За тези, които четат любовни романи №11

• 67 028
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Започнах "Една женска усмивка" тъкмо да ми хареса, първите няколко глави ги изчетох на един дъх и единият герой разкри тайната и ми уби ентусиазмът. Ще я помъча, че не обичам да оставам непрочетена книга. Но ако някой се сеща за книга с развиващо се действие в Париж ще съм благодарна.   bouquet

# 661
Започнах "Една женска усмивка" тъкмо да ми хареса, първите няколко глави ги изчетох на един дъх и единият герой разкри тайната и ми уби ентусиазмът. Ще я помъча, че не обичам да оставам непрочетена книга. Но ако някой се сеща за книга с развиващо се действие в Париж ще съм благодарна.   bouquet
Парижкият апартамент от Мишел Гейбъл,не съм я получила още от Мейлбукса ,но по анотация действието се развива в Париж и ми изглежда интересна,а в една друга тема мисля имаше много положителни отзиви.

# 662
Ще я сложа в списъка за четене изглежда интересна.  Peace

# 663
Момичета, знам че това не е мястото, но някой знае ли как да отключа книга epub формат с DRM ?

# 664
  • София
Започнах "Опасно убежище" , но съм толкова разсеяна, че препрочитам страниците по няколко пъти.

# 665
Здравейте.
Някой да има тази книга?
http://www.fictiondb.com/author/linda-howard~son-of-the-morning~19300~b.htm
Има ли я в превод на български? Благодаря предварително.  bouquet

# 666
Доста поизостанах с темата, но се опитвам да ви следя и да си записвам нови заглавия!
Преди малко приключих със "Среща в Ямайка"-като цяло бързо я изчетох,но основния недостатък (който и ме отказва от опцията да я прочета пак някой ден) е че почти през цялото време героя си мислеше, че е влюбен във снаха си! Извинявам се, но това адски ме изнерви, после се оказа че само е бил привързан...но хич не изглеждаше така!  #Crazy Има задоволителен happy end, но като цяло не бях погълната от историята и как да стане след като едва към края се разбра,че героят всъщност не е влюбен в сестрата на брат си, а в очарователната си съседка!  newsm78

Скрит текст:
Другата книга, която прочетох отдавна ми я препоръчахте, но чак сега намерих време за нея- "Огледален образ" на Сандра Браун! УаУ, страхотно напрегната история, с леко фантастични елементи от тази невероятна пластична операция и смяна на самоличността хаха! Mr. Green Най-впечатлена бях от самия финал и изненадата ми кой се оказа ''злодеят"! Зяпнах с отворена уста, малко повече ми дойдоха моментите, в които подготвяха героя за кандидатурата му за сенатор! нямаше романтика,но имаше любов! Доволна съм, наистина напрегната история!  Peace Забравих за всичко докато не я изчета... Heart Eyes

Не беше ли в жената?  newsm78

Аз започнах "Сърце на жена", но нямам време да се съсредоточа и да я зачета сериозно. Минах само глава 1.  Blush

Ох, да...моя грешка!  #Crazy

# 667
  • София
Скрит текст:
Доста поизостанах с темата, но се опитвам да ви следя и да си записвам нови заглавия!
Преди малко приключих със "Среща в Ямайка"-като цяло бързо я изчетох,но основния недостатък (който и ме отказва от опцията да я прочета пак някой ден) е че почти през цялото време героя си мислеше, че е влюбен във снаха си! Извинявам се, но това адски ме изнерви, после се оказа че само е бил привързан...но хич не изглеждаше така!  #Crazy Има задоволителен happy end, но като цяло не бях погълната от историята и как да стане след като едва към края се разбра,че героят всъщност не е влюбен в сестрата на брат си, а в очарователната си съседка!  newsm78

Скрит текст:
Другата книга, която прочетох отдавна ми я препоръчахте, но чак сега намерих време за нея- "Огледален образ" на Сандра Браун! УаУ, страхотно напрегната история, с леко фантастични елементи от тази невероятна пластична операция и смяна на самоличността хаха! Mr. Green Най-впечатлена бях от самия финал и изненадата ми кой се оказа ''злодеят"! Зяпнах с отворена уста, малко повече ми дойдоха моментите, в които подготвяха героя за кандидатурата му за сенатор! нямаше романтика,но имаше любов! Доволна съм, наистина напрегната история!  Peace Забравих за всичко докато не я изчета... Heart Eyes

Не беше ли в жената?  newsm78

Аз започнах "Сърце на жена", но нямам време да се съсредоточа и да я зачета сериозно. Минах само глава 1.  Blush
Ох, да...моя грешка!  #Crazy

Няма проблем.  Peace

Скрит текст:
Уточних, за да не хвърлим някого в потрес.  Wink

# 668
Прочетох "Сензацията" на Джули Гаруд и не ми хареса чак толкова много! Чета всичко на авторката, любима ми е поредицата за Бюканън, но тази книга няма почти нищо общо с нея! Единствено героят е агент на ФБР и някъде в едно изречение се споменава главния герой от предната книга "Сладки приказки"! Joy
В началото историята е малко мудна, после когато нещата се заплитат действието някак се развива прекалено монотонно!  newsm78 Нещо просто не ми достигна и бързо забравих книгата 2 дена след като я завърших! Rolling Eyes
Чакам с голямо нетърпение книгата за Корди и Ейдън, защото още в "Списък с убийства" стана ясно, че тя е влюбена в него! Имаше си отделна книга за другата приятелка на Регън Софи Роуз и Джак ("Огън и лед") и предполагах, че ще има и за Корди!  Blush Сега след като книгата вече е факт ще стискам палци в нея  да има нещичко за двете приятелки на Корди! Регън и Алек са ми любима двойка и много ми се иска да бъдат включени в книгата, все пак Ейдън е брат на Регън! Heart Eyes Ще бъде епична книга, защото Ейдън не е агент на ФБР, освен ако не се окаже хотелиер под прикритие!  Joy
Някаква идея кога ще излезе на български?  newsm78

# 669
  • София
Прочетох "Сензацията" на Джули Гаруд и не ми хареса чак толкова много! Чета всичко на авторката, любима ми е поредицата за Бюканън, но тази книга няма почти нищо общо с нея! Единствено героят е агент на ФБР и някъде в едно изречение се споменава главния герой от предната книга "Сладки приказки"! Joy
В началото историята е малко мудна, после когато нещата се заплитат действието някак се развива прекалено монотонно!  newsm78 Нещо просто не ми достигна и бързо забравих книгата 2 дена след като я завърших! Rolling Eyes
Скрит текст:
Чакам с голямо нетърпение книгата за Корди и Ейдън, защото още в "Списък с убийства" стана ясно, че тя е влюбена в него! Имаше си отделна книга за другата приятелка на Регън Софи Роуз и Джак ("Огън и лед") и предполагах, че ще има и за Корди!  Blush Сега след като книгата вече е факт ще стискам палци в нея  да има нещичко за двете приятелки на Корди! Регън и Алек са ми любима двойка и много ми се иска да бъдат включени в книгата, особено след като Ейдън е брат на Регън! Heart Eyes
Някаква идея кога ще излезе на български?  newsm78

Абсолютно със същото усещане съм и аз.

# 670
Здравейте,
днес разбрах от Ибис, че готвят 2 исторически любовни романа. Скоро щели да кажат кои са.
 Peace

# 671
  • Euskal Herria
Момичета, знам че това не е мястото, но някой знае ли как да отключа книга epub формат с DRM ?

Свалянето на защитата може да се извърши само от този, който е закупил книгата. Също така само той може да чете такъв тип книга (позволява се до 3 или 5 устройства да ползва); при всички останали четенето е невъзможно. Просто файлът не се отваря.

# 672
Здравейте,
днес разбрах от Ибис, че готвят 2 исторически любовни романа. Скоро щели да кажат кои са.
 Peace

Ако ги готвят като останалите си поредици... мани, ще си умрем с чакането.  Rolling Eyes Да не говорим колко време мина след като излезна първата книга на Джаки д‘Алесандро, а още чакам някакво инфо дали изобщо ще пуснат втората книга.

А по повод на Рискована любов... на мен ми харесва поредицата. Най-слаба беше според мен втора книга, но като цяло ми харесва много хумора на авторката. Много беше сладък Ангъс с постоянните си проверки... А Хедър от последната книга също беше голям образ.

Иначе в момента съм в процес на чудене какво да подхвана за четене. Хем ми се чете нещо "тотално" любовно (не знам дали разбирате какво имам предвид  Mr. Green), хем след Лабиринтът 1 и 2 ми се чете нещо с древни загадки... И така чудя си се Crossing Arms

# 673
  • София
Да попитам - Лабиринтът дали я има някъде в ел. вариант?

# 674
Може ли малко повече инфо за тази поредица Рискована любов-колко книги си, исторически роман ли е,има ли го в читанката?  Thinking

От няколко месеца не съм чела исторически романи, все още си почивам от тях! Joy И все пак ако някой има ''Есенен парфюм'' ще помоля да ми я изпрати? Първата книга не беше кой знае какво, но след като съм започнала поредицата смятам да я завърша!  Peace
Чете ми се и "Бъди с мен", ако някой я има ще съм му много благодарна!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт