За тези, които четат любовни романи №11

• 67 044
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Съвсем скоро се очаква на англ. да излезе 5-тата, която ще бъде за Коул. Третата е за Нейт и Оливия, четвъртата е за Хана и Марко. На мен четвъртата не ми хареса, а втората ми харесва най-много.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 10:58 от milenaka

# 631
  • В къщурката на хълма на феите
Лондон роуд и аз я опатках .. амииии .. хъъъм .. не бих казала, че съм олицетворение на възхитен от книгата читател .. някак си твърде еднообразна ми дойде книгата - ти си повече от това, което показваш -> не, не съм -> секс -> ти си повече от това, което показваш -> не, не съм -> секс -> ти си повече от това, което показваш и т.н. и т.н. .. като че ли очаквах повече .. 5/10

п.с. прочетох Полулош и към нея съм със смесени чувства, ама по-скоро са положителни от рода на нямам-търпение-да-излезе-следващата-книга .. доколкото разбрах по-сериозно романтичната част от историята ще настъпи в следващите части, тази по-скоро беше опознавателна какво, кога, къде, с кого и защо се случват нещата, та да не се чудим като се оплете сюжета нататък .. наистина очаквам с нетърпение да я прочета .. 8/10 е чудесна оценка, с проекция да стане и по-висока ..
п.с.1. и Смарагдовозеленото падна под ножа .. всичко много ми хареса, само дето лошия много леко се оттърва .. аз лични бих била по-кръвожадна .. 8.5/10 от мен за книгата ..

# 632
  • Варна
Може ли някой да ми изпрати Лондон Роуд на мейл, че имам време за мен до довечера,а това,което ми пратиха от Майла нещо не излиза.. edna_jena@abv.bg
Благодаря!

# 633
Не знам дали въпросът ми е за тук,но искам да помоля ако някой има последната книга от поредицата Кросфайър Опиянена от теб да ми пише на лични.Много ще съм благодарна ако някой ми я изпрати  Hug

# 634
  • Стара Загора
Оставихте ме сама с лейдитата и херцозите Crossing Arms
Оставих си киндъла почивните дни в нас а ние ходихме на почивка....ама като разпънаха едни въдици всички...извадих телефона..теглих една програма и после нападнах читанката та...за почнах На Кони Мейсън поредицата Отвъд хоризонта....направо не знам как съм я пропуснала предния път Tired

# 635
  • Разпиляна във въображението
И аз съм при лейдита и херцозите. Ако не с тях, то по тяхното време, но в Америка. Нещо не мога да превключа на съвременна вълна.

Каква е тази поредица на Мейсън?

# 636
  • ВАРНА
Аз пък съм на вълна съвременни,ама твърде съвременните ( от рода на Нюансите/Кросфайър/Красиви негодници ) са ми много неромантични  Naughty  То е нещо като Кама Сутра с наченки на сюжет  Joy Затова препрочитам ан Джули Гарууд Бавно изгаряне,че ми е любима,докато реша какво ми се чете?А Дъблин Стрийт и Лондон Роуд пак от този тип ли са  Tired

# 637
  • София
Аз пък съм на вълна съвременни,ама твърде съвременните ( от рода на Нюансите/Кросфайър/Красиви негодници ) са ми много неромантични  Naughty  То е нещо като Кама Сутра с наченки на сюжет  Joy Затова препрочитам ан Джули Гарууд Бавно изгаряне,че ми е любима,докато реша какво ми се чете?А Дъблин Стрийт и Лондон Роуд пак от този тип ли са  Tired

Ох, благодаря ти, мислех си, че проблемът е в мен.  Blush

# 638
А Дъблин Стрийт и Лондон Роуд пак от този тип ли са  Tired

Доколкото съм чела - да. Аз не успях да стигна много напред на Дъблин Стрийт.

# 639
  • София
Не са. Има секс (който не е много)- това е общото.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 08:30 от milenaka

# 640
 Прочетох новата книга на Оливия Паркър "Тайнственият пазител" много ми хареса. Страхотна книга!  Mr. Green

# 641
  • В къщурката на хълма на феите
Оставихте ме сама с лейдитата и херцозите Crossing Arms
спУкойно бе брат'чед аз съм на линия .. набирам нови кандидати за твоята колекция Mr. Green само днес ще кривна лекичко да ударя на Керелин Спаркс книжката за Ангъс, че в нея ми е надеждата да не се разочаровам тотално от поредицата .. предната книга беше ужасно тъпа, тая засега няма такива индикации, ама то никога не е късно Crazy

# 642
  • Стара Загора
Каква е тази поредица на Мейсън?
http://chitanka.info/serie/otvyd-horizonta ето я поредицата.
Мецани Heart Eyes
Ох накрая наех на тоя Мейлбукс Mr. Green

# 643
Ще хвърля две очи Laughing

# 644
О, и аз се нареждам за лордове и лейдита.
Прочетох новата книга на Оливия Паркър "Тайнственият пазител" много ми хареса. Страхотна книга!  Mr. Green

Точна тази загледах, но исках първо някой да я коментира.Първите две ги имам и ми харесаха, особено "Брачен капан".

Общи условия

Активация на акаунт