Грижи за косата-Тема 95

• 58 360
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
През ден я мия като задължително й слагам маска или балсам. Първия ден само е мека и после става ужасна.

Балсамът и маските нали не ги слагаш в корените? Една фризьорка ме светна преди време - балсам в корените омазнява, балсам върху косъма - омекотява и помага за еластичността. Ти какви продукти ползваш? Изненадващо но на дъщеря ми много й се харесаха балсамите на фруктис, след като бяхме пробвали какво ли не, и скъпо и евтино и химия и натурални продукти... Може би просто не си уцелила правилния балсам. Макар че, при мен например е нужно само да е влажен въздухът и всичко отива на кино.  Sick

# 526
Ами винаги ги разтривам и в корените. Може ли да ми обясните не се ли губи ефекта от балсамите, ако се нанасят само по дължината? Все пак косата е съставена от мъртви клетки и тя расте от корена. newsm78 Това не ми е ясно.

# 527
Ами балсамите са си само за краищата и балсам в корените никога не се слага-там действат други неща-масла,серуми и пр.Да, косата расте от корените,но балсама няма отношение кьм растежа.Той е за да заглажда косата и да се разресва по.лесно,да е по-мека,по-гладка.

# 528
  • BG-DE
Извинявам се ако това не е най-подходящата тема за моето питане, но много моля да ме посъветвате. Спряла съм се на тези две така наречени маши http://www.technopolis.bg/b2c/details/833765/P11130504/Masha-PHILIPS-HP8650/00 и http://www.technomarket.bg/products/09041798/braun-ass-1000 , но никога не съм ползвала подобен уред и нямам представа по-високата мощност плюс ли е или не и на какво въобще трябва да се обърне внимание. Ако някой има опит с подобни маши ще му бъда много благодарна ако ме посъветва   bouquet

# 529
  • Пловдив
Здравейте!

Аз имам един, малко по различен въпрос.

Тези от вас, които са били бременни, усещали ли сте промяна в косата по време и след?

Аз полагам грижи за моята, ползвам много хубави проф. продукти, не я тормозя с изключение на боядисване, но от както бременея, не я намирам за така красива като преди.

# 530
Ами балсамите са си само за краищата и балсам в корените никога не се слага-там действат други неща-масла,серуми и пр.Да, косата расте от корените,но балсама няма отношение кьм растежа.Той е за да заглажда косата и да се разресва по.лесно,да е по-мека,по-гладка.

Именно, балсамите натъркани в корените само затлачват и омазняват порите. Те са за изглаждане по дължината на косъма, за по-лесно сресване и съответно така и не си късаш косата при ресане...   bouquet

# 531
Въпросът с нанасяне на балсами и маски в корените е много спорен  Peace  Аз лично имам маски на които пише да се нанесат и в корена с масаж, както и по дължините и нямам никакво омазняване след това  Naughty   В темата за професионалните продукти доста момичета са споделяли, че след като са нанасяли маски по корените косата им след това значително по малко се е омазнявала  Thinking Според мен всичко е до продукт  Flutter

*dreamer*   виждала съм по мои приятелки които са били бременни и двете състояния - едни стават с още по хубава коса и кожа, а на други им се влошава  Peace  Според мен това се дължи може би на липсата на някой витамин в майката или някой с намалено количество, който бебето изсмуква , а не само до ползваните продукти  newsm78  А е възможно и някой хормон да е откачил и за това да се получава така - за хормоните съдя по себе си, защото откакто почнаха да варират при мен косата ми значително намаля като гъстота  Tired

# 532
  • Пловдив
Мис Облаче и аз мисля като теб. Със сигурност, ако не бях ползвала хубава козметика за коса, положението, мисля би било по-зле. При мен следват бременност-кърмене-бременност-кърмене и сега трета бременност, без  почивка на организма и няма как това да не е причината, че и витамини не съм пила (чак сега през 3тата започнах и то през ден). Ама още малко, всичко да е наред и спирам  Simple Smile, достатъчно допринесох за ест. прираст.

# 533
  • Стара Загора
Здравейте бях обещала да пиша за ефекта при мен от протеиновата терапия на Милк Шейк.Много съм доволна, косата ми стана много жива и с невероятен блясък, усещам я малко по-плътна.Но в салона ми казаха ,че нямам нужда от друга процедура.Когато косата имала нужда се чувал звук от инфра. пресата ,а при мен се чу на 2-3места покрай ушите.
Мога да споделя дом. маска, която при мен. дава най-добри резултати при косопад.
1амп вит А=1мл. (вече само в шишенца продават)
1амп алое вера
1с.л рециново масло- обикновенно от аптеката
1пълна с.л чист мед
1с.л зехтин аз слагам 2-3.с.л
няколко капки ракия или коняк
1-2 жълтъка.Стои се поне 2часа.Веднъж в седмицата
Миналата година след раждането на сина ми само това помогна.Пробвах ампули, шампоани и т.н.

# 534
niditop3 ,терапията на МШ е много добра  Peace

# 535
Мис Облаче и аз мисля като теб. Със сигурност, ако не бях ползвала хубава козметика за коса, положението, мисля би било по-зле. При мен следват бременност-кърмене-бременност-кърмене и сега трета бременност, без  почивка на организма и няма как това да не е причината, че и витамини не съм пила (чак сега през 3тата започнах и то през ден). Ама още малко, всичко да е наред и спирам  Simple Smile, достатъчно допринесох за ест. прираст.

Ти си майка героиня   bouquet  Живот и здраве като дойде и това бебче, ще видиш резултата от козметиката, която ползваш  Peace  Сега може да провериш какви витамини може да приемаш - нещо което да ти се отрази добре и на косата  Hug

# 536
Това със звука от пресата ми е малко странно  newsm78  Аз имам пресата и когато косата е по влажна винаги издава звук, а косата ми не е кой знае колко изтощена. Когато попие продукта не издава звука  Thinking

# 537
Здравейте, можете ли да ми препоръчате какъв тип шампоан трябва да избера за честа употреба на боядисана коса, която е тънка и без обем?

Извинявам се за тъпия въпрос, но обикновено шампоаните са само за едно от трите действия, написани по горе, а на мен ми трябва за трите неща едновременно. Вероятно е трудно да се намери такъв шампоан, но все и пак.... питам Simple Smile

# 538
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате какъв тип шампоан трябва да избера за честа употреба на боядисана коса, която е тънка и без обем?

Извинявам се за тъпия въпрос, но обикновено шампоаните са само за едно от трите действия, написани по горе, а на мен ми трябва за трите неща едновременно. Вероятно е трудно да се намери такъв шампоан, но все и пак.... питам Simple Smile

На първо четене Simple Smile
http://www.feelunique.com/p/Sexy-Hair-Big-Sexy-Hair-Big-Volume-Shampoo-300ml

# 539
Благодаря! Очаквам и други предложения, по възможност да ги има на нашия пазар Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт