Грижи за косата-Тема 95

• 58 381
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Някой беше питал за тривитаминол,след отваряне може да се ползва само 28 дни  Peace

# 481
  • София
Твоята изобщо не изглежда така, писах че тази снимка излезе, като написах името на серума.

Тук не гледаме прическата а подредеността/лъскавината на косата, саравнена с първата снимка  Joy Joy Joy

Твоята къдрава ли е? Защото къдравите коси са си по-сухи и винаги са по-неукротими.

Изобщо не е къдрава и никак не суха, просто след преса, стои лъскава и подредена, като да си ходил на фризьор. Ще я снимам, като ми дойде вдъхновение Simple Smile

# 482
Преди малко си го взех :

# 483
Според мен белтък въобще не е подходящ за косата. Освен, че може да се пресече и да не се измие от косата, белтъка ужасно изсушава.. Той се използна само за маски за лице за мазна и пореста кожа и за стягане, опъване на кожата. Въобще не е за коса... Peace

# 484
Според мен белтък въобще не е подходящ за косата. Освен, че може да се пресече и да не се измие от косата, белтъка ужасно изсушава.. Той се използна само за маски за лице за мазна и пореста кожа и за стягане, опъване на кожата. Въобще не е за коса... Peace

А за мазна коса?  newsm78

# 485
Белтъкът се използва за мазна коса. Някои добавят и лимонов сок. Мисля, че с такава маска се стои около 30 мин, не повече.

# 486
Цитат
Изобщо не е къдрава и никак не суха, просто след преса, стои лъскава и подредена, като да си ходил на фризьор. Ще я снимам, като ми дойде вдъхновение Smile

Последният път фризьорката ме направи за няма и 10 минути със сешоар и четка-стана ама идеално права и в пъти по-хубава отколкото с преса. Жалко, че никаква ме няма с четката и сешоара. Това серумче на Лореал в Бг намира ли се в магазинната мрежа?

# 487
  • София
Цитат
Изобщо не е къдрава и никак не суха, просто след преса, стои лъскава и подредена, като да си ходил на фризьор. Ще я снимам, като ми дойде вдъхновение Smile

Последният път фризьорката ме направи за няма и 10 минути със сешоар и четка-стана ама идеално права и в пъти по-хубава отколкото с преса. Жалко, че никаква ме няма с четката и сешоара. Това серумче на Лореал в Бг намира ли се в магазинната мрежа?

Я не си разваляй разкошната коса с преси!!! Naughty

# 488
  • София
Цитат

Това имам в предвид, хубава лъскава коса се постига и със сешоар и четка, на мен ми е по-лесно с преса. От преса до преса има голяма разлика!

Серума го има при фризьорите които продават козметика Лореал.

# 489
  • София
малката лисичка, би ли казала от къде го все и цена?

# 490
Само от ветеринарните аптеки се взима-7-8 лв беше последно като го ползвах.
Ако сте редовни с тривитаминола има страхотен ефект от опит го казвам   Party Имах страхотна дълга и гъста коса , докато не реших че трябва да съм с прическа боб Grinning
Но не трябва да се прекалява с лекарството, че ефекта може да е обратния  Naughty Naughty Naughty

# 491
  • София
Само от ветеринарните аптеки се взима-7-8 лв беше последно като го ползвах.
Ако сте редовни с тривитаминола има страхотен ефект от опит го казвам   Party Имах страхотна дълга и гъста коса , докато не реших че трябва да съм с прическа боб Grinning
Но не трябва да се прекалява с лекарството, че ефекта може да е обратния  Naughty Naughty Naughty
Благодаря!  bouquet А какво разбираш под прекаляване?

# 492
Момичета, като заговорихте за сешоари и преси, да питам нещо, което винаги ми е било чудно.
Кое мори повече косата - изправяне с четка и сешоар или с преса?
 newsm78

# 493
Аз понеже го ползвах чист (без никакви жълтъци,млека и всякакви такива) го слагах в месеца 2 пъти през седмица, понеже е много силно лекарство(а това е препоръчителната доза)...т.е. ако го слагаш прекалено често може да почне да ти пада косата!

# 494
  • София
Аз понеже го ползвах чист (без никакви жълтъци,млека и всякакви такива) го слагах в месеца 2 пъти през седмица, понеже е много силно лекарство(а това е препоръчителната доза)...т.е. ако го слагаш прекалено често може да почне да ти пада косата!
 bouquet Аз го слагам 2-3 пъти в месеца. Правя разни бъркочи от зехтин, рициново, бадемово, от гроздови семки, арганово, стимуланта на Икаров. Не всичко на веднъж, естествено. Каквото ми хрумне. Жълтък слагам и балсам за по-лесно отмиване.

Общи условия

Активация на акаунт