Астрология - 5 тема

• 52 458
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
Ани, благодаря за новата тема   bouquet

куку-руку, я по-добре виж за някакви аспекти към асцендента, които да те правят по-атрактивна - нещо Венера, Слънце, защо не и магнетизъм по Плутон ....

Зарежи ги тия астероиди  Laughing

# 16
Слънце Луна,  Hug

Ами преди не помня, дали така са се пулили в мен, когато Марса пак ми е минавал 5 дом  newsm78

Иначе през първи сега ми минава Юпитер У6, а през 8ми дом, ми транзитира НептунУ9,  а Ерос  транзитираше до вчера в 5дом! От днес е на куспидата на 6ти ...Нещо не мога да направя никаква връзка между тях  newsm78

А този Ерос, до сега не го бях ползвала...може ли малко повече инфо?  Rolling Eyes  Каква му е ролята всъщност...

Ерос е импулса към еротичната любов. В натала съм виждала Ерос на АЦ или МЦ и прави хората неустоими Grinning ако имат други поддържащи аспекти. Братовчедка ми има Ерос на АЦ и като върви по улиците то е едно подсвиркване, закачане, погледи, канене на срещи, абе луда работа  Mr. Green .
Виж си и апспектите към Слънцето и АЦ какви са ти, както и къде e транзитен У1 и какви аспекти прави.

# 17
  • София
Лилит не отговаря ли също за това колко секси изглеждаш  Rolling Eyes

# 18
Като поведение, да, но според мен трябва да има аспект към АЦ или У1, или да се намира в 1-ви за да се прояви и на външен вид.

# 19
Лилит не отговаря ли също за това колко секси изглеждаш  Rolling Eyes
Най-магнетичните хора, които познавам са с  аспект Марс/Венера в натала.  Камънак като астероидите няма как да влияе по този начин. СлънцеЛуна, сигурна съм, че има друго астрологично обяснение за привлекателността на братовчедка ти.

# 20
Аз не казвам, че е единственото обяснение, но за мен е едно от обясненията, тя иначе има и аспект между У1 и У7, но не съм сигурна дали това е достатъчно. Какви според теб са астрологичните фактори, които правят човек привлекателен ?

# 21
  • София
Лилит съвпад МЦ, секстил марс и АЦ, ерос тригон слънце, венера тригон марс. Венера съвпад с АЦ. Нямам аспекти У1 У7. Определено не попадам в графата красавица и не привиличам погледите на средностатистическия мъж  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 23:13 от Lailah

# 22
Lailah, има разлика между красота и магнетизъм/ привличане. Не е нужно да си красива, за да привличаш погледите Wink
Мисля, че за едното отговарят едни планети и аспекти, за другото други?
Красотата трябва да е по Венера и аспектите, но магнетизма newsm78

# 23
Какви според теб са астрологичните фактори, които правят човек привлекателен ?

Тази тема никога не ми е била интересна астрологично, защото красотата е субективно понятие. Имам приятелка, която ако я видиш на снимка или случайно на улицата изобщо няма да ти направи впечатление, но многократно съм била свидетел как й се лепят мъжете само като заговори. И обратния пример - с безбройните глуповати манекенки.
Все пак за мен аспектът, който се свързва със страхотен чар и магнетизъм в повечето ми познати случаи е съвпад Марс/Венера. И още много други комбинации има, пак свързани с Венера, които също дават добра външност - примерно асц. везни, управител на асц съвпад /или аспект/ с Венера, Венера в аспект с асц,  Венера в близост до асц  и т.н.

# 24

куку-руку, я по-добре виж за някакви аспекти към асцендента, които да те правят по-атрактивна - нещо Венера, Слънце, защо не и магнетизъм по Плутон ....

Зарежи ги тия астероиди  Laughing

Green, ти ме разби бе мацка!  Shocked Тр Венера  от няколко дена ми е в съвапад с АЦ ... Laughing ...ще съм все така атрактивна до 17 август  hahaha Joy

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 21:13 от куку-руку

# 25
  • София
 Ами точно това инах предвид, няма го магнетизма Simple Smile познавам жена телец с АЦ везни, венера в 7 дом съвпад с марс У7 е определено има и двете  Mr. Green

# 26
Писах, писах, и накрая ми даде бъг, и всичко се затри Crossing Arms

Аз имам съвпад на Марс/ последен градус на Везни/ с Венера/ първи градус на Ск/ както винаги съм се оплаквала, как за няколко минути не се размениха и са във взаяимна рецепция по заточение. Определено хората не са безразлични към мен, дали с добро или лошо Mr. Green винаги съм забелязана Wink
Ровейки се в нета, за инфо, вижте на каква интересна статия попаднах, за тези които не са я чели, слагам линк:
http://astrohoroscope.info/planeti-sila-slabost.php

Накратко, преразказвам, анализа в статията: най-много успели тенесисти са с Марс в Рак/ както и нашия Григор/, успелите футболисти са с Марс в Рак или Риби/ от Риби управител на стъпалата/, боксьори с Марс в Телец, телеца им давал издържливост. Интересното е, че няма особено много успели спортисти с Марс в Овен, където според астрологията е най-силен, защото Марса в Овен да ва сила, но и прибързаност, импулсивност........много интересно инфо.....той синковеца, за това от миналата година ми мрънка да го записвам на тенис/ има Марс в Рак/, детето подсъзнателно си усеща нещата Mr. Greenзнае ли човек, може да имаме нов Григор в негово лице/ шегувам се/.....но малката с този Марс в Овен, какво ще я правя, че и момиче Crazy

Грийн, мен винаги ми е било интересно, например, по какво в картата се вижда, дали собственика и е удовлетворен от живота, който води, дали е щастлив и т.н. защото всичко това също е относително понятие, и се възприема по различен начин от различните индивиди

# 27
Ани, много хубава тема повдигаш. Peace

Според мен това дали човек ще бъде удовлетворен зависи от целия хороскоп и взаимовръзките на планетите в него. Като почнеш от положението на Луната, която отговаря за нуждите и емоционалния ни баланс  и свършиш със Сатурн, който поставя спънките, ограниченията.
Усещането за щастие и вътрешен покой се дефинира и от 4-ти дом в хороскопа - корените, фундамента, върху който строим живота си.

# 28
Ровейки се в нета, за инфо, вижте на каква интересна статия попаднах, за тези които не са я чели, слагам линк:
http://astrohoroscope.info/planeti-sila-slabost.php

Интересна е определено, но не съм съгласна с някой неща. Преглеждала съм доста карти на изключителни умове и Меркурий в Риби не е нещо, което изниква често. При физици най-често Меркурий е в Стрелец, при изобретатели във Водолей. При философи в Близнаци както и земни знаци, Телец, Козирог, Дева. Щеше да е добре в изследването да е включен и списък с имената за да знаем за кои точно умове става въпрос Grinning .

# 29
Меркурий не се отдалечава много от слънчевия знак и според мен аспектите му и дома са определящи за това как ще се изрази умът

Общи условия

Активация на акаунт