че в Ибис пише,че това е първата книга?!  newsm78

# 572
  • В къщурката на хълма на феите
Онази вечер по случайност гледах Реликвите на смътрните и се сетих, че имам да чета още една книга от поредицата и още се чудя що толкова време съм се тутала да го направя .. Въпреки че не е типичния представител на любовните романи, ви препоръчвам поредицата с 2-3 ръце ..  Верно, че има значителни локумизации /все пак как се пишат 6 книги иначе/, но има изключително добри и оригинални попадения, въпреки че са експлоатирани обичайни и познати на широката публика елементи .. 8/10 от мен ..

# 573
Бях предубедена  за този " Принц на нощта" още преди месеци. Simple Smile Самата мисъл за нов "преразказ" на Дракула ме отврати, НО й дадох шанс след коментарите тук. Стана така, че две вечери будувам до  3-4   Grinning Grinning Grinning  ОТдавна не бях чела вампирско и  ми хареса, сега  остава да изчакам трета книга. Първа и втора ги изядох с кориците.

Започнала съм нещо с извънземни и ако ми допадне ще препоръчам.  Peace

Коя е първата книга?Гледам,че в Ибис пише,че това е първата книга?!  newsm78

Това е първата книга. Аз ги четох на английски, а там името " Принц на нощта" е  име на поредицата.  Peace

# 574
Аха,разбрах!Затова каза,че първите две си ги прочела.  Grinning Ще изчакам тогава да излязат трите и ги почвам.  Peace

# 575
 Аз мисля да започна "Сензацията" на Д.Гарууд. Ако на някой му се чете, да каже.
Бях малко на фентъзи вълна, да видим как ще се прехвърля.

# 576
  • София

Аз я чета, но много тегаво ми върви, на няколко пъти ми се иска да я зарежа. Сякаш не я е писала Дж. Гарууд.

# 577
и аз смятам да я чета, ама все забравям да си заредя Кънчо и съвсем без да е нарочно я отлагам някъде във времето .. пък и сега не съм на такава вълна .. Реликвите още ми държат влага и им се наслаждавам максимално .. пустия му Джейс не ми излиза от главата Mr. Green

# 578
  • София

Аз я чета, но много тегаво ми върви, на няколко пъти ми се иска да я зарежа. Сякаш не я е писала Дж. Гарууд.

И аз не останах във възторг от нея. А иначе харесвам доста поредицата.

# 579
извинете въпроса ми, а тя от коя поредица е част тази книга?! newsm78

# 580
# 581

и аз тъкмо тази книга започнах снощи,след голямо чудене.Сега като ми казвате,че е тегава направо съжалявам.Аз съм още в началото,ще почета още малко пък ще видим

# 582
сега прочетох,че "сензация" е от поредицата бюканън-ренард,но коя книга по ред е,защото аз съм чела осемте,които са в читанка

# 583
и аз смятам да я чета, ама все забравям да си заредя Кънчо и съвсем без да е нарочно я отлагам някъде във времето .. пък и сега не съм на такава вълна .. Реликвите още ми държат влага и им се наслаждавам максимално .. пустия му Джейс не ми излиза от главата Mr. Green
Оооооо, ще взема и аз да ги прочета тия Реликви, отдавна са ми на айпада, ама все намирам какво друго да чета. Ама щом толкова ги препоръчваш, забелязала съм от предни постове, че горе-долу вкусовете ни за книги съвпадат. Сега по темата, вчера започнах да чета " Лорд Найтингейл" на Катрин Каултър - повече от половината я опатках. Много се смях, героинята е ебаси каръка Simple Smile а прислужниците на главния са абсолютно изчаткали, книжката била в поредица с " Цената на рая" , която съм чела преди години и си спомням ,че също беше много забавна. Като цяло книгите на авторката са ми интересни ,имат героите едно такова тънко чувство за хумор, лекооооооо ми напомнят героите на Джули Гарууд ,която ми е форевър любимка в този  жанр. Party

# 584
въхТ тоя лорд грам не си го спомням .. даже тръгнах да търся книгата .. оказа се, че я имам и съм я чела .. или остарявам или изобщо не съм била впечатлена от нея Thinking

Общи условия

Активация на акаунт