Грижи за косата-Тема 95

• 58 365
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Предполагам добър ефект Simple Smile
А аз преди няколко часа си мацнах затоплен зехтин на главата и съм много доволна от резултата Simple Smile
И мед също сложих,доста мека лъскава и подхранена и подредена коса излезе  Heart Eyes

# 511
Да споделя и моя опит с маските. Най-добрият ефект съм постигала с маска с лук, мед и зехтин. Ефекта е блясък, здравина и миризма на слата  Grinning

За трети път започвам маските с тривитаминол, заради страхотните отзиви за него, но не намирам и досега търсения ефект. Комбинирам 1 с.л. тривитаминол с мед, зехтин и понякога жълтък, но нито виждам нови косъмчета, нито сегашните са бляскави и здрави. Количеството ли не уцелвам..  newsm78

Преди тривитаминола, правех маска с рициново масло, желатин, малко лют червен пипер (за заграване и подобряване на кръвообръщението). Пак нямаше видим ефект.

# 512
Здравейте и от мен. Моята любима маска за коса от която съм видяла ефект е именно с тривитаминола. Смесвам го с кисело мляко, ракия, жълтък, мед, хума, екзематин Ц и бадемово масло. Правя я веднъж седмично 3 месеца подред и стоя с нея минимум 2 часа или преспивам с нея. Косата ми определено ускори растежа си и стана доста по - бляскава.

Сега мисля да опитам маската от клипа, която една от момичетата постна в групата преди няколко дни, но не мога да открия поста в момента  Blush (https://www.youtube.com/watch?v=RFqEMDHValk)

Чакам си само ЯЧРМ и я почвам. Ще пиша отзиви по - нататък ако има желаещи де Simple Smile Grinning Simple Smile

# 513
Аз също съм си доволна от тривитаминола,но го ползвам по различна схема малко  Peace

# 514
Здравейте, дами   bouquet

След много четене и доста умуване, снощи си направих маска с кокосово масло и масло от чаено дърво (3 супени лъжици кокосово и десетина капки чаено). Май прекалих с чаеното, защото се усещаше доста натрапчив аромат, но въпреки това съм много доволна! Стоях час и половина, увита с найлон и шапка за баня от плътните, нагрявах и със сешоар периодично. Измих два пъти с Bain Chroma Rich, като на второто измиване оставих да постои за около 5 минутки. После по каищата само малко маска Макадамия.

Косата ми е страхотна! Мека (дори след изправянето с преса сутринта, защото по принцип пръскам с термозащитата на Лакме и след нея се усеща леко втръдяване), жива, лъскава! Даже ММ снощи ми вика: "Ау, много ти е мека косата, като бебешка"  Laughing

Ще повторя определено  Peace

В момента и аз се намазах със кокосово олио само че и сложих няколко капки на око бадемово масло, смятам да постоя 2 часа. Обикновено си правя маската само със кокосовото олио, зехтин, жълтъk. мед и една чаена лъжичка оцет и наистина става супер.  Hug

# 515
Аз в последно време ползвам само масла +тривитаминол. Без други неща и съм по-доволна от резултата.. А и тази миризма от другите съставки като жълтък, алкохол, мас, оцет, не ми понася... Може би само мед мога да добавям, ама и той един лепкав... ooooh!
За протеинови продукти е хубаво ако косата е тънка, слаба,  изтощена и късаща се. Ако не е такава и се ползват дълго може да изсушат и втвърдят косата. Добре е да се редуват с хидратиращи серии. Аз за протеинови използвам Архитект на Керастаз, макар че  ги усещам по-скоро като балансирана серия...

# 516
Здравейте, някой да е ползвал Алпикорт - лосион за косопад?

# 517
  • Пловдив
здравейте момичета,малко помощ от по-запознатите  Hug
взех си протеин този: http://www.zlatnaribka.com/aphogee/protein-v-dve-stapki-za-silno … ep-protein-118-ml
балсам този: http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balansirasht-hidratirasht-bal … oisturizer-237-ml
и шампоан този:http://www.zlatnaribka.com/aphogee/shampoan-za-iztoshtena-kosa-aphogee-damaged-hair-473-ml
въпроса ми е ,понеже за протеина знам, че се прави максимум 1 път в седмицата за изтощена коса,а аз мия косата 2 пъти в седмицата.На следващото миене,което ще е без протеина да ползвам ли този шампоан и балсам или и те са за 1 път седмично  Embarassed
Простете за глупавия въпрос,но за първи път ще ползвам такива продукти и да не допусна да стане обратен ефект  Confused

# 518
Зимата косата ми става суха, твърда и заплитаща се. Много трудно я сресвам и всеки косъм стърчи в различни посоки. Вие имате ли такъв проблем и как се справяте?

# 519
въпроса ми е ,понеже за протеина знам, че се прави максимум 1 път в седмицата за изтощена коса,а аз мия косата 2 пъти в седмицата.На следващото миене,което ще е без протеина да ползвам ли този шампоан и балсам или и те са за 1 път седмично  Embarassed
Простете за глупавия въпрос,но за първи път ще ползвам такива продукти и да не допусна да стане обратен ефект  Confused
Редувай протеин с хидратация,този протеин,който си взела е доста силен,ако усетиш пресушаване,ползвай го на 2 или 3 седмици,а през останалото време хидратирай с шампоана и балсама.Можеш да ги ползваш заедно при миене,няма проблем,даже в описанието на балсама е описано да се ползва точно с този шампоан.
Цитат
1. За най-добри резултати косата се измива с шампоан ApHogee за изтощена коса. Изплакнете обилно с вода и подсушете с кърпа.

# 520
  • Пловдив
Редувай протеин с хидратация,този протеин,който си взела е доста силен,ако усетиш пресушаване,ползвай го на 2 или 3 седмици,а през останалото време хидратирай с шампоана и балсама.Можеш да ги ползваш заедно при миене,няма проблем,даже в описанието на балсама е описано да се ползва точно с този шампоан.
Цитат
1. За най-добри резултати косата се измива с шампоан ApHogee за изтощена коса. Изплакнете обилно с вода и подсушете с кърпа.

благодаря много за пояснението,вчера си направих протеиновата маска,но като че ли не чувствам косата по различно от обикновенно,но по -нататък се надявам да има добър ефект.И днес  стои малко като мръсна,макар че съм я мила снощи.Единствено,което забелязах като плюс е че я оформих по лесно с четка и сушоар отколкото преди,не хвърчеше толкова.След 1-2 седмици ще мога да кажа как ми действа  Hug

# 521
Преди час се охлепах едно хубаво: тривитаминол,екзематин ц,ячрм,бадемово масло и малко кокосово да видим какво ще излезе  Crazy[/b]

екзематин ц преди ползвах, но на влажна коса без да изплаквам  newsm78

От тривитаминола и аз съм много доволна  Peace Ефекта се засилва като се ползват подходящи шампоани и маски, както и до колко и с какво се третира косата. Също така си трябва и постоянство  Flutter  Преди слагах само ракия, от време на време жълтък. Сега слагам доста масла , пресен лимонов сок, понякога кисело мляко, мед. Ракията не я изтрайвам само лятото, но като е по хладно я слагам за да проникнат по добре маслата. И понеже кокосовото масло и масло от карите са твърди, леко затоплям цялата смес и така нанасям - ефекта е още по добър  Peace
За Тривитаминола аз знам, че като се изхаби една опаковка трябва да се почине месец - аз лично винаги правя почивки  Peace

ALEKS 66 аз съм ползвала преди години - не видях никакъв ефект освен, че скалпа започна да ми се лющи  ooooh!

# 522
Мис Облаче и аз така действам ,и хлепам яко с масла,а напоследък любимо ми е и с мед ,косата става една бляскава после  Heart Eyes

Но разбира се за всяко нещо си трябва постоянство  Peace

# 523
Зимата косата ми става суха, твърда и заплитаща се. Много трудно я сресвам и всеки косъм стърчи в различни посоки. Вие имате ли такъв проблем и как се справяте?

И аз и дъщеря ми имаме този проблем. Да не говорим за есенното сменяне на косата... Доста балсами ползваме и внимаваме с шаловете и високите поло яки на дрехите... Ти да не би да премиваш косата, обикновено зимата се омазнява заради по-мръсния въздух и влагата...

# 524
През ден я мия като задължително й слагам маска или балсам. Първия ден само е мека и после става ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт