Астрология - 5 тема

• 52 485
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
аз съм с козирог на децендента и сключих брак малко след сатурновия си възврат. мисля, че е имало причина да е така. преди това не съм и мислила много-много за брак, не ми беше най-важното в живота.

# 631
А след сатурновия възврат вече няма и да им се иска...
Статистиката сочи,че днешните жени раждат около 30 год., даже и + нагоре

# 632
  • София
Вчера покрай дискусията тука за Уран се зачетох за урана, та при квадратура на транситен уран със Слънце също не било препоръчително. В повечето случай желанието за брак е продиктувано от импулс или желание от нещо друго да се избяга  Rolling Eyes

# 633
Еми значи при мен е валидно 7ми дом (DESC)    12 02'    7ми дом във Водолей
Добре че Сатурновия възврат ми е минал вече. Но сега с този транзит на Сатурн през 5-тия ми дом пак не е на добре работата.

# 634
Хммм моя бивш имаше Уран в седми дом  Mr. Green заряза ме 5 дни след като се похвали на най-близките ни проятели как ще вдигаме сватба  Joy

Lailah, моя седми дом се управлява от Уран Simple Smile, след 13 години брак съм в развод в момента, дойде ми като гръм от ясно небе.

Shocked Shocked Shocked Леле хора, Вие направо ме отчаяхте ... Уран в 7-ми Дом винаги ли води ди развод (в слуая Уран е в Съвпад с Юпитер и са в 7-ми Дом - Стрелец)? Става въпрос за мъж на 33. Имал е няколко връзки, някои от тях завършили неочаквано. Имал е и една доста сериозна, продължила 3 години, били са  с идея за годежи, сватби и т.н. но са се разделили и то по кофти начин.
Сега промяната е голяма, начина на мислене му е друг и т.н. ама с този Уран???  newsm78
Това значи ли, че ако се ожени е обречен да се разведе?

# 635
Хммм моя бивш имаше Уран в седми дом  Mr. Green заряза ме 5 дни след като се похвали на най-близките ни проятели как ще вдигаме сватба  Joy

Lailah, моя седми дом се управлява от Уран Simple Smile, след 13 години брак съм в развод в момента, дойде ми като гръм от ясно небе.

Shocked Shocked Shocked Леле хора, Вие направо ме отчаяхте ... Уран в 7-ми Дом винаги ли води ди развод (в слуая Уран е в Съвпад с Юпитер и са в 7-ми Дом - Стрелец)? Става въпрос за мъж на 33. Имал е няколко връзки, някои от тях завършили неочаквано. Имал е и една доста сериозна, продължила 3 години, били са  с идея за годежи, сватби и т.н. но са се разделили и то по кофти начин.
Сега промяната е голяма, начина на мислене му е друг и т.н. ама с този Уран???  newsm78
Това значи ли, че ако се ожени е обречен да се разведе?
Можеш да сложиш карта - нат+транзити,дирекции,прогресия

# 636
Не е обречен да се разведе Laughing , но такива хора имат нужда от свобода. Ако аспектите на Уран в 7-ми са кофти, тогава е по-вероятно. Юпитер в 7-ми също може да даде 2 или повече брака, тъй като това е планетата на разширението.
Ако синастрията е добра, не бих се притеснявала толкова от развод. Моят също има Водолей на Десцендента.

# 637
  • в 1001-та нощ
А колко най-голям резултат сте виждали при синастрия?

# 638
Само Уран в 7-ми не е задължителна предпоставка за развод, но е факт, че много хора сред разведените са с това разположение или пък с водолей на върха на седми дом. В картата трябва да има и други аспекти, които да сочат подобно развитие на брака - да кажем примерно Уран в квадрат с Венера, Слънце или Луна, Слънце в квадрат или опозиция с Луна, Венера в квадрат с Марс, управителите на първи и седми дом в квадрат или опозиция и т.н.

# 639
А колко най-голям резултат сте виждали при синастрия?

Теста Compatibility Analysis, от сайта cafeastrology ли имаш предвид ?

# 640
Greene, Юпитер и Уран са в опозиция с АС, иначе другите, които изброи като предпоставки ги няма. Само това говори ли за развод?? Sad
Ако наистина в този сличай има предпоставки и възможност този човек да се разведе, може ли това да бъде избегнато/олекотено по някакъв начин, примерно ако има някакъв срив в отношенията за някакъв период от време, но да не се стига до развод ( може ли да се използва Соларна Револуция в случая)?

# 641
Да допринеса за статистиката  Simple Smile, управителите  на седми (Уран) и първи (Слънце) дом са в опозиция и съм в развод. Но трябва да проверя и кои аспекти повлияха на преоценката на приятелския ми кръг, че напоследък много го разредих.

# 642
Greene, Юпитер и Уран са в опозиция с АС, иначе другите, които изброи като предпоставки ги няма. Само това говори ли за развод?? Sad
Ако наистина в този сличай има предпоставки и възможност този човек да се разведе, може ли това да бъде избегнато/олекотено по някакъв начин, примерно ако има някакъв срив в отношенията за някакъв период от време, но да не се стига до развод ( може ли да се използва Соларна Револуция в случая)?

Ако синастрията е силна, това олекотява нещата. Особено ако партньорският Сатурн прави аспект към неговия Уран. Слънчевият възврат не виждам как ще помогне на самата връзка, ако тя е гнила отвътре. Би помогнало, колкото и едни транзити.

Друга позиция за развод са Слънце и/или Луна в последните градуси на знака. Както и Марс в 7-ми в синастрията, ако е тежко аспектиран.

# 643
Връзката е здрава, поне на този етап и двамата имат намерение за семейство и деца.
Но ако астрологически е заложено, че ще има развод не може ли да се промени? Питам за соларна революция, защото знам, че могат да се променят събития чрез този метод?

# 644
Е, аз в никакъв случай не съм изброила всички възможни аспекти, които биха наклонили везните към това човек да прекрати брака си. Това бяха някои примерни такива, които не са в полза на стабилно партньорство. Затова в конкретния случай без карта няма как да кажа да или не. Но като цяло с такъв съвпад човек лесно би могъл да стигне до развод. Предполагам, че съвпадът е в знак стрелец - подвижен знак, който се свързва с приключения, свобода, пътувания, откривателски дух. Тук има значение дали и върхът на седми е в стрелец.  
Иначе и по-"завъртяни" предпоставки могат да се напишат - примерно винаги се гледа и мидпойнта Слънце/Луна и дали попада планета върху него и каква.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 22:06 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт