За тези, които четат любовни романи №11

• 67 036
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
момичета, май някой тук беше писал за книжката История за две сестри на Джулия Куин или може би греша. Това е от поредицата Блайдън за брата на Бел. Та я изнамерих и ако някой я иска да ми пише имейл да му я пратя. Коментарът ми към книгата е че на мен ми харесва стила на авторката, а и епохата, за който пише, но някак много претупана ми дойде. Имах чувството, че като резюме е писана, набързо, набързо. Но ако някой я иска да пише!

# 646
  • Стара Загора
Тя самата книга е от типа разкази на авторката...за "История за две сестри" говоря аз. Малко бързо се развива действието....можеше леко да увеличи. За мен не загуби от чара си.

# 647
  • Варна
Прочетох "Портретът", на Меган Чанс. Малко в повече ми дойде лудостта в книгата, и голям контраста с "нормалността" на края Simple Smile

# 648
Преди доста време бяхте коментирали Аз преди теб, но аз чак сега се реших да я прочета...Много хубаво написана и изключително тъжна. Последно плаках толкова на Хиляда сияйни слънца и Крадецът на книги  cry
Някакси обаче останах с впечатлението, че Уил изпитва повече привързаност и обич към Луиза, отколкото любов, но в предвид обстоятелствата, може би е нормално. Пък и определено не я причислявам към любовните романи.

Лондон Роуд я имам, но да си призная не помня много от първата и може би затова не съм я почнала още, а и то след Аз преди теб сигурно ще ми се стори елеметарна откъм проблеми и драми  Rolling Eyes Изобщо се чудя сега какво да подхвана, по-добре нещо леко, че да отмине меланхоличното настроение след последната...

# 649
Съвсем скоро се очаква на англ. да излезе 5-тата, която ще бъде за Коул. Третата е за Нейт и Оливия, четвъртата е за Хана и Марко. На мен четвъртата не ми хареса, а втората ми харесва най-много.
Още в "Лондон роуд" стана ясно и за двете двойки от следващите 2 книги.Дано скоро ги издадат на бълг.език  Praynig

# 650
  • Русе/Germany
Преди доста време бяхте коментирали Аз преди теб, но аз чак сега се реших да я прочета...Много хубаво написана и изключително тъжна. Последно плаках толкова на Хиляда сияйни слънца и Крадецът на книги  cry
Някакси обаче останах с впечатлението, че Уил изпитва повече привързаност и обич към Луиза, отколкото любов, но в предвид обстоятелствата, може би е нормално. Пък и определено не я причислявам към любовните романи.

Лондон Роуд я имам, но да си призная не помня много от първата и може би затова не съм я почнала още, а и то след Аз преди теб сигурно ще ми се стори елеметарна откъм проблеми и драми  Rolling Eyes Изобщо се чудя сега какво да подхвана, по-добре нещо леко, че да отмине меланхоличното настроение след последната...

Според мен си дай два дни почивка след тази книга. Аз след като я прочетох не можах да си намеря книга която да ме грабне и да започна да чета. Мина малко време и чак тогава започнах нова.

# 651
О, и аз се нареждам за лордове и лейдита.
Прочетох новата книга на Оливия Паркър "Тайнственият пазител" много ми хареса. Страхотна книга!  Mr. Green

Точна тази загледах, но исках първо някой да я коментира.Първите две ги имам и ми харесаха, особено "Брачен капан".

има ли я някъде свободна за четене или трябва да я закупя?Другите две ще ми ги пратят в мейлбукс,но тази я няма

# 652
  • В къщурката на хълма на феите
е тя излезе преди 3 дена, образно казано, рано е да я има в МБ ..

днес най-накрая ми остана време за Сърцето на вампира иии като цяло доста се забавлявах .. все едно тази и другата книга бяха писани от различни хора .. точно толкова не си приличат .. като цяло мога да кажа, че става за един път, така да убиеш времето, да повъздишаш по едно въображаемо сексапилно дупе и така .. 7/10 ..

# 653
Ангъс беше онзи, който проверяваше постоянно пакета си ли ?
Simple Smile

# 654
съъъъъщия! нашта го помисли за тотално изкукал или по-скоро за ексхиниционист, преди да разбере защо го прави Joy Joy

# 655
Книгата не ми хареса, но съм се смяла на тези моменти... как запретва килта за да види дали всичко си е на мястото  Joy Joy Joy

Това беше книгата, която ме отказа от поредицата ... до там стигнах само .  Whistling

# 656
аз бях така с втората книга .. ужасно ми беше скучна .. и бях решила като видя третата да я зачета, ама ако ми върви така мудни като предходната изобщо да не се напъвам .. ама по-добре беше де ..

# 657
Доста поизостанах с темата, но се опитвам да ви следя и да си записвам нови заглавия!
Преди малко приключих със "Среща в Ямайка"-като цяло бързо я изчетох,но основния недостатък (който и ме отказва от опцията да я прочета пак някой ден) е че почти през цялото време героя си мислеше, че е влюбен във снаха си! Извинявам се, но това адски ме изнерви, после се оказа че само е бил привързан...но хич не изглеждаше така!  #Crazy Има задоволителен happy end, но като цяло не бях погълната от историята и как да стане след като едва към края се разбра,че героят всъщност не е влюбен в сестрата на брат си, а в очарователната си съседка!  newsm78

Другата книга, която прочетох отдавна ми я препоръчахте, но чак сега намерих време за нея- "Огледален образ" на Сандра Браун! УаУ, страхотно напрегната история, с леко фантастични елементи от тази невероятна пластична операция и смяна на самоличността хаха! Mr. Green Най-впечатлена бях от самия финал и изненадата ми кой се оказа ''злодеят"! Зяпнах с отворена уста, малко повече ми дойдоха моментите, в които подготвяха героя за кандидатурата му за сенатор! нямаше романтика,но имаше любов! Доволна съм, наистина напрегната история!  Peace Забравих за всичко докато не я изчета... Heart Eyes

# 658
  • София
Доста поизостанах с темата, но се опитвам да ви следя и да си записвам нови заглавия!
Преди малко приключих със "Среща в Ямайка"-като цяло бързо я изчетох,но основния недостатък (който и ме отказва от опцията да я прочета пак някой ден) е че почти през цялото време героя си мислеше, че е влюбен във снаха си! Извинявам се, но това адски ме изнерви, после се оказа че само е бил привързан...но хич не изглеждаше така!  #Crazy Има задоволителен happy end, но като цяло не бях погълната от историята и как да стане след като едва към края се разбра,че героят всъщност не е влюбен в сестрата на брат си, а в очарователната си съседка!  newsm78

Скрит текст:
Другата книга, която прочетох отдавна ми я препоръчахте, но чак сега намерих време за нея- "Огледален образ" на Сандра Браун! УаУ, страхотно напрегната история, с леко фантастични елементи от тази невероятна пластична операция и смяна на самоличността хаха! Mr. Green Най-впечатлена бях от самия финал и изненадата ми кой се оказа ''злодеят"! Зяпнах с отворена уста, малко повече ми дойдоха моментите, в които подготвяха героя за кандидатурата му за сенатор! нямаше романтика,но имаше любов! Доволна съм, наистина напрегната история!  Peace Забравих за всичко докато не я изчета... Heart Eyes

Не беше ли в жената?  newsm78

Аз започнах "Сърце на жена", но нямам време да се съсредоточа и да я зачета сериозно. Минах само глава 1.  Blush

# 659
  • ВАРНА
АЗ пък вчера изчетох на един дъх Заплетени и доста се смях,хареса ми - може би защото и не очаквах нещо кой знае какво.Отначало малко мудно ми тръгна,доста се дразних на многото нецензурни думи и постоянните обръщения "Виждаш ли...",но и аз бих казала,че има много истини от мъжките гледни точки за живота  Mr. Green Все едно най-добрият приятел на авторката и е обяснил как стоят нещата,само дето го е мързяло сам да ги опише  Joy И краят беше доста романтичен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт