Грижи за косата-Тема 95

• 58 717
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • BG-DE

Здравейте

Имам една позната с невероятна коса....а всеки месец е с нов цвят. Определено не е ген в нейния случай. Знам, че полага много грижи за косата си, но нищо което не съм пробвала и аз. Наскоро видях снимка във фейсбук на някакви хапчета които си поръчва от някъде  newsm78 не каза как се казват и какви са пише само Пристигна и моя екесир за коса  newsm78 приличат на антибиотици големи капсули двуцветна тъмно кафяво и светлокафяво не беше в блистер или шише а насипно състояние newsm78 някой има ли някаква представа какво е това. Добавка или нещо друго? Вие пиете ли нещо за коса освен познатите женски витамини и добавки?
Напълно съгласна съм с  lunna pateka, само че не мисля, че има добавка, която може да възстановява косата при ежемесечна смяна на цвета (освен ако не е само промяна в нюанса). Вероятно се ползва и хубава професионална козметика  Peace

# 151
Хммм, а дали не можеш да свалиш снимката и да погледнеш по-отблизо? Кафяви не бяха ли на "Витаголд"?  Confused
Всъщност има си селектирани програми за коса, дали не е такава? Аз използвам отскоро на GNC, но за отзиви ми е много рано. Дълги години пиех бирена мая, имате опит с нея, така че няма да досаждам.
Включвам се в темата с бадемово масло, свинска мас, зехтин и тривитаминол.

# 152
  • sofia
Някой пил ли е приорин. Интересно ще ми е да разбера дали действа така, както е описано в листовката  newsm78.

# 153
Някой пил ли е приорин. Интересно ще ми е да разбера дали действа така, както е описано в листовката  newsm78.

Пила съм Приорин като живеехме в Гърция, може би за период от близо година но аптекарката ми препоръча да направя кратка почивка след първата опаковка от 60 капсули. До тогава не бях пила никакви специални витамини за коса и ми се отрази много добре по блестяща и не знам но ми се стори, че по бързо порастна тогава  Hug

# 154
Какъв биотин препоръчвате за сгъстяване на косата / против косопад?
Виждам, че има много различни марки и не знам какъв да взема  Rolling Eyes

# 155
  • в огледалото на живота
Какъв биотин препоръчвате за сгъстяване на косата / против косопад?
Виждам, че има много различни марки и не знам какъв да взема  Rolling Eyes
Аз съм доволна от този:
Скрит текст:
Взех го по препоръка от съфорумка тук.
Пия само есен/зима и ранна пролет от тях.
За сгъстяване не съм забелязала толкова,но определено косопада ми намаля,косата живна и расте по-бързо  Peace

# 156
Благодаря ти, devi4ca  Hug

# 157
Всъщност биотинът имаше някакви дневни дози, под които ако падне няма търсения ефект, но не помня колко беше дозата на ден.
В грижата за коса какви са обикновено стъпките, които следвате?
Напр., честота на миене, ш-н, балсам, маски - марки, стилизиращи продукти? Ще е интересно да споделим коя какво ползва.

# 158
Досега ползвах шампоан и ампули на Rene Furtere (и двете против косопад) и пия рибено масло на Barlean's 3 месеца. Има някакъв ефект определено, но ми се иска да ми поникне коса отпред на челото, където ми липсва голяма част от косата.

# 159
Здравейте, преди време имаше тема тук за кафявите коси, но не я откривам и за това тук ако е удобно да споделите и ако сте използвали де....има ли продукт, който матира отенъците в червено или жълтеникаво? Басламите на Престиж /понеже само за тях съм чувала/, имат ли такива за кафява коса, и ако някой е пробвал да сподели какъв е резултата...
Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса ми е зададен на неподходящото място.

# 160
Здравейте

Имам една позната с невероятна коса....а всеки месец е с нов цвят. Определено не е ген в нейния случай. Знам, че полага много грижи за косата си, но нищо което не съм пробвала и аз. Наскоро видях снимка във фейсбук на някакви хапчета които си поръчва от някъде  newsm78 не каза как се казват и какви са пише само Пристигна и моя екесир за коса  newsm78 приличат на антибиотици големи капсули двуцветна тъмно кафяво и светлокафяво не беше в блистер или шише а насипно състояние newsm78 някой има ли някаква представа какво е това. Добавка или нещо друго? Вие пиете ли нещо за коса освен познатите женски витамини и добавки?
Сериозно ли смяташ,че "чудотворни" хапчета омагьосват косата и предотвратяват увреждането и? Съжалявам,че звуча грубо, но сме се начели на подобни хваебствия и заблуди, включително и от рекламите. Няма как едни хапчета, пък било то и добри като състав, да предпазват дължините на косата от вредности, най-много да помогнат на корените и това, което още не е пораснало. Запомнете го: хубава коса се постига с много постоянство, упоритост, информация и правилна подходяща за вас грижа. Всяка коса е различна и възприема продуктите и веществата по различен начин.

Засега НЕ е измислено чудо, което ще:
1.направи косата ви много дълга за отрицателно време
2.предпазва от всякакви вредни влияния
3.премахва цъфтежа

# 161
Момичета,
Моля за съвет Praynig

От дете съм била с дълга коса, а и от тогава я къдря /после навивам на дългите ролки-маркучи/. Къдря я веднъж годишно вече 16 години поред, но последните години над челото и около ушите избиха бели коси. Боядисвам само там и то само корените, но последните две години на тези места косата изпръхна, изтъня и седи като изгоряла.Знам, че двойното й третиране е кофти,но как и с какво мога да подобря положението?
Принципно косата ми е суха от къдренето, но имам изключително мазен скалп / и от къдренията, и по наследство.
шампоани /сега съм скоро къдрена и ползвам за суха коса, но не някакви специални. Маската мисля, че е хубава Organic Argan Oil (Argania Spinosa, liquid gold from Morocco), слагам и арганово масло на краищата на Икаров. Когато се сетя я суша с препарата  за термална обработка на къдрави коси на Лореал. Други грижи не полагам   Embarassed Embarassed

Притеснявам се, че сигурно и боята , която ползвам не е хубава ( Garnier  Colour Sensation номер 5), но не смея да я  сменя, защото бях чела, че повечето кафяви бои са с червеникав отенък, какъвто не предпочитам.

Ще съм благодарна за препоръки за подходяща козметика  bouquet  bouquet

# 162
Здрасти, момичета. И аз напоследък имам проблем с косопада, не знам от есента ли от стреса ли, но никак не ми се харесва.  Cry

Моля ви, дайте съвет.  ooooh! Какво е по-ефикасно - добавка биотин или шампоан с биотин да си взема?

Четох, че много помага при косопад, но не съм пробвала. На вас кое от двете ви помогна?

# 163
  • Варна
kristalno препоръчвам ти да си вземеш ампули за косопад, може да ги съчетаеш и с такъв шампоан за по - добър ефект Peace Аз в момента съм с тези на Лореал и още след втората ампулка виждам резултата  Heart Eyes http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-aminexil-co … a-protiv-kosopad/

# 164
Аз пък си отрязах косата  Grinning Е не много, 3 см някъде. Но много се харесвам.  Simple Smile
Започнах да пия цинк и биотин-доволна съм от тях.

Общи условия

Активация на акаунт