Грижи за косата-Тема 95

• 60 302
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Това със звука от пресата ми е малко странно  newsm78  Аз имам пресата и когато косата е по влажна винаги издава звук, а косата ми не е кой знае колко изтощена. Когато попие продукта не издава звука  Thinking
Аз за първи път си правя терапията и въобще не съм наясно, но действително се чу едно като пищене покрай ушите кадето ми е накъсана косата.Звука показвал, че се пълни косъма.Другия показател бил попиването в косата, ако няма нужда косата не изсъхва.

# 541
  • Пловдив
Мис Облаче ,   bouquet

И моята преса, много рядко издава звук  newsm78 Последният път, нарочно я оставих по-мокра (но много капе и имам усещане, че ампулата ми отива "на кино") и тук-там се чуваше едно "цвърчене", но не беше постоянно. Утре мисля да я ползвам пак с Еластисазър екстрийм.

# 542
Мис Облаче ,   bouquet

И моята преса, много рядко издава звук  newsm78 Последният път, нарочно я оставих по-мокра (но много капе и имам усещане, че ампулата ми отива "на кино") и тук-там се чуваше едно "цвърчене", но не беше постоянно. Утре мисля да я ползвам пак с Еластисазър екстрийм.
Thinking
То и при мен не е съвсем постоянно, но ми прави впечатление, че като сложа ампула я чувам повече, а когато нанасям олиото на Макадамия не я чувам толкова много. А като я мина няколко пъти съвсем не я чувам  newsm78 трябва да си изровя кутията да видя какво пишеше

# 543
И моята преса така -рядко надава глас

# 544
Аз си забърках една неделна маска : тривитаминол , водка , арганово + бадемово + кокосово масло ,мед ,намокрих косата леко ,затоплих съставките на водна баня и нанесох,сега ще си постоя колкото мога.

Направих и настойка от коприва за финалното изплакване после.

# 545
Хубави ли са продуктите за коса на Le Petit Marseillais?

# 546
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой е пробвал измиване на косата със зелена глина (може и да не е зелена) и как се процедира правилно. Косата ми е мазна в корените и суха в краищата и вчера за пръв път си направих маска с глина (+ 1 жълтък).
Подозирам,че нещо не съм направила правилно,защото след като се изплакнах, скалпът ми наистина се изчисти, но цялата коса е страшно суха и сплъстена на места,сякаш не съм я мила изобщо. Crossing Arms Прочетох,че трябвало да я изплакна с оцет/лимонов сок, но дали там е проблемът? Как мога да постигна ефекта,в който все пак косата ще е бляскава?

Ако някой има представа, подайте едно рамо,моля  Blush

# 547
Хубави ли са продуктите за коса на Le Petit Marseillais?

proletno cvete, аз имам техния спрей за лесно разресване и го ползвам след като се изкъпя за разплитане на косата,но не е кой знае какво като ефект. За шампоаните-не знам,пробвай  Simple Smile

# 548
Аз си забърках една неделна маска : тривитаминол , водка , арганово + бадемово + кокосово масло ,мед ,намокрих косата леко ,затоплих съставките на водна баня и нанесох,сега ще си постоя колкото мога.

Доволна ли си от тази маска?  : Simple Smile  Косата ми след раждане доста оредя и се чудя по кой път да поема.Притеснява ме, че ако пия таблетки , те ще повлияят и на растежа не само на косата , а и на окосмяването по други части на тялото.

# 549

Доволна ли си от тази маска?  : Simple Smile  Косата ми след раждане доста оредя и се чудя по кой път да поема.Притеснява ме, че ако пия таблетки , те ще повлияят и на растежа не само на косата , а и на окосмяването по други части на тялото.
Joy да бе сигурно  Laughing няма такава вероятност, спокойно.

# 550
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой е пробвал измиване на косата със зелена глина (може и да не е зелена) и как се процедира правилно. Косата ми е мазна в корените и суха в краищата и вчера за пръв път си направих маска с глина (+ 1 жълтък).
Подозирам,че нещо не съм направила правилно,защото след като се изплакнах, скалпът ми наистина се изчисти, но цялата коса е страшно суха и сплъстена на места,сякаш не съм я мила изобщо. Crossing Arms Прочетох,че трябвало да я изплакна с оцет/лимонов сок, но дали там е проблемът? Как мога да постигна ефекта,в който все пак косата ще е бляскава?

Ако някой има представа, подайте едно рамо,моля  Blush
Здравей, да, миналата година си бях закупила и аз, и имах много надежди в глината, но.. резултатът беше плачевен- толкова суха коса, нито маска помогна, нито финиш-едвам я сресах, беше като метла. Дадох и още един шанс, с лимонов сок, но резултатът беше същия, а имай предвид, че лимона по принцип си изсушава. Оттогава си карам само на шампоани, реших, че в 21век живеем, не стига, че приготовление се изисква, а и време да поседя с нея, но с този резултат- Naughty Ще ти препоръчам на Виши шампоан за мазна коса, или на Юсерин за честа употреба  Hug аз съм доволна от тях.

# 551
  • София
Вероятно трябва да се нанася внимателно само в корените, но е трудно да се избегне контакт с дължините на косата. Иначе преди имах шампоан-маска с глина на Rene Furterer - Curbicia, против омазняване. Бях доволна от нея.

# 552
Здравейте, момичета! Бях обещала да ви пиша за продукта, който опитах Nuhair Women's 30 Day Kit. Вече мина близо месец и като го комбинирах с биотин на марката натрол от аптеката, резултатът е налице - косата постепенно започва да се сгъстява макар че ще видя пълния ефект след няколко месеца като поотрасне по-хубаво. Иначе спря да се заплита толкова и е по гъвкава, а бонусът е, че ми се закрепиха и ноктите - вече не се цепят толкова силно  Laughing

# 553

Доволна ли си от тази маска?  : Simple Smile 
Да  Peace

# 554
kristalno , а някакви странични ефекти като гадене имаше ли от Nuhair Women's 30 Day Kit?

Общи условия

Активация на акаунт